Здравей Гост

ТЕЛЕЦ И ДЕВА трябва да имат други планети управители

• 141 Отговора
  • 19213 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind

Е грижите и чувствата по ги има от Козирога  ;D

Хайде ся  ;D

Козирога е по грижите,защото е отговорен.Чувства не му липсват-просто са дълбоки,рядко изразени и още по-рядко възникващи,защото е ценител!  :P

Пък и Сатурн е земна планета,не му липсват чувствата.Къде ти чувства обаче при Меркурий?  Там е само желание око да види,ръка да пипне т.е. по-скоро снабдяване с информация (без значение дали тя е сетивна  :rolleyes:) или реализация на приумица ,на умствено дразнение.

*

Lillie

• 30532
Къде ти чувства обаче при Меркурий?  Там е само желание око да види,ръка да пипне...

Тук не съм напълно съгласна.  :P За Меркурий е "око да види", а за Венера и Луна "ръка да пипне".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

Е грижите и чувствата по ги има от Козирога  ;D

Хайде ся  ;D

Козирога е по грижите,защото е отговорен.Чувства не му липсват-просто са дълбоки,рядко изразени и още по-рядко възникващи,защото е ценител!  :P

Пък и Сатурн е земна планета,не му липсват чувствата.Къде ти чувства обаче при Меркурий?  Там е само желание око да види,ръка да пипне т.е. по-скоро снабдяване с информация (без значение дали тя е сетивна  :rolleyes:) или реализация на приумица ,на умствено дразнение.
Ти какво си повече Козирог или Дева  :rolleyes:
Как се определяш?
Аз го определям като повече Козирог.
/Синухе, съжалявам, че давам мнението си за теб без да си го поискал./

*

Синухе

• 4978

Ти какво си повече Козирог или Дева  :rolleyes:
Как се определяш?

Май Козирог...но то си е някаква смеска,макар че ако трябва да се определя тия 2 знака няма само да ми стигнат  ;D

*

Синухе

• 4978

Аз го определям като повече Козирог.
/Синухе, съжалявам, че давам мнението си за теб без да си го поискал./

Няма нищо,Дивна-интересно ми е да се проследя и отвън  :blink:

Ама не е честно само аз да казвам,Крисчън да сподели какво е повече: риба или щука(скорпион)?  ;D :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
Гулика и Манди не са реални /физически/ планети. Доколкото се сещам, имаше някаква формула за изчисляването им като при парсовете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
Сега като се замисля, най-кичозните жени, които някога бях виждала, имат Венера във Везни в съвпад с други планети:
1. Венера в съвпад с Марс и Плутон във Везни
2. Венера в съвпад със Слънце, Марс и Уран във Везни
3. Венера в съвпад с Луна, Юпитер и Сатурн във Везни

И аз имам приятелка със Слънце в Скорпион, но стелиум във Везни - Венера, Сатурн, Юпитер и Плутон.
Облича се много кичозно, използва много грим, а е много хубаво момиче.
Обича комбинациите със златно, изрязани потничета с панделки и шарени панталони, символи на Версаче, тигрови рокли, тежки прически.
А когато е естествена е много красива.

*

Lillie

• 30532
Със "заточена" Венера в Овен съм, но не харесвам никакви символи, надписи, "маркови" катарами и прочие реквизити. Ако искаш да покажеш стил, не е нужно логото на марката да стои на видно място.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
Със "заточена" Венера в Овен съм, но не харесвам никакви символи, надписи, "маркови" катарами и прочие реквизити. Ако искаш да покажеш стил, не е нужно логото на марката да стои на видно място.

:72:

И аз съм така, въпреки лъвското Слънце и Марс, Плутон и АЦ Везни.
Обичам стилните дрехи за вечерни излизания и партита, и кежуал стила за всекидневието

*

Lillie

• 30532
Венера и Луна се свързват с личния стил - Венера с предпочитанията, Луната с навиците.
Забелязах, че и в предпочитанията към определени аромати и парфюми ключова роля играе Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
Крис, в грешка си за Козирозите и Девите.
По стечение на обстоятелства съм заобиколена от такива.
Козирогът винаги е отговорен и загрижен за другите, дори да изглежда студен.Той е рамото, на което винаги можеш да се облегнеш, закрилата, на която винаги можеш да разчиташ, когато имаш нужда. Просто трябва да му кажеш от какво имаш нужда.

Девите са загрижени само за собствения си интерес, чувствата им, касаят само тях.Всичко, което правят има една цел - да са те удовлетворените и ако може да извлекат някакви облаги за себе си.

