Здравей Гост

циганите

• 98 Отговора
  • 19099 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:циганите
« Отговор #20 -: Май 12, 2010, 04:58:51 pm »
Да, определено е така.  ;D

Тя има типичната "тъмна", както каза Дивна фатална външност и освен това е много лъчезарна.

Гледам Стрелец е, асцедента й Риби, Луна в Рак, Марс в Овен, много огнена жена е, с малко вода, което добавя нотка задълбоченост, с Венера във Водолей - интересна и умее да бъде различна, тъкмо за пред публика.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Май 12, 2010, 05:01:24 pm »
Да, определено е така.  ;D

Тя има типичната "тъмна", както каза Дивна фатална външност и освен това е много лъчезарна.

Гледам Стрелец е, асцедента й Риби, Луна в Рак, Марс в Овен, много огнена жена е, с малко вода, което добавя нотка задълбоченост, с Венера във Водолей - интересна и умее да бъде различна, тъкмо за пред публика.  

изключително контактна и бърза в реакцийте.много емоционална и гореща като темперамент. властна жена е. в момента живее с българин. много обичана е.
въобще кака ти Бонка- така се обръща тя към дъщеря ми си е бонбонка. в нейната компания човек се чувства леко и освободен.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #22 -: Май 12, 2010, 05:22:47 pm »
Момичета, някоя от вас би ли могла да качи картата, плийс!

След малко трябва да потеглям за работа, а така ме боли главата ...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Май 12, 2010, 05:56:50 pm »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #24 -: Май 12, 2010, 06:04:14 pm »
Ромите са по Стрелец/Юпитер.Това го бях чел някъде,но не помня къде и смятам че е вярно-те са СКИТНИЦИ. Плъзнали са по целият свят.Бохемството е по Юпитер  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Май 12, 2010, 06:36:20 pm »
Ромите са по Стрелец/Юпитер.Това го бях чел някъде,но не помня къде и смятам че е вярно-те са СКИТНИЦИ. Плъзнали са по целият свят.Бохемството е по Юпитер  ;)

затова вероятно ме вълнува тоя етнос ;D.
много са ми интересни и като хора и като култура....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Май 12, 2010, 06:39:45 pm »

А също и безбрачието или другата крайност - много бракове.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Май 12, 2010, 07:09:42 pm »

що бе Небесна ,това не се ли отнася въобще за мутабелните? :rolleyes:
що само за стрелеца?

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Май 12, 2010, 07:48:15 pm »

що бе Небесна ,това не се ли отнася въобще за мутабелните? :rolleyes:
що само за стрелеца?

Стрелецът го дават ергенски знак - не обича да губи свободата си. По Срелец са и църковните служители, които са дали обет за безрбачие по религиозни причини, както и бохемите.

*

Vision

• 3523
« Отговор #29 -: Май 12, 2010, 08:59:37 pm »
я да пробвам и аз новата функция  :blink:

/за всеки случай и по стария начин/

а, не излизат картинките по стария начин  :-\

ето линка:

http://www.vwclub.bg/forum/download/file.php?id=20193&mode=view

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Май 13, 2010, 01:37:21 am »
имам приятелско семейство цигани,интегрирани са , в тях е по чисто от нас ,мъжът е джуревец, съученик на моя пък аз станах кръстница на жената, въведох я в християнската вяра, научих я да шие гоблени-икони  , да ходи на излети сред природата, взеха си куче когато и ние и заедно ги разхождахме,
хора на живота, умеят да  му се наслаждават и да се веселят , построиха си две вили, с басейни, за да релаксираме сред природата,
като дойдоха да живеят в блока, само скандали и побой, и аз ги разтървавах, но след
доста разговори с жената, успях да хармонизирам нещата помежду им и сега  са друга бира, хубаво е да успееш да помогнеш на някой да се промени позитивно ;) ;D

стреличке,това го може само един стрелец!
никой друг ,сигурна съм ;D ;D ;D
за нас няма граници и всички сме хора на този свят......

