Здравей Гост

Юпитер в Овен

• 251 Отговора
  • 29329 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Юпитер в Овен
« Отговор #120 -: Януари 21, 2011, 05:41:43 pm »

За мен кардиналната е най-бърза и най-възбуждаща.

вече си взета,ама да ти кажа информативно,че при мен ще се възбуjдаш на воля.Тази година и настоящите две ако ме хванеш,гарантирам,ще си вървиш в перманентен екстаз  :lol:

Сега какво? Ще си ги мерим ли? Знам, че си кардиналка отвсякъде, ама и аз си имам кардинална квадратура за цвят. Марсът ми е в квадрат с Юпитер, който е пък на К8. А нали знаеш, че там където е Юпитер човек има склонност да прекалява, така че.....сещай си се .... И сега баш ми се е паднало да си отработвам квадратурата с таз навалица от тежки планети в кардиналния кръст....Забавно е! С кардиналните аспекти поне няма скука.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #121 -: Януари 21, 2011, 10:20:12 pm »
Вече нямам търпение да влезе в Овен....В момента ми се струва едно такова като "затишие пред буря". В мен напират едни мисли.

Сега съм корназ и приемам промените с охота..
От своя личен опит осъзнах, че човек, само когато е силно зависим от други хора става трудно адаптивен към промените, т.е. ако тези промени са наложени от друг или от други, от които ти зависят хляба, работата и други важни неща в живота. Затова всички се борят за независимост. Няма по-голама свобода от това да можеш сам да управляваш живота си, следвайки интуитивно природните закони. 

Способността да се нагаждаш към "звездите" си иска голяма доза самостоятелност. това последното го осъзнах, докато работех при предишния си работодател в частната фирма. Онзи беше си внушил, че личният живот на подчинените му му принадлежи изцяло и всеки от тях трябва да се върти около него като пумпал. Предпочитам да се въртя около слънцето и да следвам хода на звездите, а не около някакъв самозабравил се егоист (да ме прости господ). Боже, добре че си създал света пъстър, Боже! Сега вече знам защо ми го прати тоя човек, за да се науча да оценявам хората, които внасят добрина в моя живот и за да не се възргодявам, виждайки колко вреди може да нанесат гордостта и егоизма...Останалото е твоя грижа, не моя!
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 10:33:49 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #122 -: Януари 21, 2011, 10:23:42 pm »
Вече е в овен....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #123 -: Януари 21, 2011, 10:34:18 pm »
Вече е в овен....

Тц  :lol: .. 29.48

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Януари 21, 2011, 10:39:11 pm »
Вече е в овен....

ПУУУ....,Тая нощ...,ще викам силно ура! Почват тригоните , край на тежките...Хееем лекичко , хеммм мекичко ще влиза  ;D ;D , а после след тригона със слънцето ще влезе и у 5-ти къща....и не мОеШ ме позна, ;D ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #125 -: Януари 21, 2011, 10:45:27 pm »
ще пирува всичко мутабелно що оцеля   :49:

*

Stella

• 7765
« Отговор #126 -: Януари 21, 2011, 10:45:42 pm »
Вече е в овен....

ПУУУ....,Тая нощ...,ще викам силно ура! Почват тригоните , край на тежките...Хееем лекичко , хеммм мекичко ще влиза  ;D ;D , а после след тригона със слънцето ще влезе и у 5-ти къща....и не мОеШ ме позна, ;D ;D ;)

Их, начи!  ;) ;) ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #127 -: Януари 21, 2011, 10:49:42 pm »
ще пирува всичко мутабелно що оцеля   :49:

То мутабелното се напирува вече! Време е огнените и въздушните да сложат розовите очила и да отворят бутилката с виното!
Като се сетя обаче, че онова скочубреното старче размахва пръст откъм Везните, яхнало кардиналния кръст, май няма да е само цветя и рози?
Пък и много малко седи Юпитер в Овен, беееее! Само 5 месеца.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Януари 21, 2011, 10:58:38 pm »
Вече нямам търпение да влезе в Овен....В момента ми се струва едно такова като "затишие пред буря". В мен напират едни мисли.

И аз така, все пропускам да отворя ефемеридите. И като видях тази тема за Юпитер в Овен, дори щях да ви питам "ох, влезе ли?".  ;D Ще видим на кой къде ще му влезе.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Януари 21, 2011, 11:01:50 pm »

И още как ..., кой как мина , ме напраши дива калинка...Чакам го и Уран на гюме на 29* само в рибите да стъпи и ще се чуе ш целия нет.... ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Януари 21, 2011, 11:03:58 pm »

То мутабелното се напирува вече! Време е огнените и въздушните да сложат розовите очила и да отворят бутилката с виното!
Като се сетя обаче, че онова скочубреното старче размахва пръст откъм Везните, яхнало кардиналния кръст, май няма да е само цветя и рози?
Пък и много малко седи Юпитер в Овен, беееее! Само 5 месеца.

Добре , че след това влиза в телец.... ;D ;D Там вече няма да е напиване , а ще е оливане до козирката.... ;D ;D ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #131 -: Януари 22, 2011, 01:19:55 am »

И аз така, все пропускам да отворя ефемеридите. И като видях тази тема за Юпитер в Овен, дори щях да ви питам "ох, влезе ли?".  ;D Ще видим на кой къде ще му влезе.

Не знам, но на мен вече взе да ми влиза Бакхус! Отворих и изпих една бутилка вино в рамките на половин час. Реално може и да е влязъл в Овен. това е огнен знак, няма шега, няма измама! Правиш каквото ти идва отвътре. Хора, аз бях отказала алкохола от две години (Юпитер във Водолей, Юпитер в Риби). Сега имам умпулс да пия. После Нептун бил виновен за алкохолните пристрастявания. Според мен си е Юпитер купонджията! А в огнен знак, пали от раз!

« Отговор #132 -: Януари 22, 2011, 01:55:12 am »
Докато е в Овен ще ми мине Хирона. При предишния транзит извадих късмет с разни случайни "неслучайни"  :rolleyes: случки. Да видим този път как ще е.  :blink:

...Хееем лекичко , хеммм мекичко ще влиза  ;D ;D ,

Твърдо НЕ на меките влизания!  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #133 -: Януари 22, 2011, 01:56:45 am »
Докато е в Овен ще ми мине Хирона. При предишния транзит извадих късмет с разни случайни "неслучайни"  :rolleyes: случки. Да видим този път как ще е.  :blink:

...Хееем лекичко , хеммм мекичко ще влиза  ;D ;D ,

Твърдо НЕ на меките влизания!  ;D ;D ;D

По меките е Нептун. Юпитер уголемяяяяяяяяяява.

*

Stella

• 7765
« Отговор #134 -: Януари 22, 2011, 02:04:10 am »
Марая, Вуте качи ли килца, зокато Юпитер беше Риби, пусна ли шкембенце? ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Януари 22, 2011, 02:06:06 am »
Мчи той си има и без да му е минавал Юпитер, доколкото си спомням.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #136 -: Януари 22, 2011, 02:14:09 am »
Върнах лентата назад и..при предният ингрес на Юпитер в овен, където в първия градус са ми Венера (У4), Хирон, СЛВ, хазяинът на малкото студио, в което живеехме ни постави ултиматум за напускане. Уран ми е бил в/у наталното Слънце, Нептун на 1 гр. от натален Меркурий.
Натресохме се на родителите на съпруга ми или по-точно баща му ни покани, а ние или по-скоро съпругът ми (защото аз бях изключително против) не почака и подканване. В рамките на 1 седмица се "нанесахме" смъквайки на ръце от 7 етаж перални, гардероби и т.н.

*

Stella

• 7765
« Отговор #137 -: Януари 22, 2011, 02:56:49 am »
Върнах лентата назад и..при предният ингрес на Юпитер в овен,

Леле, Уран, ти толкова отдавна ли помниш?

*

Stella

• 7765
« Отговор #138 -: Януари 22, 2011, 03:31:44 am »
Да ви кажувам и аз...преди 12 години, когато отново е бил в Овен, Юпитер е направил съвпад с моя ИЦ и е донесъл отново реформи в държавната институция, в която работя. тогава ме издигнаха по служба, минах на по-висока длъжност, понеже завърших магистратурата си. Не се сещам нищо, което да е свързано с жилища и имоти.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #139 -: Януари 22, 2011, 04:53:58 am »
Аз да ви попитам нещо :blink:
Добър ли ще е периода за човек,в който транзитен юпитер ще застане върху марс и ще отключи голям огнен тригон.
Този тригон включва марс овен,сатурн лъв и юпитер стрелец.
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 04:59:36 am от Milkyway »