Здравей Небесна,
Благодаря ти за включването. Много негативно и тъжно звучи, това което си написала...
Какво означава това, че моят ад ще продължи още две години? И правилно ли разбирам, че не е подходящо да започавам каквато и да е връзка в този период? А Кармичната разплата с предишният ми опит ли е свързана и мога ли да променя нещо, за да оправя нещата в живота си? Чувтвам се адски самотна, понякога ми писва да се боря с всичко и всички....
Никъде не съм говорила за ад. Не ми вкарвай думи в устата. Хората ще помислят, че ме цитираш. Аз съм най-позитивния човек, който въобще можеш да си представиш и ако на теб думите ми ти звучат негативно, то е защото аз приемам всичко като част от израстването, докато ти явно не го приемаш по този начин. Не говоря за ад, а говоря за трансформация и промяна на лични взаимоотношения. Това са неща от живота, колкото и тъжно да звучат. В един момент детството свършва и се налага да се изправиме пред реалността, такава каквато е. Аз ти пожелавам да извървиш своя път с вяра в сърцето си и непресъхващ оптимизъм. Разликата е в твоето отношение към случващото се.
Нали знаеш приказката за чашата, която била наполовина
-"чашата е наполовина празна"- казал песимистът;
-"напротив, чашата е наполовина пълна"- казал оптимистът;
- "всичко е относително"-казал реалистът.
Така, че нещата, които изглеждат ад за един са приключение за друг. И твоята вътрешна нагласа : да се предадеш или да се бориш, ще промени много нещата. Но първо трябва да си наясно със себе си какво точно искаш и да не предаваш копнежите и стремежите си в името на изживяли времето си взаимоотношения. Успех и кураж! Не можеш да си представиш колко силен може да бъде човекът и какъв огромен потенциал от скрита сила дреме в нас !