Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69326 Прегледи
*

Lillie

• 30532
За прикриването трябва да питаш истински прикривачи.  ;D

А ти не си ли?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
Аз съм наясно, но прикриването няма нищо общо с това да се сменяш никовете. Някои псевдо прикривачи така го разбират, щото толкоз им е разбирането.

*

Asol

• 4140
Леле мале, филмът продължава.  :57:
Току що видях в клубастролъджи публикувана натална карта с цитати от мен /коментари по нея/, копирани от тукашния форум.

е респект...цитират те вече  ;D къде това по-точно

*

Lillie

• 30532
А, няма значение, не е кой знае какво. Да не ставаме клюкарник тука.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
най- накрая да си имам и аз моя тема.. какво да кажа- трогната съм за вниманието..

:72: :72: :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Ето какво намерих в клубовете на дир-а за прикриването.

"..Прикриването е измислено след като идват испанците през 1519 година, това са поне 600-700 години след толтекската държава. Самото прикриване е вписване в новите условия наложени от испанците и цели запазване на традициите и знанията.

Вече нужда от прикриване няма, щото всеки е свободен да казва каквото мисли. Това че ти смяташ, че той не е прав си е друг въпрос, но по принцип няма прави и криви.

По скоро има истински изразители на своята си природа и такива които са изманипулирани и не са намерили мястото си. Тези които са открили природата си няма какво да бъдат поучавани, защото природата им диктува.

Тези които са изманипулирани са нещо друго. Насочи вниманието си към манипулираните и им помогни да намерят природата си. Ако не можеш не го прави щото ще им попречиш и още повече ще оплескаш нещата. Може да се окаже че това е етап през който всеки търси да открие себе си. Така че и в този случай не е препоръчително да се месиш много.

Необходима е толерантност и търпение. Всеки трябва да бъде оставен сам да стигне до изводите продиктувани от собствената му природа.

С една дума задаваш фалшив въпрос, което издава фалшива нагласа и също толкова фалшива природа. Приеми че противоположното мнение в много случаи е също вярно и недей да гониш никого. Влизай в двубой и отстоявай себе си, но не поучавай другите защото и тяхното може да е вярно..."

*

Lillie

• 30532
Вижън, ти с мълчанието си през най-горещите часове на дискусията ни хвърли не в джаза, а направо във Виенската филхармония.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Чакайте да ви вкарам вече филма- Жасмина може да е VISION !  :o :o :o

Странно се появи,точно когато се заформи скандала  :rolleyes: :-\

наистина си в джаза  ;D
някои от нас имат и личен живот, Синухе, и не влизат всеки ден, а още по- малко седят денонощно.. ;)

И аз така си помислих, макар че си имам личен живот, де....

прочетох 26 страници самота и празнота, яд ме е на себе си за любопитството :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
Ама аз никъде не съм и изразила съмнение, че прикривачът може да си ти.
Твърде елементарно хапеше, твоите захапки са по така...  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Знам кой е.
Питайте модератора в клуб Астрология в дир.бг кого е баннал наскоро. Там също се стигна до обиди, но много по-брутални. Който иска, да провери. Няма ги на първата страница, някой се е погрижил да минат по-назад.
Неслучайно жасминката споменаваше за клубовете на дир.бг, за тамошния астроложки клуб и отношенията в него. И се опита да спретне интрига, казвайки, че еди коя си "Аленочервена" била пуснала оттатък тема с линк към астросайта и "разобличаващи" факти за някои от пишещите тук редовни юзъри. Но темата била мигновенно затрита от модератора, както каза. Извинете, всеки ден влизам да чета там, включително и по късните часове, но нямам спомен такава тема да се е появявала! И това отново е нескопосан опит за интрига и вкарване на параноя и недоверие между потребителите в този форум!

Що не одиш да си лекуваш жалкия мозък, бре мухльо!?

не че очаквам да ми повярваш, но аз нямам нищо общо с тези личности..нямам време да вися много в нета, само по няколко часа и то не всяка вечер и гледам да прочета колкото може повече неща..не можах да разбера мен ли ме мислите за тези хора..малко ми е поласкан даже плутонеца в първи дом, но за жалост не съм чак толкова тайнствена.. ;D

Не за тези хора, а за Маг Жасмина те помислихме, щото почна да напада Марая и решихме, че си ти.

*

Lillie

• 30532
като избухне друг път лудостта, се надявам да цитирате в мненията си това, на което отговаряте, за да мога после да видя и тези, които са се изтрили.. ;)

Точно затова цитирам, за да се предпазим от евентуални шашми, тъй да се каже.
Не забравяй, че и на мен ми е силен Плутонеца.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

прочетох 26 страници самота и празнота, яд ме е на себе си за любопитството :o

и аз ще ги дочета, сега съм на 19-та страница..малко остана, ама се надявам някъде някой, който наистина разбира от астрология да е казал нещо по хороскопа ми все пак, нали това е тема за мен.. ;D

Не се надявай, темата се отклони от заглавието си още от втората страница, след като ти не се появи.

*

Nebesna

Абе не е важно кой стои денонощно,а кой кога го има и кога го няма  :rolleyes:

Макар че се оказва че Мерка на АСЦ е навсякъде по всяко време,щото има много маски ...

Леле Вижън,какво е направил транзитния Марс със тебе  :(

Синухе, може да разбираш от астрология, но виждам, че не разпознаваш хората..и това не се отнася само кой зад кой ник стои..макар че и това де..но ако ги разпознаваше хората, нямаше да си толкова заблуден.. ;)

Признай си, че предизвика Марая тънко-тънко, за да пусне заглавието на тази тема. Само в няколко изречения я докачи индиректно (типично по Плутониански). Какво ли очаквам да си признаеш?

*

jinom

• **
  • 1753
за съжаление няма как да имаш, защото откакто имам топче, мога да влизам от всякакви уаърлеси по кафенетата..но който има интуиция е разбрал, че не съм аз, ти как си с интуицията??  :mellow:

Не разчитам на интуиции, а на сухи данни, състоящи се от цифри и букви, които не търпят възражение и са неумолими като смъртта.  :mellow:

*

Lillie

• 30532
За какво са ми сухи данни, шефе, та аз си имам цяло кристално кълбо!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
Здравейте, пак.
Благодаря за доверието и подкрепата! :mellow:

Ая и аз като Уран да ти кажа, че инкарнацията ти под ника Катрин много ми хареса. Демонстрира самочувствие, познание и отзивчивост. Ще се радвам да се задържиш тук този път.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

Абе то е ясно, че съмнения ще има, но поне да няма обиди и лоши думи, защото оставят горчивина, дори и да има извинение след това.

*

jinom

• **
  • 1753
виж че живота е мобилен..само със сухи данни няма как да си в крак с него.. :P

Живота не е мобилен. Само цифрите и буквите се движат и създават илюзията за промяна.  :mellow:

*

Diyana

• 2705
Ая, нямам предвид регистрацията, а готовността, с която се хвърли да разглеждаш натални карти. От това, което чета днес, имам чувството, че в образа си на АЯ се върна назад към по-неуверена, плаха, свита и многострадална същност. Няма да ти се отрази зле да пускаш по-често Катрин на светло.  :58:

Но не ми е работа аз да ти давам такива заръки.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda