Всеки от нас е зависим!
живеем в зависимост ,от закони ,държава ,хора,фирми , семейство,деца и каквото се сетите....
ние не сме сами в нито един миг от живота си ,с първата глътка сме зависими от акушерката ,след това от майчината гръд ,после от семейството и възпитанието ,което получаваме ,после от у-щето в което учиме ,от съучениците си ,от учителите си ,после от университета ,от колегите си ,от професорите и доцентите ,от катедрата и през всичкото това време в нас се уформя една ценностна система ,която отново ни прави зависими..., ние зависим от нея ,от нейните структури създадени в характера ни ,както и от съответните реакций ,породени от тях....
всичко е зависимо едно от друго и всичко се съдържа в другото ,което е част от нас....
и именно поради това ,всеки надгражда и изгражда ,и точно заради това всяка ценност днес може да се окаже антикварна стока утре...
след смъртта на мъжа ми разбрах ,че всеки ден е подарък от вселената и ,че трябва да се живее на макс.
не е нужно дори да ме разбирате , не се оправдавам с това. свободна съм и го правя всеки ден и това ме кара да се чувствам щастлива....