Здравей Гост

Юпитер в Овен

• 251 Отговора
  • 29333 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Юпитер в Овен
« Отговор #40 -: Юни 08, 2010, 06:27:54 pm »
По принцип с Юпитер в 6-ти или в 10-ти дом винаги ще се намери работа за вас и то добре платена. Професионалните ангажименти се увеличават.

Небеснааа, пак за работа ли ще говорим само... :(
Ами за какво ли друго?! Юпитер ми управлява 6-ти, Марс 11-ти...Уран къде се тътри и той там  в 10-ти- управлява 7-почти целия, 8 и 9-ти...Пфуууу...... :angry:
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 06:53:59 pm от Mia21 »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #41 -: Юни 08, 2010, 06:32:59 pm »
И при мен е кацнал на куспидата на 6 дом, както и Уран.  ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Юни 08, 2010, 06:51:45 pm »
Както знаете съвпада на юпитер и уран са ми върху слънцето.Еййй такъв стрес и нерви ме гонят,че не е истина :-X
и жестока нетърпимост към мъжа ми (уран управлява 7ми и 8ми дом).Безпаричие,той не ми дава пари, но аз си взимам тайно ;D (нептун транзит през 8ми)айде холан.По цял ден блъскам.
Него пък го погнаха развалени зъби(той е стрелец) и едвам диша от болки....но да се оправя.
Просто исках да споделя ;)

*

Nebesna

« Отговор #43 -: Юни 08, 2010, 07:04:55 pm »
Както знаете съвпада на юпитер и уран са ми върху слънцето.Еййй такъв стрес и нерви ме гонят,че не е истина :-X
и жестока нетърпимост към мъжа ми (уран управлява 7ми и 8ми дом).Безпаричие,той не ми дава пари, но аз си взимам тайно ;D (нептун транзит през 8ми)айде холан.По цял ден блъскам.
Него пък го погнаха развалени зъби(той е стрелец) и едвам диша от болки....но да се оправя.

Сигурно ти се увеличават претенциите и ставаш импулсивна, не можеш да се стискаш....

*

holanda

« Отговор #44 -: Юни 08, 2010, 07:10:35 pm »
хмм,при мен Юпитер и Уран са в 6 дом,но в опозиция със Слънце,Марс,Мерк в 12дом.Това значи ли,че ще искам да си намеря добра службичка,но няма да стане,защото ми опозират Слънцето?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Юни 08, 2010, 07:28:15 pm »
Не знам, при мен Юпитер в транзит през Слънцето като че ли още не се усеща. Транзитът му през Марс също не донесе нищо... Но при някои Слънца наистина забелязах тенденция към раздуване.  ;D Още отсега смятам да работя върху килограмите си, да вляза във форма както си бях миналото лято. 
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #46 -: Юни 08, 2010, 07:55:33 pm »

Сигурно ти се увеличават претенциите и ставаш импулсивна, не можеш да се стискаш....
Да,претенциите ми се увеличиха,импулсивна съм :'(
Иска ми се нещо чуждо ;D ;D ;D И ми се харчат пари  :lol:
И май нещо надебелявам отново.
Тази вечер ще гледам да съм само на салата :o

*

holanda

« Отговор #47 -: Юни 08, 2010, 08:13:27 pm »
ужас,що така се получава? :-\Аз преди не можех да дочакам Юпитер да ми направи някои съвпад с лична планетка,все на хубаво било...а тук,като ви чета,Milkyway,в съвпад със Слънцето и въпреки това-само проблеми.... :-XНа мен ми опозира Слънцето и се чудя сега в какъв цвят да си боядисам косата,че си писнах пак..

