На мен ми транзитира през 2ри дом.Затова си съм толкова агресивна финансово? 
Иначе прави квадратури с луна,марс,сатурн и нептун 
Агресията е от квадратурите.
Да ти кажа, докато Марса транзитираше в Лъв и ми активираше наталната квадратура Марс/Уран лично аз не се чувствах агресивна. Сега, с навлизането му в Дева, първо ще съвпадне с Плутон, ще съвпадне след това и с прогресивните ми планети в Дева, с прогресивния МЦ и най-важното - ще направи тригон към куспидата на прогресивния ми втори дом. :72: Откакто е влязла прогресивната Луна в Козирог, не мога да вдигна глава от ограничения. Но...много мина, малко остана. Тя излиза от Козирог през август, но Марс ще направи тригон и с нея, та очаквам вече да разхлаби примката около врата ми. В началото на юли транзитния Марс ще съвпадне с прогресивния МЦ, а транзитната Венера - с наталния Уран и соларния МЦ в Лъв в 10 дом. Транзитният Сатурн пък ще съвпадне с прогресивната Венера. Интересното е, че точно в двата дни на конференцията транзитния Марс беше в съвпад със соларната ми Луна, а между 14 и 16 юни ще е в съвпад със соларната Венера в 10 соларен дом. В солара за 2010/2011 имам и Марс в Дева в 10 соларен дом, а самия соларен МЦ е в съвпад с наталния ми Уран в Лъв в 10 натален дом. Очаквам този солар да се задейства малко по-рано от р.д., та ще докладвам.
На конференцията Антоанета Георгиева представи много интересен доклад на тема "Критичните градуси". Винаги съм ги наблюдавала и считам, че никак не са за подценяване. :72: