Здравей Гост

марс в дева

• 224 Отговора
  • 31240 Прегледи
Re:марс в дева
« Отговор #20 -: Юни 08, 2010, 11:03:17 pm »
И аз му се радвам  :blink: ще ми направи тези дни   :tri::mar: - очаквам малко повече конструктивизъм , :sec: :sat: и малко по-натам :sec: :moo:, :sec: :mer: и квадрати към Нептун и Венера. В първи ми е. Дано престоя му в Дева д ами даде раздвижване в служебната сфера. :rolleyes:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #21 -: Юни 08, 2010, 11:03:34 pm »
на мен ми прави съвпад с Луна в Дева в 11 дом/няма лоши аспекти с останали планети/.Предположения какво да очаквам?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Юни 08, 2010, 11:03:59 pm »
Да ви кажа, ингресът му в Дева ми се отрази добре, поне засега. Престоят му в последните градуси на Лъв в квадрат към нат. Юпитер ми докара главоболия, силно сърцебиене... Като размазана се чувствах, не че сега пращя от енергия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #23 -: Юни 08, 2010, 11:10:00 pm »
на мен ми прави съвпад с Луна в Дева в 11 дом/няма лоши аспекти с останали планети/.Предположения какво да очаквам?

Ако нещо се подлагаш на процедури с упойка,имай педвид, че ще бъдеш с по-изострена чувствителност. При такъв транзит не ме хвана 3 пъти упойката. После като ме хвана ме държа по 1 седмица и все едно главата ми беше отрязана. ;D Беше някакъв ужас. Зъболекарката ми се хвана за главата с мене. Каза, че за 25 години аз съм й вторият такъв случай. Един колега психолог по професия ме бъзикаше, че не й се давам на упойката  ;D 

Внимавай с пиканти храни. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #24 -: Юни 09, 2010, 06:22:07 am »

Внимавай с пиканти храни. :rolleyes:

внимавай и с "пикантните жени" пърдон мъже ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #25 -: Юни 09, 2010, 06:27:01 am »
Честит Марс в Дева!. Най-после свърши дългият му престой в Лъва.
На мен ми заформя сходяща опозицийка с Меркурий в Риби (Мерлкурий У6, У7 и У9).
Снощи спах на отворен прозорец и се събудих леко схваната (патка с патка).
Дано не се разболея, че ми е много топло и все се проветрявам
...и дай Боже да не се скарам с някого.

пийни си едно червено винце за загрявка и отскок, хем няма да се разболееш ,а за скарването, заставаш пред огледалото и се караш на отсрещният как е могъл да не затвори прозореца, за по достоверно и един ,два шамара да отнесе и аспекта е отработен успешно :72: :96:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #26 -: Юни 09, 2010, 07:31:08 am »
На мен ми транзитира през 2ри дом.Затова ли съм толкова агресивна финансово? :-X
Иначе прави квадратури с луна,марс,сатурн и нептун :-\
« Последна редакция: Юни 09, 2010, 01:59:42 pm от Milkyway »

« Отговор #27 -: Юни 09, 2010, 07:36:06 am »
Честит Марс в Дева!. Най-после свърши дългият му престой в Лъва.
На мен ми заформя сходяща опозицийка с Меркурий в Риби

Много странно... Моя на картата си стои още в Лъв, на 3гр от Дева  :-\
Иначе, и аз съм с такива аспекти. Като влезе в Дева, ще ми мине през прог. МЦ и в опозиция с Мерк. в 5ти (У11 и У9, като в 9 е интерсептиран и Рак)
Какво да очаквам с прогр. МЦ? Предстои смяна на собственика на фирмата, в която работя. Дали ще има промяна на работодателя? Уран ми е в кв. с транзитен Нептун  :unsure:

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Юни 09, 2010, 08:02:14 am »
На мен ми транзитира през 2ри дом.Затова си съм толкова агресивна финансово? :-X

Агресията е от квадратурите.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #29 -: Юни 09, 2010, 08:58:54 am »
На мен ми транзитира през 2ри дом.Затова си съм толкова агресивна финансово? :-X

Агресията е от квадратурите.

