Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165646 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 3
« Отговор #3920 -: Август 04, 2010, 07:06:37 pm »
Току що разбрах за поредната бременност в обкръжението ми, опозицията на транз. Плутон към нат. Луна в 8 дом май така ще я "проработвам".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3921 -: Август 04, 2010, 07:32:58 pm »

Виж с електрониката-прецакал се е някакъв мижав датчик и  "бордовият" компютър на новият ти джип ти блокира колата.
;D

срещу скромна сума от 40-50 лева има "чистачи", всички грешки натрупани в бордовият се чистят до следващото блокиране,ако не отстраниш причината и накрая ти писва от чистачи  и я продаваш
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3922 -: Август 04, 2010, 07:36:27 pm »
защо превеждаш и се потиш за жълти стотинки ,а не седнеш да направиш няколко поредици? :unsure:

Какви поредици? За книги ли става въпрос? Не мисля, че съм готова все още, нито аудиторията е готова за това. Визирам мнозинството... Малцина са онези, на които ще са им нужни и полезни моите писания. А пък и за всяка разработка, за написване на книга е нужно време, много време. Да ти е спокойно, някой друг да се грижи за нещата от бита, а ти да седиш и да драскаш само. Нямам време да се включвам адекватно по темите във форума, а ти за поредици ми говориш...

напротив , има и тепърва ще има такива хора.
номера е първата да тръгне , за другите е лесно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3923 -: Август 04, 2010, 07:40:37 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:18:29 pm от kris »

« Отговор #3924 -: Август 05, 2010, 06:29:35 am »
ма цъкай си, след ен-тата диагностика експлодираш  :o :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #3925 -: Август 05, 2010, 10:27:44 am »
Хора, как спахте снощи?  :rolleyes: Не знам дали заради магнитните бури, но цяла нощ се будих, а нито ми е топло повече от друг път, нито ми е неспокойно  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3926 -: Август 05, 2010, 10:35:26 am »
Аз спя добре последните дни, въпреки жегата, но нямам наспиване, ходя като сомнамбул. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #3927 -: Август 05, 2010, 10:42:32 am »
ее.. тези врати били много интересно нещо.. значи замина ни сватбата на кино..
вече съм Помаян и неудовлетворен  :(  :rolf:

трябва да има сватба,за да станеш Помазан и задоволен хехе  :P

в тези Х'истории не вярвам .Няма такъв аспект.Не е умно да се измисля нещо само според 1 показател.Ако беше така,моя принц трябваше да дойде вече  :34:.
С уважение към Пепеляшкините откриватели и техния етусиазъм да впишат името си нейде из астро-букварите,но такива обозначения като ''аспект на Пепеляшка'' ми се струват чист рекламен трик.

*

holanda

« Отговор #3928 -: Август 05, 2010, 10:49:38 am »
Хора, как спахте снощи?  :rolleyes: Не знам дали заради магнитните бури, но цяла нощ се будих, а нито ми е топло повече от друг път, нито ми е неспокойно  :-\
аз спах добре,дори не сънувах..но това не ми харесва.
Вчера тествах един ''психолог'' /медитация/ и май е имало вмешателство в емоционалното ми тяло  :-\.
Тези неща не са ми много ясни,но не останах очарована.
Вие как се чувствате след медитация,сами ли я правите или в група?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3929 -: Август 05, 2010, 11:22:30 am »
Как научи за вмешателството? Моите опити в медитацията стигат до там просто да се отпусна и да изпразня главата си от съдържание и глупави мисли.  ;D

*

holanda

« Отговор #3930 -: Август 05, 2010, 12:01:16 pm »
Как научи за вмешателството? Моите опити в медитацията стигат до там просто да се отпусна и да изпразня главата си от съдържание и глупави мисли.  ;D
по едно време в медитацията се наложи да почувстваме любов,прекрасно чувство и т.н,за да се подготвим за излитане в Космоса..
пък аз нали бях пълна с това чувство последната седмица..много лесно успях да го ''визуализирам'' в онзи момент,но аха-да стигна до Космоса,трябваше да се ''връщам''.Сигурно групата,с която медитирах ми е взела енергията,за да си обикалят по планетите  :P
а аз нали новак там...само давах.После ме болеше главата.Със сигурност не съм правила нещата както трябва.
сега пак трябва да си събирам хубавото чувство  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3931 -: Август 05, 2010, 12:25:32 pm »

И аз се мъчех да заспя,сигурно чак към 5-6 сутринта да съм заспал,станах преди малко.

Прави ми впечатление напоследък,че доста пъти ми се случва да заспя чак на зазоряване,колкото и да се мъча да спя през нощта.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3932 -: Август 05, 2010, 01:05:15 pm »

И аз се мъчех да заспя,сигурно чак към 5-6 сутринта да съм заспал,станах преди малко.

Прави ми впечатление напоследък,че доста пъти ми се случва да заспя чак на зазоряване,колкото и да се мъча да спя през нощта.

аз от години съм така. отдавам го на транзита на уран в 4-ти. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3933 -: Август 05, 2010, 01:16:58 pm »
Пък аз напоследък заспивам много бързо, обаче после започвам да се будя и то много пъти.

« Отговор #3934 -: Август 05, 2010, 01:50:47 pm »
  Честно казано, заспивам без проблем и спя така до сутринта. Но момента преди да заспя имам странни усещания, които не мога да разгадая на кво се дължи - странно притегляне в коремната чакра, чувството е като че ли пропадаш някъде, или когато си на високо и рязко тръгнеш надолу - ей такова притегляне, което ме плаши и ми е неприятно и ща не ща се обръщам на една страна. А освен, че понякога сънувам с отворени очи или осъзнавам, че сънувам, тълкувам съня и пак продължавам да спя.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3935 -: Август 05, 2010, 02:31:18 pm »
..аз пък пия едни хапчета(ксизал), които имат седативен ефект и заспивам лесно....сънят ми е дълбок обаче трудно се събуждам..... :blink:
а пък иначе имам един странен сън(даже не съ мсигурна дали е сън), в който падам по стълби, но тези стълби сякаш са безкрайни и падам надолу...усещането е много странно все едно нещо те тегли надолу, все по-надолу....някакъв малък шок....
друго подобно усещане съм имал също, когато заспивам ...заспала съм уж, но виждам как свети в стаята, виждам тв-то...знам, че сънувам въртя се(но не физически) и се опитвам да се събудя казвам си..."ще се събудя"..."ще се събудя" и ми и е много трудно да се събудя ...имам някакво странно усещане в главата си пак  на такова като теглене на някъде....сякаш се боря с нещо, за да се събудя.... :unsure: :-\
винаги съм се чудела на какво се дължи :unsure: :unsure:....когато се боря винаги си напрягам цялатото тяло и глава за да помръдна, но не успявам...обикновено това усещане е доста стресиращо...и имам чувството, че главата ми може да се пръсне..като надута я усещам.... :unsure:

« Отговор #3936 -: Август 05, 2010, 02:37:13 pm »
   Имаш много тънка чувствителност, връзката между физическото ти тяло и астралното е много охлабена, за това имаш такова чувство, щото астралното не е в синхрон с физическото, остава висящо във въздуха и съответно физическото бива като блокирано. Не знам какво точно си преживяла или ще си го предизвикаш, но бъди внимателна с тези седативи...

*

holanda

« Отговор #3937 -: Август 05, 2010, 02:44:24 pm »
хмм..преди година имах един период,в който пък ме теглеше нещо нагоре.
Ванила,такива неща са сериозни-едва ли хапчетата са най-добрата алтернатива.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3938 -: Август 05, 2010, 02:48:14 pm »
Сигурно групата,с която медитирах ми е взела енергията,за да си обикалят по планетите  :P
а аз нали новак там...само давах.После ме болеше главата.Със сигурност не съм правила нещата както трябва.

Хич не ги разбирам груповите медитации, тоест разбирам, но не са за мен. Не бих могла да се отпусна, а познавам хора, които редовно участват в подобни сбирки и било въпрос на нагласа. Е явно нямам такава. За мен медитацията е интимно занимание.  ;D 

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3939 -: Август 05, 2010, 02:51:44 pm »
а това не е от хапчетата....хапчета като пия спя дълбоко без да сънувам даже.....само дето като спя толкова дълбоко сумнамбулствам и то доста често...приятеля ми доста често ми казва, че си говоря....и сестра ми и тя е казвала че говоря много на сън....чупила съм си крака в съня(в сумнамбулстването си) си....
тази борба ми се е случвала няколко пъти(може би 5-6)...по различно време....даже си мисля, сега...ако пак се усетя в такова състояние да опитам да не се плаша.....и да пробвам да се контролирам...