« Отговор #31 -: Май 13, 2010, 07:01:09 am »
стреличке,това го може само един стрелец!
никой друг ,сигурна съм ;D ;D ;D
за нас няма граници и всички сме хора на този свят......

и Скорпи на К3, съседи, интегрирай, преди теб да интегрират,
 всичко в името на мира междусъседски, Кайли най- добре ще ме разбере ;)

ма много лъжат ,всеки живее в свой филм и си вярва, с това не можах да свикна, но ми беше много добра школа да разпознавам гледайки езика на тялота, а не слушайки
абе и Нептун е замесен в циганският архетип, хлъзгави,умеет да се измъкват сухи от всякакви ситуации, умееят да те разтварят до степен да почнеш да се губиш и да
те лъзнат по наклона с мръсна газ, ако не си подготвен, живеят за мига, не мислят за бъдещето и са мързеливи, за работа не ги търси, само за маса,там им е вихъра
някой друг да създава, те са потребители на вече създаденото и го приемат като даденост
« Последна редакция: Май 13, 2010, 07:09:40 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Май 13, 2010, 12:25:08 pm »
има и работливи , но са минимално количество на фона на общата маса...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #33 -: Май 13, 2010, 01:23:40 pm »
Да,определено има и влияние Нептун/Меркурий-много лъжат,изкусно,както вика Стреличка-че си и вярват отгоре на всичко  ;D А и крадците и измамниците са също по тази опасна комбинация -хей ръчички хей ги две,те ми работа-вършат най-добре (тъй неуловимо се просягат и празни не остават  ;D)!Нептун/Меркурий не обича да си цапа ръцете с тежка работа,дай му нещо по финно и неуловимо,отделно циганките гадателки сладкодумни .

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Май 14, 2010, 11:35:31 am »

унгарската циганка

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Май 14, 2010, 11:40:41 am »

това е сградата на парламента на унгарците....
унгария!

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Май 14, 2010, 05:54:58 pm »
 :blink: Пламен ,благодаря за инфото...в него обаче срещнах едно име , което познавам много добре и от много години ;D , а именно Емил Кало. причината е в това ,че имам общо с неговата организация ,както и народност. но той в никакъв случай не е и не би могъл да бъде авторитет по отношение на ромските въпроси....
не по-малко са и мойте сънародници ,които са свикнали само да искат , да обещават и нищо да не дават.... ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #37 -: Май 14, 2010, 06:11:33 pm »
Цитат
Българите нямат проблеми да живеят с представители на други народи, включително с цигани, стига те да живеят като нормални хора.

бе я ми дефинирайте първо нормално  :P  щото общоприетото нормално е това да бъдеш като всички и да правиш това, което всички правят - пълна гнус. по тази дефиниция ние в този форум си плачем за усмирителни ризи, щото хората не приемат и астрология, езотерика и таро и все от сорта за нормално   ;D

за останалото мога да кажа следното: във всеки език си има "чисти" и "мръсни" думи, които обрисуват по един или друг начин останалият свят. дайте ся да си затрием езиците по тоя случай  :P  не мога да кажа, че всички цигани са гадни или пък добри - при тях е така, както е при всяка една нация - всяко стадо си има мърша.

и още нещо последно: от гледна точка на едновременните инкарнации, 100% всеки от нас си има и циганско въплъщение. и тогава кого плюете драги ми радиослушатели а? - себе си  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #38 -: Май 14, 2010, 06:14:25 pm »
На циганин вяра да нямаш. Израснала съм сред цигани, живяла съм сред цигани и баща ми беше кръстник на цигани (от последните нямам оплаквания). Крадливо и лъжливо племе с много малки изключения.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Май 14, 2010, 06:15:02 pm »
и още нещо последно: от гледна точка на едновременните инкарнации, 100% всеки от нас си има и циганско въплъщение. и тогава кого плюете драги ми радиослушатели а? - себе си  :57:

;D ;D ,много ми хареса....