Здравей Гост

UJAS

• 57 Отговора
  • 8989 Прегледи
*

lin

UJAS
« Отговор #40 -: Март 25, 2005, 02:17:29 pm »
Цитат
в личен план ме обхващат едни носталгични настроения по Сатурновата революция с цялата и прелест :D  :D  :D
АН, нали Сатурново завръщане все пак има разлики в зависимост от дома, в който се случва?
И може ли да се каже например - най-лошо е ако завръщането е в 8-ми дом.
Т.е. 1-ви дом къде е в класацията?

И разкажи за прелестта, моля те!
Ще подейства утешително на edna и поучително на мен.

*

АН

UJAS
« Отговор #41 -: Март 25, 2005, 02:39:21 pm »
закачах се :D  - исках да кажа, че предпочитам да съм на 20-30г въпреки Сатурновата революция :D

И по мои наблюдения вие и двете я карате съвсем приемливо :) - далеч по-драстични ситуации са възможни, особено ако Сатурн е в лошо космично състояние в радикса и ако по време на революцията пак е лошо поставен...Е, при вас се случи да е в знака си на изгнание, но вие явно реагирате правилно :)  

*

lin

UJAS
« Отговор #42 -: Март 25, 2005, 03:26:14 pm »
Цитат
закачах се :D  - исках да кажа, че предпочитам да съм на 20-30г въпреки Сатурновата революция :D

подозирах, че това имаш предвид  :)

А иначе дано да си права, че се справяме приемливо поне!!!
« Последна редакция: Март 25, 2005, 03:26:28 pm от lin »

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #43 -: Март 25, 2005, 04:13:31 pm »
Цитат
закачах се :D  - исках да кажа, че предпочитам да съм на 20-30г въпреки Сатурновата революция :D

И по мои наблюдения вие и двете я карате съвсем приемливо :) - далеч по-драстични ситуации са възможни, особено ако Сатурн е в лошо космично състояние в радикса и ако по време на революцията пак е лошо поставен...Е, при вас се случи да е в знака си на изгнание, но вие явно реагирате правилно :)
Obache iskam da vi kaja, che v momenta ot kakto Sati stana direketen eeee mnogo mi e got ,:)))))))))) shte vidim do koga :)))
Saturn ne e li po-slab v Rak i predpolagam, che zaradi tova ne go otnasiame zdravo :) no kato e v 1dom natalen ei uroci, urozi no si stavame priateli s nego :))

AH shtom  kazvash, che e dobre znachi veche se uspokoih  :D shtoto znam, che si vijdala dosta saturnovi revolucii i mojesh da napravish razlika :) nali si astrolog :)

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #44 -: Март 25, 2005, 04:16:19 pm »
Цитат
Цитат
da ne vzeme Lin da mi se obidi
Eeeeee, как можа да си го помислиш това дори?!?!
Ами нали се подкрепяме тук... и весело малко на собствен гръб да си направим... и всичко после е по-леко! :)  ;)
Lin  :D

Ti si mi goliama podkrepa radvam se, che ne ni se sluchvat niakvi gadni neshta, a ia karame na maitap , obache poniakoga saturn dosta zdravo me vkarva v misal  :ph34r:  

*

lin

UJAS
« Отговор #45 -: Март 25, 2005, 06:38:52 pm »
Ами той /Сатурн де/ точно това иска от нас.
Аз се улавям как понякога седя и разнищвам някакви ужасно елементарни неща, което даже си е вредно, защото многото мислене пречи да чуем интуицията си и можем да сгрешим.
« Последна редакция: Март 25, 2005, 06:39:24 pm от lin »

*

АН

UJAS
« Отговор #46 -: Март 26, 2005, 02:00:55 pm »
за революцията....

Мисля си, че вие и двете я карате приемливо, защото се занимавате и с някакво учене в момента....
По мои наблюдения ученето в тоя период много помага...

