Здравей Гост

ПРЕДСТОЯЩО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ

• 224 Отговора
  • 30562 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ПРЕДСТОЯЩО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ
« Отговор #140 -: Юни 25, 2010, 07:46:24 pm »
интересно , аз нямам засегната ос 1/7.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #141 -: Юни 25, 2010, 10:11:07 pm »
 тук някой от пълнолунията  и новолунията да е роден на затъмнение, че да направим статистика?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #142 -: Юни 25, 2010, 10:29:25 pm »
И аз нямам засегната 1/7

*

tanina80

« Отговор #143 -: Юни 25, 2010, 11:09:44 pm »
Незнам, при пълнолуние съм родена, но незнам дали е имало затъмнение  :-\. То не му ли дойде времето вече на това затъмнение... Аз лично нищо не очаквам.

« Отговор #144 -: Юни 26, 2010, 12:04:30 am »
При мен светилата,че и Плутончо,ще направят точен квадрат с Юпитер(У6) на МЦ в Овен,а и Мерка(У3,У12) ми е там на 1,36 в квадрат с тр.Меркурий.Нат. Плутон(У5) е на 7,41 във Везни.Незнам,но и аз се чувствам задушаващо.....

*

Divna

« Отговор #145 -: Юни 26, 2010, 03:28:13 am »
На мен това пълнолуние ми действа много особено. Такъв апетит имам, че не е истина. Ям като бебетата - на всеки 3 часа  ;D. Така ще се освиня ..., обаче ми става чак лошо от глад.

*

Divna

« Отговор #146 -: Юни 26, 2010, 03:34:13 am »
бе май има нещо такова ..

Крис, и ти ли имаш вълчи апетит  ;D?

*

Divna

« Отговор #147 -: Юни 26, 2010, 03:49:14 am »
ами ядох веднъж.. после пак ядох, необичайно гладен съм днес.. особенно към сладко ехее
не знам какво ми става  ;D

Пълнолунието ми е в 2ри дом и нямам в момента засегнати планети. Гледах и Юпитер, че той нали си е по разширяването ... и отново нищо. Странна работа  :-\. Но апетита е факт. Ям като за последно. И най-тъпото е, че от два дни ме боли гърло и в същото време ям сладолед. Представяш ли си?

*

Divna

« Отговор #148 -: Юни 26, 2010, 03:58:03 am »
Юпитер и Уран са в разходяща опозиция със Слънце и Плутон.

*

holanda

« Отговор #149 -: Юни 26, 2010, 04:00:37 am »
е виж.. някои ядат, а други се омъжват..
как да се омъжа ако не си ми казал Да  :o

иначе,остави,това са глупости :-X..сега имам по-сериозни неща В главата

« Последна редакция: Юни 26, 2010, 04:08:34 am от жълтолилава »

*

Divna

« Отговор #150 -: Юни 26, 2010, 04:01:34 am »
Лилавка, при споменаването обаче на тази възможност е позеленяла, което ще рече, че не и се чува все още менделсоновия марш  ;D.

*

Divna

« Отговор #151 -: Юни 26, 2010, 04:02:48 am »
е виж.. някои ядат, а други се омъжват..
как да се омъжа ако не си ми казал Да  :o

иначе,остави,това са глупости :-X..сега имам по-сериозни неща на главата

На главата или в главата?

*

holanda

« Отговор #152 -: Юни 26, 2010, 04:06:42 am »
Лилавка, при споменаването обаче на тази възможност е позеленяла, което ще рече, че не и се чува все още менделсоновия марш  ;D.
не и в близкото десетилетие...аз взех да се отказвам.Трудно ми понасят характера и взе да ми писва това да бъда 'странна'' само защото не разбират мотивите ми.Ама това е друга тема.Днес съм много афектирана.

*

Divna

« Отговор #153 -: Юни 26, 2010, 04:16:25 am »
не и в близкото десетилетие...аз взех да се отказвам.Трудно ми понасят характера и взе да ми писва това да бъда 'странна'' само защото не разбират мотивите ми.Ама това е друга тема.Днес съм много афектирана.

Не разбират или само се правят, че не разбират? Те мъжете са супер, когато нещо не е на тяхното. Тогава веднага се правят, че не разбират. Ама да знаеш, че в действителност всичко разбират  :72:

*

Divna

« Отговор #154 -: Юни 26, 2010, 04:18:50 am »
Едни се омъжват, други ядат, трети са афектирани , а аз пак не мога да спя...  :57:
На всичкото отгоре имам шум в ушите и мозъкът ми не спира да работи...
ах тоя Марс да се маха от Девата ми, защото АМАН  :41:  Ако изпия една ракия дали ще заспя?  :unsure:

Като те знам как пиеш  ;D направо те виждам пияна след 100 години  :57:

*

holanda

« Отговор #155 -: Юни 26, 2010, 04:19:23 am »

милата хах, дръж се човече
аз се държа,ама ако знаеш каква Аконструктивна  :P/знам,че няма такова отрицание/ агресия ми идва понякога.Мога да омета цял град. Тао-квадрат Уран-Слънце-Юпитер ми дава turbopower za големи дела''..не се е***** с мене  ;)

*

holanda

« Отговор #156 -: Юни 26, 2010, 04:22:49 am »
Не разбират или само се правят, че не разбират? Те мъжете са супер, когато нещо не е на тяхното. Тогава веднага се правят, че не разбират. Ама да знаеш, че в действителност всичко разбират  :72:
много ясно,че разбират :angry:..затова като ми писне да съм сладка-сипвам им хубаво да хапнат и ги пращам да спАт..аман от тъпани  :41:

*

holanda

« Отговор #157 -: Юни 26, 2010, 04:25:35 am »

Имам тук една твоя снимка...да внимавам като те срещна някъде , значии...  :86: :57:
няма как да имаш,аз съм инкогнито. :mellow:.така че,можеш да спиш спокойно  :P

*

Divna

« Отговор #158 -: Юни 26, 2010, 04:27:35 am »
много ясно,че разбират :angry:..затова като ми писне да съм сладка-сипвам им хубаво да хапнат и ги пращам да спАт..аман от тъпани  :41:

:clap: :clap: :clap:

*

holanda

« Отговор #159 -: Юни 26, 2010, 04:29:03 am »

Имам тук една твоя снимка...да внимавам като те срещна някъде , значии...  :86: :57:
няма как да имаш,аз съм инкогнито. :mellow:.така че,можеш да спиш спокойно  :P

Имам те. Едно малко сладко миньонче на 2 плитки си...  :P

ама аз там съм на 15,бе,жена ;D..и  се боядисвах чернокоса..