*

Синухе

• 4978
Ако искаш да покажеш стил, не е нужно логото на марката да стои на видно място.

Това винаги ми е било много смешно и жалко  ;D
С моята рогата Венера като видя някъде надпис-издивявам,дразнят ме дори и тези,които показват марката.Може да има орнаменти и разни елементи,но не и надписи,като ги вземат за вестници тия дрехи ей  ;D

Познавам жена -стелиумна Везна (Слънце,Мерк,Венера,Сатурн,Плутон) с изгр Лъв и Луна в Лъв от към 12ти.Руса със сини очи,хубава е и твърде много залага на обличането и аксесуарите.Задължително търси блясъка с елемент на кич.Може би покрай Сатурн/Плутон-на почит са всякакви синджири,метали,обеци къде ли не,татуси и каквото дойде (ама то май си вървви покрай хард рока).Но най-интересното е че има свой неповторим стил,доста дрехи си прави при шивачка, никога не е слагала и няма да сложи дънки или панталон,само поли и рокли (явно тук Венера си казва тежката дума) и то дълги.Обаче аксесуарите и дори само за едно обличане стигат за отваряне на сергийка  ;D

*

Lillie

• 30532
Интересно, но познавам две жени с екзалтирали Венери, и двете имат лош вкус.
Едната ми е бивша колежка от ВУЗ-а - Слънце във Водолей, Луна в Близнаци, Венера в Риби, а другата ми е братовчедка - Слънце във Водолей, Луна във Везни, Венера в Риби в партилен тригон с Уран.
Първата се третираше в института като "еталон" за лош вкус или по-точно липса на вкус. Интересното е, че при нея Венера е екзалтирала и при това издигната, намира се близо до МС.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
от както взех да се интересувам от астрология знам  ;D
но толкова много хора познавам с акцент на Дева и Козирог, че мога ферман да напиша. ;D

Кажи какво конкретно те интересува и ще дам пример.
« Последна редакция: Юли 29, 2010, 09:18:25 pm от Рая »

*

Divna

Сега като се замисля, най-кичозните жени, които някога бях виждала, имат Венера във Везни в съвпад с други планети:
1. Венера в съвпад с Марс и Плутон във Везни
2. Венера в съвпад със Слънце, Марс и Уран във Везни
3. Венера в съвпад с Луна, Юпитер и Сатурн във Везни

И аз имам приятелка със Слънце в Скорпион, но стелиум във Везни - Венера, Сатурн, Юпитер и Плутон.
Облича се много кичозно, използва много грим, а е много хубаво момиче.
Обича комбинациите със златно, изрязани потничета с панделки и шарени панталони, символи на Версаче, тигрови рокли, тежки прически.А когато е естествена е много красива.

Явно Юпитер доста и помага тук  :72:

Много е деликатен въпроса с Венера. Имам позната, с която имаме 1 ден разлика, а сме коренно различни в стила си на обличане, в гримиране и използването на аксесоари. Мисля, че трябва да се взема под внимание домовото разположение на Венера, както и асцендента, защото и той оказва силно влияние.
Най-кичозната и безвкусно облечената жена, с тонове грим върху лицето си и с изрусена (направо изгорена коса)за мен е била с Венера в Нептун например.

*

Lillie

• 30532
Най-кичозната и безвкусно облечената жена, с тонове грим върху лицето си и с изрусена (направо изгорена коса)за мен е била с Венера в Нептун например.

В аспект с Нептун или в Риби?
Между другото, Лили Иванова има съвпад Венера/Юпитер в Риби, за мен е много кичозна жена и прекалява.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

В аспект с Нептун или в Риби?
Между другото, Лили Иванова има съвпад Венера/Юпитер в Риби, за мен е много кичозна жена и прекалява.

Венера в Риби, в тригон с Нептун.

*

Lillie

• 30532
Странно наистина, такива уж минават за фини жени.
Но нали за Нептун и знака Риби казват, че за тях границите са условно понятие. Та навярно твоята позната е попрекалила, защото не е била наясно къде е границата между естетиката и кича, красотата и гротеската.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
Нептун дава и немърливост.

Куца му също така и мярката и усета за дейтайла,което важи и за Юпитер.

*

Lillie

• 30532
Да, като в горепосочения пример с Венера и Юпитер в Риби.
Венера в екзалтация в съвпад с Юпитер на трон дават такова изобилие, че чак напира и се пръска по шевовете. От друга страна, са я дарили и с талант, който получава признание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.