Здравей Гост

ТЕЛЕЦ И ДЕВА трябва да имат други планети управители

• 141 Отговора
  • 19235 Прегледи
*

Инти

• 2068
Не може астероид да управлява зодиакален знак.

Енергията  и информацията не се интересуват от размера на планетата или астероида  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Не може астероид да управлява зодиакален знак.

Енергията  и информацията не се интересуват от размера на планетата или астероида  ;)

:86: и плутон е малък , а цяло подземно царство управлява! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

Плутон е планета.

Плутон е планета.

Да не говорим, че е с достатъчно голяма маса, дори и на астрономите да им се струва недостатъчна за планета.
Оооо, сега разбрах! Астрономите са искали да подлеят вода на астролозите!!!!  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Инти

• 2068
Всяка една звезда, която се върти около орбитата си създава енерго - информационно поле, и ако се запознаете с информацията за торсионните полета ще ви се изясни, което означава че независимо от това дали имаме астероид или планета налице, планетното тяло може да предава енергия и информация, а това е важното в случая. Носителя на принципа, който впоследствие използва астрологията.

*

Марая

• 28287
Плутон е планета.

отнеха му статуса на планета!
питай чичко гугъл , той ще ти каже! ;D ;D
гласували го бяха с жълти картончета ;D ;D

http://svejo.net/story/humor/383562-Pluton-veche-ne-e-planeta-sled-kato-astronomi-ot-celiq-svqt-predefiniraha-statusa-mu-na-planeta-djudje

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Плутон е планета.

Да не говорим, че е с достатъчно голяма маса, дори и на астрономите да им се струва недостатъчна за планета.
Оооо, сега разбрах! Астрономите са искали да подлеят вода на астролозите!!!!  ;D

:clap: :clap: :clap: :72:

*

Mia21

• 2502
Въпреки, че имам доста планети в Телец, ще се опитам да бъда безпристрастна. Според мен, Венера повече приляга на Везни. Този знак, а и доколкото имам наблюдения върху слънчевите му представители, напълно отговаря на представите ми за красота и хармония, а последното е и любов. Телците са материалисти и доста инатливи. Венера е чиста, позитивна планета.

*

Инти

• 2068
Въпреки, че имам доста планети в Телец, ще се опитам да бъда безпристрастна. Според мен, Венера повече приляга на Везни. Този знак, а и доколкото имам наблюдения върху слънчевите му представители, напълно отговаря на представите ми за красота и хармония, а последното е и любов. Телците са материалисти и доста инатливи. Венера е чиста, позитивна планета.

Хей Мия, написах Телец и ти изскочи от храстите ;D

Много точно си го написала, аз напълно споделям твоето мнение.

*

Марая

• 28287

и кой трябва според теб да управлява инатливите материалисти? :-\ ;D ;D

*

Mia21

• 2502
Тези, нашите... ;), като си навирят рогите, никой не може да ги управлява. ;D Май ще трябва да им откриваме друга планета. Венера не е... ;) ;D
Освен това смятам, че Меркурий не е много за Девите. Там по-скоро е нещо хироново.

*

Марая

• 28287
Тези, нашите... ;), като си навирят рогите, никой не може да ги управлява. ;D Май ще трябва да им откриваме друга планета. Венера не е... ;) ;D
Освен това смятам, че Меркурий не е много за Девите. Там по-скоро е нещо хироново.

а , венера няма мислиш рога?
има , има особенно когато иска и назаем ги дава! ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
Венера дава рога, само ако е в един точно определен знак, ама ние с теб двете мнооого добре си го знаем кой е, нема нужда да го споменаваме. За тях като за умрелите- или хубаво или нищо. ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
За управител на Телец може да се вземе Вулкан.

Между материята и духовността трябва да има мост, а не изкуствено да се разделят, истинския път минава като се обединят двете, а не да се отрича материалното за сметка на духовното извисяване, което без нея е непълноценно.

Буда е бил Телец, но пробуден, а когато пробудената и устремена душа на Телеца поеме твърдо по пътя на ученичеството, неговата просветлена душа веднага попада под влиянието на Вулкан. Започне ли да работи, той принуждава душата да се изолира от света, в който живее. Той подтиква човек сам да изкове съдбата си.

*

Марая

• 28287
Венера дава рога, само ако е в един точно определен знак, ама ние с теб двете мнооого добре си го знаем кой е, нема нужда да го споменаваме. За тях като за умрелите- или хубаво или нищо. ;D ;D ;D

:-X :-X :72: :57: :57:

*

Mia21

• 2502
Като се присетих и за секса...леле...Телец-Венерка...Абсурд! Пак към Везните ще я препратя. ;D ;D ;D

*

Vanila

• *
  • 385
~ Николай Дойнов, говори за планета "със значителна маса и на разстояние от около 60астрономически единици, която наричат Хано /открита 1971година/"; той пише още: "планетата зад Плутон е не само голяма, но е и със силни, интензивни влияния върху Земята, живота върху нея и върху човека. Приемаме също, че всяка Зодиакално създвездие според Астрологията има отношение към дадена част или орган от човешкото тяло. За Зодиакалното съзвездие Бик /Телец/ е определено, че има отношение към шията. Там се намира и една от най-важните жлези с вътрешна секреция - щитовидната жлеза..." 
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

Кого е излекувал, моля? Освен да ти бърка в раната  ;D - това назидателно отношение ми е достата познато като везна  :-[

лечение чрез болка!
а чрез болката лекуваме душата... :blink: :P

стига с тоя болка, не може ли душата да се лекува с любов,свърт на песимизма, дайте да се хармонизираме спрямо енергиите на бъдещето, на  Нептун в Риби и настана всемирна любов :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

Буда е бил Телец, но пробуден, а когато пробудената и устремена душа на Телеца поеме твърдо по пътя на ученичеството, неговата просветлена душа веднага попада под влиянието на Вулкан. Започне ли да работи, той принуждава душата да се изолира от света, в който живее. Той подтиква човек сам да изкове съдбата си.

Дали Буда, Хермес Трисмегист и Исус са съществували?

Историята за Буда е преписана от Индия и по-специално от Вишну Пурана. Тази история в голяма степен е копие на историята за Дхрува.

Може и да е имало някакъв такъв човек наистина, но мит и реалност със сигурност се преплитат в историите за живота на такива просветени хора.
« Последна редакция: Юни 06, 2010, 10:38:39 am от Hi »

*

sunrain

• 6710

Но това спокойствие, сдържаност и упоритост на Телеца не се свързват много с Венера.

Той е земен знак.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.