Здравей Гост

Аспекти на планетите, тълкуване

• 313 Отговора
  • 52578 Прегледи
*

Gaiiia

• *
  • 195
Re:Аспекти на планетите, тълкуване
« Отговор #20 -: Юни 07, 2010, 03:28:46 pm »
Хахах Ами Lillie, той може да си изпробва чара колкото иска...такива като него ги рина с лопатата :P (не се обиждай Mr Kapriz казвам го цялата си ра4ешка нежност, на която съм способна :))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Юни 07, 2010, 03:32:06 pm »
Имам въпросче- вярно ли е това с Кармичната разплата, и ако да за какво точно става въпрос? Стари грешки ли плащам?

Питай г-жа Тилкова /Алена/ за това.  ;D Аз лично не съм привърженик на кармичните разплати.
Да, вярно е, че всеки сърба попарата, когато някога е надробил, но в крайна сметка тук сме, за да си научим уроците. Ако бяхме толкова съвършени, нямаше да се родим на Земята, струва ми се... И най-трудният урок съдържа семето на хармонията в себе си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #22 -: Юни 07, 2010, 03:34:20 pm »
Хахахахах..."многото ми въздух"????? Какво трябва да изначава това??????
И може ли преди да ни сватосате поне да ни запознаете....това заприлича на турски сериал :))))

Оххх Мр Каприз, я се свести малко- ти си само на 27 год!!!!! Кви са тия женитби????????????? И как така баща ти ви е разделил?????????? Твоята обремененост носи името на този форум, като един истински мъж телец, какъвто съм сигурна, че си, излез хвани моми4ето на живота ти и НЕ Я ПУСКАЙ!!!

Защо ви е разделил баща ти?? Каква е тая власт, която има върху теб??

:)

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #23 -: Юни 07, 2010, 03:37:31 pm »
Относно кармичните разплати се зачудих какви ли грехове съм извършила, за да тр да премина през всичките тези кризи.............може би има не6то вярно, просто не сме достатъчно дорасли да го разберем...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Юни 07, 2010, 03:40:06 pm »
Хахахахах..."многото ми въздух"????? Какво трябва да изначава това??????

Имах предвид, че имаш доста планети във въдушни знаци, водно ти е само Слънцето. Но в някои отношения това е голямо предимство, мен ако ме питаш (с акцентирана вода съм в хороскопа), по-малко се обременяваш с вътрешни терзания и съмнения. Не казвам, че ти липсват емоции, а пък и изглеждаш открит човек.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #25 -: Юни 07, 2010, 03:44:03 pm »
Хммм Ami Lillie, Май е точно обратното. Тук съм открита, защото не ви познавам лично и мога да си позволя да с еотпусна малко, но повярвай ми близките ми хора абсолютно нищо не знаят за мен и не обичам да споделям  мн. Пазя си всичко за мен...а колкото до съмненията, не знам дали има по- голям скептик от мен...

Не ми стана мн ясно това за многото въздушни планети какво е....в смисъл, че не изживявам нещата ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Юни 07, 2010, 03:44:55 pm »
с акцентирана вода съм в хороскопа

и аз така  :mellow:

Понякога ми се ще да заменя водата си за въздух, огън имам предостатъчно в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #27 -: Юни 07, 2010, 03:47:11 pm »
Цецо, баща ти май е бил прав....Аз все още не се чувствам готова за такава стъпка, а камо ли като съм била на 19...Ти мислиш ли, че е бил прав? Ако можеше да върнеш времето би ли се оженил за момичето? Не си ли прекалено чувствителен за мъж Телец :)) Вие май сте доста ревниви...

*

holanda

« Отговор #28 -: Юни 07, 2010, 03:48:00 pm »
'Даи ми огън,запали ме'' :P :P :P :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Юни 07, 2010, 03:48:12 pm »
Не ми стана мн ясно това за многото въздушни планети какво е....в смисъл, че не изживявам нещата ли?

