..аз пък пия едни хапчета(ксизал), които имат седативен ефект и заспивам лесно....сънят ми е дълбок обаче трудно се събуждам..... :blink:
а пък иначе имам един странен сън(даже не съ мсигурна дали е сън), в който падам по стълби, но тези стълби сякаш са безкрайни и падам надолу...усещането е много странно все едно нещо те тегли надолу, все по-надолу....някакъв малък шок....
друго подобно усещане съм имал също, когато заспивам ...заспала съм уж, но виждам как свети в стаята, виждам тв-то...знам, че сънувам въртя се(но не физически) и се опитвам да се събудя казвам си..."ще се събудя"..."ще се събудя" и ми и е много трудно да се събудя ...имам някакво странно усещане в главата си пак на такова като теглене на някъде....сякаш се боря с нещо, за да се събудя.... :unsure:

винаги съм се чудела на какво се дължи :unsure: :unsure:....когато се боря винаги си напрягам цялатото тяло и глава за да помръдна, но не успявам...обикновено това усещане е доста стресиращо...и имам чувството, че главата ми може да се пръсне..като надута я усещам.... :unsure: