При твоя случай става дума за психологически подход на тълкуване, което е много важно особено при тълкуване на трудните аспекти!
В случая, за който споменавам, психологическият подход не беше на ниво. Във втория случай - приказки ала селска седянка.
Лили , малцина са тези , които са добри и носят отговорност за думите си....
Да не коментирам колко меркантилни душици съм срещала....Едва ли има някой сред пишещите тук с толкова богат личен опит...и наблюдения....НЕ ВСЕКИ АСТРОЛОГ Е ПСИХОЛОГ , КАКТО И НЕ ВСЕКИ КЛИЕНТ ЗНАЕ КАКВО ТОЧНО Е АСТРОЛОГИЯТА.... :angry:
За мен има. И той е тук сред нас за мое огромно щастие.
И като сме тръгнали да изказваме мнения искам да допълня, че освен, че е невероятен астролог е и невероятен психолог.
Дивна , няма лошо , че за теб Доби е невероятен психолог , но това не значи , че за другите е така...Нещо повече , не всеки психолог е подходящ за всеки пациент .... :blink:

Доверието в този случай се изгражда на база на време и постигнати резултати....Аз познавам Доби от миналата година.., той пияеяе тук , неговия стил не се харесва на всеки , както и моя , както и твоя както и на много други.., но това е форум в който всеки има право да сподели мнението си и ние го правим с тази цел....Говорим за доверието м/у астролога и клиента...
Аз съм повече от сигурна , че стила на Доби за мнозина във форумното пространство е неразбираем и неприемлив , а това от своя страна води до други заключения....Защото , ако един астролог не е разбираем и не се опитва да проектира в/у останалите дори и клиенти своето мнение , той само тогава е астролог...
С това не казвам нищо лошо за Доби , просто споделям мнението си....Когато съм съгласна с него и ми се струва , че е прав според мен , аз го заявявам , но когато нещо ми е ш повече и не съм съгласна не съм от хората ,които мълчат.., а казвам защо и какви са причините.... :blink: