Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165755 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 3
« Отговор #4000 -: Август 06, 2010, 12:08:07 am »
И самотен ,какво те води насм? ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4001 -: Август 06, 2010, 12:17:11 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:39:09 am от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #4002 -: Август 06, 2010, 12:24:27 am »
Нееее тая работа много ми хммм мирише..  ;D
Но това не е онанения със сигурност, но не ми прилича и на мъж със сигурност.   :mellow:
Да не е някой гей-вълшебник или пък да е еднополово.  :-\ ;D

то пълно гейчета бе Крис.... :blink: :( , дано не е!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4003 -: Август 06, 2010, 12:26:33 am »
Самотен , къде ти слънчо и асц? имаш ли луна и марс в картата? :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4004 -: Август 06, 2010, 12:31:20 am »
Да не е някой гей-вълшебник или пък да е еднополово.  

Гей-вълшебник в астрологичен сайт? Стига бе!  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4005 -: Август 06, 2010, 12:35:06 am »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:39:06 am от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4006 -: Август 06, 2010, 12:36:03 am »
Жена без курс с бясна Луна.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4007 -: Август 06, 2010, 12:36:09 am »
Да не е някой гей-вълшебник или пък да е еднополово.  

Гей-вълшебник в астрологичен сайт? Стига бе!  :rolf:

Лили ,хич не вервам в нови потребители...Москва слезами не верит! ;D
ти мен видя ли ме? :( тоя тоя /тая/ , бог знае дали са самотни , покаяни или пасапорти!

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4008 -: Август 06, 2010, 12:49:01 am »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:39:03 am от kris »

*

holanda

« Отговор #4009 -: Август 06, 2010, 09:31:09 am »
Da ot zala pi6a.Pozna.No koi e tozi s kogoto me sravni? :unsure:
този стил в тип ''аз не разбира,обясни ми нещо'' е точно като на една стара позната кравичка,която в последствие започна да прави маймунджалъци  :P

йейййй,имам 3 звездички!!! :49: :49: :49:
« Последна редакция: Август 06, 2010, 11:30:10 am от жълтолилава »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4010 -: Август 06, 2010, 12:20:29 pm »
тоз Марс транзитния ми квадратира Слънцето в 6-ти дом..... :-X :-X :angry: :angry: :angry: :41: :41:
не мога да търпя никой, почти всички ме дразнят :41: :'(....най-лошото е, че който ме издразни и ставам агресивна към него....не издържам....нито в къщи ...нито на работа...да се маха от там, че ще лудна.... :'(
енергия да вървя нямам, а да се карам бол..... :( :( :( :'(

« Отговор #4011 -: Август 06, 2010, 12:36:41 pm »
тоз Марс транзитния ми квадратира Слънцето в 6-ти дом..... :-X :-X :angry: :angry: :angry: :41: :41:
не мога да търпя никой, почти всички ме дразнят :41: :'(....най-лошото е, че който ме издразни и ставам агресивна към него....не издържам....нито в къщи ...нито на работа...да се маха от там, че ще лудна.... :'(
Дишай дълбоко помедитирай поплувай малко :blink:в краен случай лапни едно розово хапче. Аз като съм ядосана почвам да разтребвам или да готвя(Марс в Рак секстил АС Дева)
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4012 -: Август 06, 2010, 01:06:16 pm »
Дишай дълбоко помедитирай поплувай малко :blink:в краен случай лапни едно розово хапче. Аз като съм ядосана почвам да разтребвам или да готвя(Марс в Рак секстил АС Дева)
на работа съм няма как да направя нито едно от изброените....дразнителите са прекалено много  ....и моя Марс е в Рак изгорен от Слънцето...ако пия хапче сигурно ще ми се доспи....слушането на музика май ми помага...малко  :-\ :'(

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4013 -: Август 06, 2010, 05:35:53 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:38:27 am от kris »

*

holanda

« Отговор #4014 -: Август 06, 2010, 06:34:47 pm »
аз се побърквам  :lol:
напоследък само сладки неща ям..всеки ден пасти,толумби,тортички,шоколади  :-X
и не спирам да искам и да ги желая.Ей сега видях тортата на Дивна и пак ми се дояде-добре,че имам сладолед,ще си направя мелба като алтернативен вариант.
никога не съм обичала сладко! :-\ сега какво ми става в картата?  :lol:;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4015 -: Август 06, 2010, 06:55:36 pm »
Слънце във Везни, асц. Везни....сега са активирани от Сатурн, Марс и Венера от утре във Везни....нормално е все някога да включиш сладкото. Ако не си го чела никъде, хората с акцент на Везни обичат сладкишите.  :blink:

« Отговор #4016 -: Август 06, 2010, 07:00:51 pm »
Слънце във Везни, асц. Везни....сега са активирани от Сатурн, Марс и Венера от утре във Везни....нормално е все някога да включиш сладкото. Ако не си го чела никъде, хората с акцент на Везни обичат сладкишите.  :blink:

Аз се чудя кой ми е виновен да обичам толкоз сладките работи  ;D с тоз асцендент Везни ...  :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #4017 -: Август 06, 2010, 07:16:49 pm »
мисля,че си права,от Сатурн ще да е.Нали ме хвърля в стагнация,явно сладкото е начина да изклинча и да възстановя баланса.
Но напук на слънчевия си знак и асцендента-през целия си живот съм страняла от сладкото.Никога не ми е било вкусно и не съм имала потребност да хапвам ''лакомства'' :P.По-скоро си падах по месото,само месо да имам на масата /пилешко де/.Пържолките ме хвърляха в пълен екстаз.И още е така.Но сега това сладко е взело връх  ;)

п.с. днес голямо отричане на слънчевия знак си направихме  ;D

« Отговор #4018 -: Август 06, 2010, 07:28:31 pm »
мисля,че си права,от Сатурн ще да е.Нали ме хвърля в стагнация,явно сладкото е начина да изклинча и да възстановя баланса.
Но напук на слънчевия си знак и асцендента-през целия си живот съм страняла от сладкото.Никога не ми е било вкусно и не съм имала потребност да хапвам ''лакомства'' :P.По-скоро си падах по месото,само месо да имам на масата /пилешко де/.Пържолките ме хвърляха в пълен екстаз.И още е така.Но сега това сладко е взело връх  ;)

п.с. днес голямо отричане на слънчевия знак си направихме  ;D

Ехе,браво на тебе!Аз пък месото сериозно го избягвам,ама доста налитам на сладки и тестени работи ... ужас ... ще трябва да се слагам на диета  :unsure:

*

Divna

« Отговор #4019 -: Август 06, 2010, 07:34:06 pm »
Слънце във Везни, асц. Везни....сега са активирани от Сатурн, Марс и Венера от утре във Везни....нормално е все някога да включиш сладкото. Ако не си го чела никъде, хората с акцент на Везни обичат сладкишите.  :blink:

Дъщеря ми е с асцендент Везни. Обича сладко и понякога изпадам в ужас като я видя какви количества яде, особено шоколад и сладолед. Няма никакви проблеми с килограмите. Слаба девойка е, но се страхувам да не направи диабет.