Здравей Гост

марс в дева

• 224 Отговора
  • 31242 Прегледи
*

missKapriz

Re:марс в дева
« Отговор #40 -: Юни 09, 2010, 10:20:20 am »
Мама ЯЯ ,това е шега  :blink:Чак толкова повърхностно не бих твърдяла,че една зодия е цялата мързелива,а друга цялата е...ва ;D ;D ;D
И си права-ако поощряваш нещо у детето,то ще се развие-аз също не съм била майка-квачка-учих ги да носят отговорност и да си чистят стаите-поне горе-долу :P

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #41 -: Юни 09, 2010, 10:39:09 am »
Всичко що е в Лъв е мързеливо :72:Е не колкото в телец,ама пак си е ленивичко

Хайде да не се обиждаме, молА!  :P Познавам човек с асцендент и Марс в Лъв и няма такова друго мързеливо чудо на земята. Не че няма и други знаци мързеливи, но Марса ми в Телец изобщо не мога да го нарека мързелив. Все пак имам Луна в Овен в 6 дом и планети на МЦ. Та, не може да се правят такива кардинални заключения по едното Слънце, Асцендент, Марс и т.н. в Лъв или Телец. Цял живот работя като пчеличка /да не кажа като куче/, въпреки ниските заплати в здравеопазването. Имала съм прекрасна възможност да си сменя професията, но не....така е отсъдено. Но вече няма връщане назад. За нищо на света не бих се върнала в болница.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #42 -: Юни 09, 2010, 11:25:27 am »
Досега Марс ми беше в съвпад със Слънцето и СЛВ - голям мързел и егоцентричност ме тресеше. Целият ми период мина в забавления, лентяйстване и харчене на поразия.
Сега като е в Дева ми прави съвпад с Юпи и Сатурн и е в 11 дом, ще видим къде ще ме хване.

*

Nebesna

« Отговор #43 -: Юни 09, 2010, 12:35:21 pm »
на мен ми прави съвпад с Луна в Дева в 11 дом/няма лоши аспекти с останали планети/.Предположения какво да очаквам?

Ако нещо се подлагаш на процедури с упойка,имай педвид, че ще бъдеш с по-изострена чувствителност. При такъв транзит не ме хвана 3 пъти упойката. После като ме хвана ме държа по 1 седмица и все едно главата ми беше отрязана. ;D Беше някакъв ужас. Зъболекарката ми се хвана за главата с мене. Каза, че за 25 години аз съм й вторият такъв случай. Един колега психолог по професия ме бъзикаше, че не й се давам на упойката  ;D 

Внимавай с пиканти храни. :rolleyes:

Че те упойките обикновено са по Луна в Риби.

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Юни 09, 2010, 12:37:31 pm »

Хайде да не се обиждаме, молА!  :P Познавам човек с асцендент и Марс в Лъв и няма такова друго мързеливо чудо на земята. Не че няма и други знаци мързеливи, но Марса ми в Телец изобщо не мога да го нарека мързелив.

По Марс се има предвид физическата активност. Телците не са много по излишните движения, както и Лъвовете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #45 -: Юни 09, 2010, 02:05:34 pm »
Uran-  ела у нас ;D

марс в лъв имат   близки мъже около мен - страшно са мързеливи, но  даването на акъл  не ги напряга ;D
Синът ми има Марс в лъв в съвпад с Меркурий и Слънце-от мързел проходи на 1г.и 2 месеца. За справка сестра му, която има Марс в рак проходи на 10 месеца и на 1г и 3-4 месеца спряхме да ползваме изобщо количка-искаше да върви.
Понеже заговорихте за марсовете на децата,мойто момче проходи на 1г 6мес,а има марс в овен,съвпад с МС. :unsure:Странна работа.Това е огнен марс,но при него всичко става бавно.Лошото е,че още не говори,има квадрат между марс и меркурий в 12 дом :(
Водя го на занимания,не съм го оставила така.....но мислите ли ,че може да има някакво отпушване когато юпитер застане над марса му? Или да чакам,сатурн да излезе от 3тият му дом?
Иначе е много активно дете и изобщо не стои на едно място.
« Последна редакция: Юни 09, 2010, 02:11:13 pm от Milkyway »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #46 -: Юни 09, 2010, 02:12:51 pm »

Хайде да не се обиждаме, молА!  :P Познавам човек с асцендент и Марс в Лъв и няма такова друго мързеливо чудо на земята. Не че няма и други знаци мързеливи, но Марса ми в Телец изобщо не мога да го нарека мързелив.

По Марс се има предвид физическата активност. Телците не са много по излишните движения, както и Лъвовете.

Напротив! Не може да съдиш само по Марса за броя на движенията,молА.  ;D Марса в Телец дава изключителна физическа сила и издръжливост. По тази логика нямаше дълги години да спортувам като мома. И то дисциплини, изискващи наистина физическа сила като хандбал, волейбол, кану-каяк...Сега вече "физическата активност" ми е в мозъка.  ;D 

*

abroad

« Отговор #47 -: Юни 09, 2010, 02:26:58 pm »
И аз спортувах доста, физическите натоварвания никога не са ми били проблем с Марса в Телец.
Но в интерес на истината съм си мързел... Отношение, разбира се, в случая има и съвпада на Венера/Юпитер :blink:
Добре, че съществува Сатурн ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #48 -: Юни 09, 2010, 02:30:29 pm »
И аз спортувах доста, физическите натоварвания никога не са ми били проблем с Марса в Телец.
Но в интерес на истината съм си мързел... Отношение, разбира се, в случая има и съвпада на Венера/Юпитер :blink:

