бе май има нещо такова ..
ами ядох веднъж.. после пак ядох, необичайно гладен съм днес.. особенно към сладко ехеене знам какво ми става
е виж.. някои ядат, а други се омъжват..
Цитат на: kris в Юни 26, 2010, 03:57:23 amе виж.. някои ядат, а други се омъжват.. как да се омъжа ако не си ми казал Да иначе,остави,това са глупости ..сега имам по-сериозни неща на главата На главата или в главата?
Лилавка, при споменаването обаче на тази възможност е позеленяла, което ще рече, че не и се чува все още менделсоновия марш .
Цитат на: Divna в Юни 26, 2010, 04:01:34 amЛилавка, при споменаването обаче на тази възможност е позеленяла, което ще рече, че не и се чува все още менделсоновия марш .не и в близкото десетилетие...аз взех да се отказвам.Трудно ми понасят характера и взе да ми писва това да бъда 'странна'' само защото не разбират мотивите ми.Ама това е друга тема.Днес съм много афектирана.
Едни се омъжват, други ядат, трети са афектирани , а аз пак не мога да спя... :57:На всичкото отгоре имам шум в ушите и мозъкът ми не спира да работи...ах тоя Марс да се маха от Девата ми, защото АМАН :41: Ако изпия една ракия дали ще заспя? :unsure:
милата хах, дръж се човече
Не разбират или само се правят, че не разбират? Те мъжете са супер, когато нещо не е на тяхното. Тогава веднага се правят, че не разбират. Ама да знаеш, че в действителност всичко разбират :72:
Имам тук една твоя снимка...да внимавам като те срещна някъде , значии... :86: :57:
Цитат на: Divna в Юни 26, 2010, 04:16:25 amНе разбират или само се правят, че не разбират? Те мъжете са супер, когато нещо не е на тяхното. Тогава веднага се правят, че не разбират. Ама да знаеш, че в действителност всичко разбират :72:много ясно,че разбират :angry:..затова като ми писне да съм сладка-сипвам им хубаво да хапнат и ги пращам да спАт..аман от тъпани :41:
Цитат на: жълтолилава в Юни 26, 2010, 04:25:35 amЦитат на: aiia в Юни 26, 2010, 04:22:28 amИмам тук една твоя снимка...да внимавам като те срещна някъде , значии... :86: :57:няма как да имаш,аз съм инкогнито. :mellow:.така че,можеш да спиш спокойно Имам те. Едно малко сладко миньонче на 2 плитки си...
Цитат на: aiia в Юни 26, 2010, 04:22:28 amИмам тук една твоя снимка...да внимавам като те срещна някъде , значии... :86: :57:няма как да имаш,аз съм инкогнито. :mellow:.така че,можеш да спиш спокойно