Изживяваш, но може би по един не чак толкова ангажиран начин, както е при водните акценти.
Мен не ме питай колко време може да ме държи влага и колко ми е нужно, за да сублимирам случилото се... С воден Асцендент съм, водна Луна във воден дом, воден Марс в ъглова позиция и плутонови аспекти колкото искаш при мен...  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #30 -: Юни 07, 2010, 03:49:52 pm »
Lilli4ka,

Давам ти от моя въздух :)))
Не знам какво виждаш ти в хороскопа ми, но това което си написала за себе си се отнася абсолютно и за мен...Аз наистина адски изживявам нещата и дълго ми държи...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Юни 07, 2010, 03:51:26 pm »
Май не ни четеш от днес, нито пък от вчера... признай си.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #32 -: Юни 07, 2010, 03:54:44 pm »
Скъпа моя Lillie...заклевам се в себе си, че за първи път днес отворих този форум. Намерих го случайно в google.com и за първи път пиша, но имайки се в пред вид колко добре ме накарахте да се почувствам и как ми дигнахте духа (въпреки, че според планентите ми явно нищо добро не ме очаква...) смятам да стана редовен посетител :))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Юни 07, 2010, 03:57:45 pm »
Тогава добре дошла в кардиналната оплаквачка.  ;D
Мутабелите ги поотпуснаха планетите, сега е наш ред да се тръшкаме.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #34 -: Юни 07, 2010, 03:58:07 pm »
Охх тази ревност...........Моят приятел беше Стрелец (имайки пред вид, че съм рак не питайте как се задържахме толкова дълго заедно) и ме побъркваше с неговата ревност....Ревнуваше ме дори от приятелките ми, очакваше да не се виждам с никой....А аз каквато съм си социална и е пълно с хора около мен можете да си представите какво ми е било....................Цецо, нали знаеш ревнува онзи, който се съмнява в себе си :) Виж на мен това чувство ми е непознато... :)

*

Nebesna

« Отговор #35 -: Юни 07, 2010, 03:58:53 pm »
Здравей Небесна,

Благодаря ти за включването. Много негативно и тъжно звучи, това което си написала...

Какво означава това, че моят ад ще продължи още две години? И правилно ли разбирам, че не е подходящо да започавам каквато и да е връзка в този период? А Кармичната разплата с предишният ми опит ли е свързана и мога ли да променя нещо, за да оправя нещата в живота си? Чувтвам се адски самотна, понякога ми писва да се боря с всичко и всички....

Никъде не съм говорила за ад. Не ми вкарвай думи в устата. Хората ще помислят, че ме цитираш.  Аз съм най-позитивния човек, който въобще можеш да си представиш и ако на теб думите ми ти звучат негативно, то е защото аз приемам всичко като част от израстването, докато ти явно не го приемаш по този начин. Не говоря за ад, а говоря за трансформация и промяна на лични взаимоотношения. Това са неща от живота, колкото и тъжно да звучат. В един момент детството свършва и се налага да се изправиме пред реалността, такава каквато е. Аз ти пожелавам да извървиш своя път с вяра в сърцето си и непресъхващ оптимизъм. Разликата е в твоето отношение към случващото се.

Нали знаеш приказката за чашата, която била наполовина
-"чашата е наполовина празна"- казал песимистът;
-"напротив, чашата е наполовина пълна"- казал оптимистът;
- "всичко е относително"-казал реалистът.

Така, че нещата, които изглеждат ад за един са приключение за друг. И твоята вътрешна нагласа : да се предадеш или да се бориш, ще промени много нещата. Но първо трябва да си наясно със себе си какво точно искаш и да не предаваш копнежите и стремежите си в името на изживяли времето си взаимоотношения. Успех и кураж! Не можеш да си представиш колко силен може да бъде човекът и какъв огромен потенциал от скрита сила дреме в нас !

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #36 -: Юни 07, 2010, 03:59:34 pm »
Какво означава Мутабели??
Явно ще се тръшкам, но ако ще е с вас поне ще е забвано lol

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Юни 07, 2010, 04:02:49 pm »
Цецо, нали знаеш ревнува онзи, който се съмнява в себе си :)

И аз съм на същото мнение за ревността.
Ревнив Стрелец, хм? Има ли такова животнУ?  ;D
Всъщност ако Сатурн е ранявал някоя лична планета (Луна, Венера), такъв вариант не е изключен.
Акцентът върху знака Рак, Скорпион също дава себичност, но също така и лоялност, силно изразена ревност може и да няма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #38 -: Юни 07, 2010, 04:03:52 pm »
Also, they are quite agressive and self-centered, and tend to laugh a lot using many L's and O's in rapid sucession (the noobish word for laughing like an ultimate retard).
xaxaxaxaxaxaxaxxaxa

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Юни 07, 2010, 04:04:02 pm »
Какво означава Мутабели??

Знаци от мутабелния /подвижен/ кръст - Близнаци, Стрелец, Дева, Риби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.