Да, но моя Марс има квадрат с Уран. Е, как да кажеш, че такъв Марс е мързелив или малко подвижен. Дали имаш Марс в Телец или в друг знак с годините всеки става по-малко подвижен. И въпреки, че съм лакомница, не съм бавно подвижна, а за мързел с 3 деца изобщо не мога да мисля.  :blink:

*

abroad

« Отговор #49 -: Юни 09, 2010, 02:35:31 pm »
Скарлет, при мен е в опозиция на Уран, но освен за едни що годе добри шофьорски умения, за друго не е допринесъл ;D
А, пропуснах - обичайно паля от четвърт, макар и с времето да успях да уталожа тази си страст ;D

« Отговор #50 -: Юни 09, 2010, 02:56:54 pm »
а, ето защо ми се притъпява мързела на лъвския Марс - и моят е в квадрат с Уран, и то Уран във 2ри дом.

*

Uran

• 6041
« Отговор #51 -: Юни 09, 2010, 04:49:16 pm »
Uran-  ела у нас ;D

марс в лъв имат   близки мъже около мен - страшно са мързеливи, но  даването на акъл  не ги напряга ;D
Синът ми има Марс в лъв в съвпад с Меркурий и Слънце-от мързел проходи на 1г.и 2 месеца. За справка сестра му, която има Марс в рак проходи на 10 месеца и на 1г и 3-4 месеца спряхме да ползваме изобщо количка-искаше да върви.
Понеже заговорихте за марсовете на децата,мойто момче проходи на 1г 6мес,а има марс в овен,съвпад с МС. :unsure:Странна работа.Това е огнен марс,но при него всичко става бавно.Лошото е,че още не говори,има квадрат между марс и меркурий в 12 дом :(
Водя го на занимания,не съм го оставила така.....но мислите ли ,че може да има някакво отпушване когато юпитер застане над марса му? Или да чакам,сатурн да излезе от 3тият му дом?
Иначе е много активно дете и изобщо не стои на едно място.
И на моето момченце лъвският стелиум е в съвпад с МЦ от към 9 дом. Късно проходи, а като го направи, изобщо не му се вървеше. :blink: :blink: Късно и проговори, но използва доста драматичен изказ. :blink: Все още има логопедични проблеми, но мисля, че сам ще се справи заради голямата си суета.

« Отговор #52 -: Юни 09, 2010, 06:10:11 pm »
на мен ми прави съвпад с Луна в Дева в 11 дом/няма лоши аспекти с останали планети/.Предположения какво да очаквам?

Ако нещо се подлагаш на процедури с упойка.....

Че те упойките обикновено са по Луна в Риби.

Моята Луна управлява 12-ти дом  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #53 -: Юни 09, 2010, 07:15:24 pm »
От както ми мина през Слънцето Марса се чувствам като изцедена бе хора :(Постоянно съм като пребита-не ми се работи,не ми се излиза,главата ми тежи като оловна,абе никакъв тонус нямам...Уж трябваше да ме активира! :91:Дръжки!
А иначе днес ми идва спортния уред-сигурно Марса в Дева нещо ме активира,но само мисловно и мераклийски-иначе съм си все същия изцеден лимон-мързи ме да гледам

Чувтвам се по абсолютно същия начин!

*

Uran

• 6041
« Отговор #54 -: Юни 09, 2010, 07:17:00 pm »
Aз също се чувствах така, но на мен ми се разхождаше в/у луната и опозораше слънцето.
Пу-пу живнах. ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #55 -: Юни 09, 2010, 07:46:10 pm »
Доживях да чуя, че с моя Марс в Лъв, а да не говорим и със стелиум ми в Телец съм мързелива. Аз не мога да се прибера у нас от работа, никой не ми е дал една стотинка и после мързел ме бил гонил... :-\

*

missKapriz

« Отговор #56 -: Юни 09, 2010, 07:55:19 pm »
Теб пък специално никой не те е цитирал ;),тъй че спокойно.

*

Nebesna

« Отговор #57 -: Юни 09, 2010, 08:07:35 pm »

Да, но моя Марс има квадрат с Уран. Е, как да кажеш, че такъв Марс е мързелив или малко подвижен.

Това много променя картинката. И аз съм с "префинен" Марс във Везни, който не обича да си дава много зор и да се натоварва излишно, лесно се изморява, но имам квадратура с Юпитер, което ми дава тласък за разгръщане на физическата енергия на ниво действие. После изведнъж рухвам и си ближа раните 2 дни, но друго щеше да бъде ако я нямаше тази квадратура.  

« Отговор #58 -: Юни 09, 2010, 08:10:52 pm »
И аз съм с "префинен" Марс във Везни, който не обича да си дава много зор и да се натоварва излишно, лесно се изморява, но имам квадратура с Юпитер, което ми дава тласък за разгръщане на физическата енергия на ниво действие.

Аз имам приятелка -лъвица с МАрс във Везни тригон Юпитер, секстил Сълнце - пръщи от енергия.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #59 -: Юни 09, 2010, 08:22:24 pm »
Ама то не става въпрос,че Лъвове и Телци всички са некви мекотели и търтеи,да се разберем;DИмам предвид,че не се пънат за нищо си-примерно,никога няма да правя зимнина,ако мога да си купувам от магазина,няма да се лакирам сама,а ще ида на маникюр и няма да си измия колата/при все че има къде/,а ще я заведа на автомивка...Ей такива нещица ;D ;DИзяснявам да не обидя тънкообидните :P