Нещо като да дадеш гумен кокал на кученцето, докато му растат зъбките, вместо да го оставиш да дърпа и гризе килима или пък краката на столовете :D  -е, има кученца, които въпреки всички гумени играчки, пак се изхитрят да си точат зъбките в дървени мебели :D  - понеже някак не върви да пръснеш из къщи истински кокали :D  - т.е. зависи къде и как си гледа човек кученцето, респективно Сатурн :D  

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #47 -: Март 28, 2005, 01:03:35 pm »
Цитат
за революцията....

Мисля си, че вие и двете я карате приемливо, защото се занимавате и с някакво учене в момента....
По мои наблюдения ученето в тоя период много помага...

Нещо като да дадеш гумен кокал на кученцето, докато му растат зъбките, вместо да го оставиш да дърпа и гризе килима или пък краката на столовете :D  -е, има кученца, които въпреки всички гумени играчки, пак се изхитрят да си точат зъбките в дървени мебели :D  - понеже някак не върви да пръснеш из къщи истински кокали :D  - т.е. зависи къде и как си гледа човек кученцето, респективно Сатурн :D
Blagodaria AH  :D
Nadiavam se da izleznem po-madri i zriali ot tazi revolucia   :D

*

lin

UJAS
« Отговор #48 -: Март 28, 2005, 01:31:33 pm »
Аз бих казала, че преди ученето, купищата нарастваща работа помага повече. :)
Поне при мен е така.
Там отговорността е много по-голяма и щеш не щеш се концентрираш и не мислиш за глупости.
Докато при ученето, аз лично не веднъж съм се улавяла как се размотавам в мисли или пък просто в гледане в една точка /което всъщност е първото ;) /

edna, при теб как е положението с работата?

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #49 -: Март 29, 2005, 09:11:16 am »
Цитат
Аз бих казала, че преди ученето, купищата нарастваща работа помага повече. :)
Поне при мен е така.
Там отговорността е много по-голяма и щеш не щеш се концентрираш и не мислиш за глупости.
Докато при ученето, аз лично не веднъж съм се улавяла как се размотавам в мисли или пък просто в гледане в една точка /което всъщност е първото ;) /

edna, при теб как е положението с работата?
Zdrasti Lin  :D dobro utro  :D
Pri men rabotata kak e ? Ami dobre e ne, che e rabotat mi mechta,  pri men polojenieto e stacioanarno :)) no vij az si namiram drugi griji da si sazdavam , vzeh ta iskarah knijka ama sas sto napana i sumati pari hvraknaha tam, a i sega nali si kupih kola, ta i tam griji i otgovornosti taka, che rabotat mi e vse sashtata, no inache otgovornostite mi sa poveche i kato poglednesh az sam si gi sadavam :)

Lin pri teb lubovnia vapros kak e shtaoto az sve na nekvi lubovi po 12dom popadam  :ph34r:  

*

lin

UJAS
« Отговор #50 -: Март 29, 2005, 09:30:38 am »
добро утро edna!  :)

Аз и преди ти бях писала, че при мен Сатурн в 12-ти разчисти съвсем всичко около мен.
Още в началото прекрати тогавашната ми връзка /доста тежко беше/ и така си изкарах и цялостното му пребиваване в 12-ти.
Каквито и бегли надежди и опити да имах, бяха увенчавани с неуспех.
Е, какво да направиш! Явно нищо не си е заслужавало и не е било достатъчно важно.
За Сатурн в 1-ви дом ти писах малко по-назад в тази тема.