*

Uran

• 6041
« Отговор #48 -: Юни 08, 2010, 08:23:27 pm »
Само килограми ми донесе транзитът на Юпитер през водолей и в частност в/у Слънцето ми. От въздуха ги лепнах и то само на едно определено място.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Юни 08, 2010, 08:24:20 pm »
Със или без юпитеров транзит в харченето съм много невъздържана.
Днес нарочно излязох с 50 лв., за да няма какво да харча. Минах през няколко магазина по пътя за в къщи, нищо не си харесах, въздъхнах си с облекчение.  ;D Обаче накрая се изкуших да вляза в още един магазин, харесах си една блуза и не ми стигнаха 9 лева да я взема. А ме мързеше да ходя до нас за още пари и после пак де се връщам в тая жега... Голям майтап съм.  ;D Нарочно излизам без пари, за да не харча за ненужни неща, по пътя си харесвам нещо и после се прибирам в нас, изживявайки адови мъки. Добре, че така и не съм се научила да работя с банкомат.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Юни 08, 2010, 08:26:37 pm »
Само килограми ми донесе транзитът на Юпитер през водолей и в частност в/у Слънцето ми. От въздуха ги лепнах и то само на едно определено място.

И аз така при все това, че почти не се храня. Възстанових предишното си тегло за има-няма 3-4 месеца.  :lol: Всъщност с това ще запомня транзита на Юпитер през нат. Марс.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Юни 08, 2010, 08:33:36 pm »
Хехе, ако знаех кои числа ще се паднат, нямаше да ги кажа на никой.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #52 -: Юни 08, 2010, 09:20:51 pm »

Да,претенциите ми се увеличиха,импулсивна съм :'(
Иска ми се нещо чуждо ;D ;D ;D И ми се харчат пари  :lol:
И май нещо надебелявам отново.
Тази вечер ще гледам да съм само на салата :o

С Юпитер върху светилата ми и аз сложих няколко килограма и сега си сменям една част от гардероба.
В края на юни съм на сватба. Имах си много готина рокля с презрамки от красиво трико - не мога да я закопчея на гърба...депресирах се ужасно. Сега ще трябва нова рокля с по-голям размер, най-вече заради бюста. Някои хора си мечтаят за по-голям, аз искам да махна, ако може малко от гръдната си обиколка. Не мога да се възприема с новите размери.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #53 -: Юни 08, 2010, 10:33:11 pm »
И аз съм така с гръдната обиколка :'( След като забременях и родих ми станаха неимоверно големи :lol: Даже ми пречат ;D
А преди това ми бяха чудесни,нито големи,нито малки,нито ми пречеха......спях си по корем.А сега,от три години не мога да спя по корем.
Да не говорим за размера на дрехите...преди бях 36-38,сега съм 42-44 ..ужас.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Юни 08, 2010, 10:58:18 pm »
Дайте малко насам беее!  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #55 -: Юни 09, 2010, 06:34:53 am »
Дайте малко насам беее!  :72:

що са ти големи гърди,да ти изпънат бръчките по лицето ли :29:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #56 -: Юни 09, 2010, 07:07:45 am »
оо, не съм само аз както гледам! И моита Юпитер и Уран са върху Слънцето - е такова поддуване и дебелеене без причиня няма никъде!!! Да не говорим за нервите и напрежението - на 5гр са от 6ти дом

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #57 -: Юни 09, 2010, 08:33:21 am »
ужас,що така се получава? :-\Аз преди не можех да дочакам Юпитер да ми направи някои съвпад с лична планетка,все на хубаво било...а тук,като ви чета, Milkyway, в съвпад със Слънцето и въпреки това-само проблеми.... :-XНа мен ми опозира Слънцето и се чудя сега в какъв цвят да си боядисам косата,че си писнах пак..

Ако правилно си спомням, Milkyway нямаше ли Слънце в Риби в 9 дом??? Или греша? Ако е така, какъв Юпитер в съвпад със Слънце има?  :-\ Ако греша, моля за извинение.  :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Юни 09, 2010, 08:52:28 am »
Ако правилно си спомням, Milkyway нямаше ли Слънце в Риби в 9 дом??? Или греша? Ако е така, какъв Юпитер в съвпад със Слънце има?  :-\ Ако греша, моля за извинение.  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #59 -: Юни 09, 2010, 09:01:20 am »
Ти хубаво я цитираш, но аз помня че беше с Асц. Лъв, със Слънце в крайните градуси на Риби, с Юпитер в Козирог и с Марс, Венера и Луна в Телец в 10 дом. Ако съм запомнила грешно или друга карта, пак се извинявам.  :blink: