Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1167910 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Говорилня 3
« Отговор #200 -: Юни 17, 2010, 08:42:25 am »
Възможно решение е в такъв случай на потребителя да се обясни (може и на бележка) каква е целта на раздела.
За авторството също сме коментирали. Когато материалът е много голям или става дума за цял дебат от друг форум, е достатъчен просто линк към темата.

Постът ми не е насочен към определен потребител. Крис вече лично се увери в един неотдавнашен дебат, колко сме придирчиви и претенциозни даже към писанията на "световни авторитети"   :33:, тъй че в името на собствената си безопасност ще посочва източниците си ;D
Лично не се виждам да хукна да досаждам на лични, за да обяснявам някому правила, които форумът официално няма ;D. Пък и все ще пропусна някой  :97:Не само нови потребители правят това, ми е мисълта, затуй пиша в Говорилнята, щото тук всички се навъртаме.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Vision

• 3523
« Отговор #201 -: Юни 17, 2010, 08:54:10 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:58:12 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #202 -: Юни 17, 2010, 08:56:15 am »
леле току що открих Америка  ;D ;D ;D

сега видях, че транзитният Меркурий е в близнаци, а на мен там ми се мъдри ЮЛВ. философията е един от любимите ми предмети и кво се оказва: миналата седмица писах есе за Жан Пол Сартр базирано на неговата философия за малката ми кръстничка - писали и 5ца  ;D  снощи довтаса малкия ми кръстник /11 клас/ и той на зор за друго есе на тема "Удоволствието е щастие за глупците. Щастието е удоволствие за мъдреците". в момента противопоставям школата на Епикур с тази на Аристотел и Платон  ;D ;D ;D  мнооогооо ми е забавно да пиша такива неща, явно в минал живот съм била и философ  :72:

сигурно управителя на ЮЛВ като влезе в неговия знак се активират тези неща  :-\

Тя висшата философия е по-скоро по Стрелец и по Юпитер, а енциклопедичната памет, търсенето и разпространението на информация и писателския талант са по Меркурий...Но пък аз съм забелязала, че нещата са свързани и осите действат заедно, в това число и нодалните оси. Повечето от нас се опират на миналия опит (ЮЛВ), за да надграждат (СЛВ). По-трудно е, когато планета съвпадне със СЛВ, тогава се очаква да направиш нещо съвсем ново и различно

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #203 -: Юни 17, 2010, 09:06:21 am »
Хей, Дияна, като ти прочетох поста се сетих за думите на един мой любим шеф "Когато ме уведомявате за наличието на проблем, искам да ми предложите и начин за решаването му!". ;D

Сега се сещам, че можем да попитаме Жином дали е съгласен някакси да заключи обзорните теми и само той да публикува материали в тях или при необходимост да позволява достъп на други. Това е само предложение.

Също е възможно въпросните коментарите да се изтриват от авторите им, но те някак трябва да бъдат уведомявани за необходимостта от подобни действия.

А Крис си е много готин и аз също не исках да го правим на черна овца.

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Vision

• 3523
« Отговор #204 -: Юни 17, 2010, 09:13:35 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:57:54 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #205 -: Юни 17, 2010, 10:34:29 am »
като гледам и твоя не му отстъпва, не си поплюва, много мъчение
душиш-чупиш му врата и накрая го - давиш ,по 3 начина, за по-сигурно умъртвяване

Хахах, имам я и аз тази касапска страст.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #206 -: Юни 17, 2010, 10:48:13 am »
Откриха "изчезналия" пръстен на Юпитер зад амонячни облаци

http://www.dnesplus.bg/Science.aspx?f=109&d=322946...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #207 -: Юни 17, 2010, 10:55:31 am »
Венера(управител на 7-ми) опозиция Луна не си пада по лапешките истории...предпочита ли по зрели хора и по-специално партньори....?? :unsure: :unsure:
« Последна редакция: Юни 17, 2010, 11:24:37 am от vanilla »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #208 -: Юни 17, 2010, 11:00:48 am »

Тя висшата философия е по-скоро по Стрелец и по Юпитер, а енциклопедичната памет, търсенето и разпространението на информация и писателския талант са по Меркурий...Но пък аз съм забелязала, че нещата са свързани и осите действат заедно, в това число и нодалните оси. Повечето от нас се опират на миналия опит (ЮЛВ), за да надграждат (СЛВ). По-трудно е, когато планета съвпадне със СЛВ, тогава се очаква да направиш нещо съвсем ново и различно

е, при условие, че Юпитер ми управлява СЛВ, а Мерка ЮЛВ и са в съвпад с асцедента ми няма как да избягам и от двете   :57:  но факта е, че ми е неверотяно забавно да разтягам локуми на философски теми... обаче като се замисля има един проблем - хлапетата не си държат езиците зад зъбите и ще разпространят мълвата... че да не вземат да ме нападнат все хлапетия да им пиша темите, че ще им туря такса накрая  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

holanda

« Отговор #209 -: Юни 17, 2010, 01:19:30 pm »
днес,докато бягах,си навехнах крака.Всъщност,незнам дали е навехнат,но докато се движа,усещам тъпа болка в стъпалото.Мога ли да му въздействам по някакъв начин или да изчакам няколко дни болката да от6уми сама?

*

Helo

« Отговор #210 -: Юни 17, 2010, 01:21:05 pm »
Венера(управител на 7-ми) опозиция Луна не си пада по лапешките истории...предпочита ли по зрели хора и по-специално партньори....?? :unsure: :unsure:

Моята Венера управлява или съуправлява почти целия 7-ми дом и се намира там. Не е в опозиция на Луната, но е в опозиция на Сатурн. Наистина си падам по по-зрелите мъже.

*

Helo

« Отговор #211 -: Юни 17, 2010, 01:22:38 pm »
като гледам и твоя не му отстъпва, не си поплюва, много мъчение
душиш-чупиш му врата и накрая го - давиш ,по 3 начина, за по-сигурно умъртвяване

Хахах, имам я и аз тази касапска страст.  :72:

На мен ми е мъчно за кърлежите, които умират.

Обаче бих предпочела да спася живота на куче, котка или човек, отколкото на кърлеж.

*

Helo

« Отговор #212 -: Юни 17, 2010, 01:26:45 pm »
днес,докато бягах,си навехнах крака.Всъщност,незнам дали е навехнат,но докато се движа,усещам тъпа болка в стъпалото.Мога ли да му въздействам по някакъв начин или да изчакам няколко дни болката да от6уми сама?

Глезен - представлява подвижността и ориентацията.

http://healing.hit.bg/hei.pdf

Може би този инцидент показва, че имаш такива проблеми. Може би не знаеш по кой път да поемеш. Още ли не си решила какво да учиш?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #213 -: Юни 17, 2010, 01:27:43 pm »

Стегни глезена с нещо за всеки случай. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #214 -: Юни 17, 2010, 01:29:54 pm »

Стегни глезена с нещо за всеки случай. 
как така да го стегна..с бинт,нещо..? :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #215 -: Юни 17, 2010, 01:31:20 pm »
С бинт да, но може и с друго, каквото имаш, превържи го, но не съвсем стегнато, че да може кръвта да циркулира.

« Отговор #216 -: Юни 17, 2010, 01:34:25 pm »
   Лилавке, ако те боли глезена, можем да кажем че е навехнат, обикновено се слага лед - винаги когато имаш съмнение за контузии, ако обаче отдолу стъпалото те боли, по-вероятно е да се понапрегнала някое сухожилие - подобна болка се получава, ако тръгнеш да бягаш рязко без загряване предварително на ставите и терена е твърд, а обувките не могат да поемат твърдостта - оттам рефлектира на стъпалото като цяло и се получават фалове.

*

holanda

« Отговор #217 -: Юни 17, 2010, 01:35:59 pm »
С бинт да, но може и с друго, каквото имаш, превържи го, но не съвсем стегнато, че да може кръвта да циркулира.
мерси,Sunrain,стегнах го с два чорапа  ;D

*

holanda

« Отговор #218 -: Юни 17, 2010, 01:39:36 pm »
боли ме отдолу,болката е като да съм разпънала някое сухожилие.За пръв път ми се случва,изпробвах нови маратонки-явно не са подходящи.Трябва ли да си купя някакво кремче  или ще  от6уми от самосебе си?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #219 -: Юни 17, 2010, 01:43:28 pm »
Пъхни и лед вътре, дето вика Дейзи, че не се знае кое е, хем за разхлаждане.  ;D На мен ми прилича на сухожилие по описанието, но наистина, за да не се подуе сипи му само леда, без водката, нея я изпий и ще ти мине всичко.  :P