Виж работата ми също е в застой, но пък си я харесвам.
Освен това за добро или зло натоварването ми е голямо и не ми позволява да се съсредоточавам в-ху ненужни неща.
Всъщност това, което Сатурн в 1-ви дом ми донесе е, че виждам смисъла на всичко, което ми се случи, когато той беше в 12-ти.
Сега нямам неприятни спомени или каквото и да било неудовлетворение.
Всичко е чисто, поглеждайки назад, наоколо и надявам се напред ;)  :)  

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #51 -: Март 29, 2005, 12:20:47 pm »
Цитат
добро утро edna:)

Аз и преди ти бях писала, че при мен Сатурн в 12-ти разчисти съвсем всичко около мен.
Още в началото прекрати тогавашната ми връзка /доста тежко беше/ и така си изкарах и цялостното му пребиваване в 12-ти.
Каквито и бегли надежди и опити да имах, бяха увенчавани с неуспех.
Е, какво да направиш! Явно нищо не си е заслужавало и не е било достатъчно важно.
За Сатурн в 1-ви дом ти писах малко по-назад в тази тема.

Виж работата ми също е в застой, но пък си я харесвам.
Освен това за добро или зло натоварването ми е голямо и не ми позволява да се съсредоточавам в-ху ненужни неща.
Всъщност това, което Сатурн в 1-ви дом ми донесе е, че виждам смисъла на всичко, което ми се случи, когато той беше в 12-ти.
Сега нямам неприятни спомени или каквото и да било неудовлетворение.
Всичко е чисто, поглеждайки назад, наоколо и надявам се напред ;)  :)
Zdracei lin :D
Briah i ti li nekvi takiva nikvi vrazki :))) deto neshto ne e isno i tva neshto e generalno :)) mi na tova mu se kazva tarpenie da imash, mai tova e saturn...Obache i na men otkakto mi e v 12dom vsichko razchisti ...I stignah do edno zakluchenie, poneje ne sam sviknala da se napavam vav vrazkite si - sega mai tova se iska ot men da ne chakam na gotovo, a da napravi niakoia druga jertva i usilie ;)  

*

lin

UJAS
« Отговор #52 -: Март 29, 2005, 12:42:13 pm »
Ами да - със сигурност човек трябва да влага в отношенията си с другите и да се грижи за тях /кои да е отношения/.
Нищо на този свят не съществува ей така - от самосебе си.

А ти след като имаш все пак някакви връзки, то помисли с какво са ти важни.
Сатурн оставя само онова, което ни е необходимо за бъдещето ни.
Явно при теб има такива хора  :)
Възможно е пък точно сега при съвпада, да се случи нещо в тази насока. Да речем някоя от твоите тайни връзки да стане явна и да трябва да проявиш повечеко отговорност. ;)

Да-дааааа....
Колкото по-бързо си направим верните изводи, на толкова по-малко поправителни ще ни върне Сатурн. :D
« Последна редакция: Март 29, 2005, 12:43:55 pm от lin »

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #53 -: Март 30, 2005, 04:40:14 pm »
Ufffff veche sam zapochnala edna pochti e vrazka ama da ti kaja neviarvam sas savpada da stane iavna :)) nai-mnogo i tia da se razpadne tam rabotat spored men e obrechena napalno :)) i za tova i davam ne poveche ot 1 mesec pone e zaigravka da ima za kakvo da si napavam mozaka. :))) Inache niama takiva hora (maje) ;) koito da sa vajni :)) za men i da si struvat :))). Shte chakam da napravi sacvpad s Asc mislia, che togava shte imam poveche vazmojnosti da  sreshna hora, koito da sa smisleni za men :)), a sled savpada mu s natalni i otminavaneto na tova neshto shte sam po-dobre,,,Neviarvam pri revoluciata mu da sreshna maj , koito da e neshto cenno :)) ogranicheniata po 7dom ne sa priatni :)) no moje da si struvat, ako te predpazvat ot generalni greshki :)))

*

lin

UJAS
« Отговор #54 -: Март 30, 2005, 06:46:38 pm »
Привет edna!

Аз пък си мисля, че ако си сигурна, че настоящата ти връзка не те удовлетворява и вътрешно си си решила, че няма да я бъде, то си длъжна пред себе си и пред въпросния мъж да я прекратиш.
Човек не трябва да се разпилява и да живее тип "прекарвам си времето".

А Сатурновия съвпад иска точно това от нас.
Да знаем какво искаме и да правим нужното да го постигнем, та било то в началото и само на вътрешно ниво.
Ти сега все едно ми казваш, че просто изчакваш да дойде съвпада с Asc-та и всичко ще се промени от самосебе си.
При мен Сатурн вече 2 пъти мина през Asc-та ...
Е, нищо кой знае какво не се случи.
Освен това вече имаше и 1 съвпад с наталния ми Сатурн.
И пак същият резултат.

Опитвам се да ти кажа, че за да се случи нещо важно, ние сами трябва да работим за това.
Съвпад пролет не прави  :D  ;)

Еййй, да не те засегна сега с нещо :(  :ph34r: ...
Аз просто съм откровена, защото и на мен ми е много прясно още всичко.
Само преди малко повече от половин година, моите собствени мисли бяха много сходни с твоите.  

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #55 -: Март 31, 2005, 10:28:24 am »
Цитат
Привет edna!

Аз пък си мисля, че ако си сигурна, че настоящата ти връзка не те удовлетворява и вътрешно си си решила, че няма да я бъде, то си длъжна пред себе си и пред въпросния мъж да я прекратиш.
Човек не трябва да се разпилява и да живее тип "прекарвам си времето".

А Сатурновия съвпад иска точно това от нас.
Да знаем какво искаме и да правим нужното да го постигнем, та било то в началото и само на вътрешно ниво.
Ти сега все едно ми казваш, че просто изчакваш да дойде съвпада с Asc-та и всичко ще се промени от самосебе си.
При мен Сатурн вече 2 пъти мина през Asc-та ...
Е, нищо кой знае какво не се случи.
Освен това вече имаше и 1 съвпад с наталния ми Сатурн.
И пак същият резултат.

Опитвам се да ти кажа, че за да се случи нещо важно, ние сами трябва да работим за това.
Съвпад пролет не прави  :D  ;)

Еййй, да не те засегна сега с нещо :(  :ph34r: ...
Аз просто съм откровена, защото и на мен ми е много прясно още всичко.
Само преди малко повече от половин година, моите собствени мисли бяха много сходни с твоите.
Prava si Lin :))))))
Shte napravia vskichko koeto e po-silite  mi da spara tova :)))) Ne ti se sardia :)))) radvam ti se, che se opitvash da mi pomognesh :)))) A ima i edin chovek na koito darja :))) naistina mnogo :))) iskam da se osvobodia ot izlishnite neshta :D  

*

lin

UJAS
« Отговор #56 -: Март 31, 2005, 11:57:37 am »
:D  :D  :D

Ами най-добре ти можеш да прецениш.
Да не провокирах сега твоето огнено Слънце  ;)
Лелееее - страшни сте, когато истински се развихрите за нещо...  :)  :)  :) независимо от случая!

Стискам палци!!!!
И за този, на когото държиш!
Дано да е нещо истинско!!!!

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #57 -: Март 31, 2005, 01:27:20 pm »
Цитат
:D  :D  :D

Ами най-добре ти можеш да прецениш.
Да не провокирах сега твоето огнено Слънце  ;)
Лелееее - страшни сте, когато истински се развихрите за нещо...  :)  :)  :) независимо от случая!

Стискам палци!!!!
И за този, на когото държиш!
Дано да е нещо истинско!!!!
Az moeto slance mnogo ne go useshtam po skoro Asc mi vliae sega poveche :))) ...Nali sled 27godishna vazrast moje i da ne e tochnata godina :))) no beshe tam niakade sam chela, che Asc-ta strava po-silno ot slanceto ti , tai kato tolkovo dobre si otreniral roliata na izgriavashtia ti znak ta veche ti e po blizo do dushata  ;)
A tozi chovek na koito darja, mi smiatam, che s nego sme priateli pone az taka mislia :))) i se nadiavam da badem dobri priateli  :D