Да ти кажа, докато Марса транзитираше в Лъв и ми активираше наталната квадратура Марс/Уран лично аз не се чувствах агресивна. Сега, с навлизането му в Дева, първо ще съвпадне с Плутон, ще съвпадне след това и с прогресивните ми планети в Дева, с прогресивния МЦ и най-важното - ще направи тригон към куспидата на прогресивния ми втори дом.  :72: Откакто е влязла прогресивната Луна в Козирог, не мога да вдигна глава от ограничения. Но...много мина, малко остана. Тя излиза от Козирог през август, но Марс ще направи тригон и с нея, та очаквам вече да разхлаби примката около врата ми. В началото на юли транзитния Марс ще съвпадне с прогресивния МЦ, а транзитната Венера - с наталния Уран и соларния МЦ в Лъв в 10 дом. Транзитният Сатурн пък ще съвпадне с прогресивната Венера. Интересното е, че точно в двата дни на конференцията транзитния Марс беше в съвпад със соларната ми Луна, а между 14 и 16 юни ще е в съвпад със соларната Венера в 10 соларен дом. В солара за 2010/2011 имам и Марс в Дева в 10 соларен дом, а самия соларен МЦ е в съвпад с наталния ми Уран в Лъв в 10 натален дом. Очаквам този солар да се задейства малко по-рано от р.д., та ще докладвам.  ;D
 На конференцията Антоанета Георгиева представи много интересен доклад на тема "Критичните градуси". Винаги съм ги наблюдавала и считам, че никак не са за подценяване.  :72:

*

Uran

• 6041
« Отговор #30 -: Юни 09, 2010, 09:14:45 am »
Заради Марс в дева ли съм се разчистила като за световно? ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #31 -: Юни 09, 2010, 09:27:47 am »

Естествено! А задвижил ли е нещо по прогресии и дирекции в натала?   ;)

*

missKapriz

« Отговор #32 -: Юни 09, 2010, 09:34:14 am »
От както ми мина през Слънцето Марса се чувствам като изцедена бе хора :(Постоянно съм като пребита-не ми се работи,не ми се излиза,главата ми тежи като оловна,абе никакъв тонус нямам...Уж трябваше да ме активира! :91:Дръжки!
А иначе днес ми идва спортния уред-сигурно Марса в Дева нещо ме активира,но само мисловно и мераклийски-иначе съм си все същия изцеден лимон-мързи ме да гледам

*

Uran

• 6041
« Отговор #33 -: Юни 09, 2010, 09:43:15 am »

Естествено! А задвижил ли е нещо по прогресии и дирекции в натала?   ;)
Марс в лъв е много мързелив да знаете. ;D ;D Уж квадратът е активност,но при мен не получи изява-тр.Марс в лъв ми квадратираше наталният в 4 дом..и...много лежерно го давах откъмто слугинстване. ;D ;D
От 2-3 дена пера на ръка ризи, които през зимата съм прала в пералня, но изведнъж реших да ги "щадя" ;D Тази сутрин на къмто ;D ;D 7:30 часа разглобих кафеварката и лъснах всичките и части-стана като нова. ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #34 -: Юни 09, 2010, 09:55:32 am »
Uran-  ела у нас ;D

марс в лъв имат   близки мъже около мен - страшно са мързеливи, но  даването на акъл  не ги напряга ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #35 -: Юни 09, 2010, 09:57:43 am »
И аз имам такива периоди като се разчистя чак после усещам колко часа наред не съм се спряла. Направо се побърквам, виждам и още нещо и още нещо и искам всичко да върша.
А напоследък не съм имала чак толкова редовни извънредни изблици, само на моменти изведнъж се ентусиазирам... ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Юни 09, 2010, 10:01:21 am »
Uran-  ела у нас ;D

марс в лъв имат   близки мъже около мен - страшно са мързеливи, но  даването на акъл  не ги напряга ;D
Синът ми има Марс в лъв в съвпад с Меркурий и Слънце-от мързел проходи на 1г.и 2 месеца. За справка сестра му, която има Марс в рак проходи на 10 месеца и на 1г и 3-4 месеца спряхме да ползваме изобщо количка-искаше да върви.

« Отговор #37 -: Юни 09, 2010, 10:02:20 am »
Марс в лъв е много мързелив да знаете. ;D ;D

еее, не е така, бе хора!!! аз само тичам след малкия, прибирам, подреждам, мия пода, че се търкаля по него.... въобще не съм на принципа "така се хваща имунитет"  ;D
моя е в 10д, Лъв, съвпад със СЛВ, но може да е заради тригона с Нептун

Кая, синът ми проходи точно на годинка, а още не е проговорил - на 3 ще стане. Те, мъжете, са така, както се казва  :08:
« Последна редакция: Юни 09, 2010, 10:09:02 am от Mama Yaya »

*

missKapriz

« Отговор #38 -: Юни 09, 2010, 10:12:27 am »
Всичко що е в Лъв е мързеливо :72:Е не колкото в телец,ама пак си е ленивичко

« Отговор #39 -: Юни 09, 2010, 10:15:57 am »
и за това имам контра - малкия е с Марс в Телец, пак 10ти дом, и как подрежда, бърши пода, праха, помага ... е, доста несръчно но поощрявам напъните  ;D трябва да погледна аспектите явно
а пък тези постоянни мои мнения май са от Луна в 7ми, Овен  :-[ извинявам се за което  :93: