Вече нямам търпение да влезе в Овен....В момента ми се струва едно такова като "затишие пред буря". В мен напират едни мисли.
Сега съм корназ и приемам промените с охота..
От своя личен опит осъзнах, че човек, само когато е силно зависим от други хора става трудно адаптивен към промените, т.е. ако тези промени са наложени от друг или от други, от които ти зависят хляба, работата и други важни неща в живота. Затова всички се борят за независимост. Няма по-голама свобода от това да можеш сам да управляваш живота си, следвайки интуитивно природните закони.
Способността да се нагаждаш към "звездите" си иска голяма доза самостоятелност. това последното го осъзнах, докато работех при предишния си работодател в частната фирма. Онзи беше си внушил, че личният живот на подчинените му му принадлежи изцяло и всеки от тях трябва да се върти около него като пумпал. Предпочитам да се въртя около слънцето и да следвам хода на звездите, а не около някакъв самозабравил се егоист (да ме прости господ). Боже, добре че си създал света пъстър, Боже! Сега вече знам защо ми го прати тоя човек, за да се науча да оценявам хората, които внасят добрина в моя живот и за да не се възргодявам, виждайки колко вреди може да нанесат гордостта и егоизма...Останалото е твоя грижа, не моя!