Нееее тая работа много ми хммм мирише.. Но това не е онанения със сигурност, но не ми прилича и на мъж със сигурност. :mellow:Да не е някой гей-вълшебник или пък да е еднополово.
Да не е някой гей-вълшебник или пък да е еднополово.
Цитат на: kris в Август 06, 2010, 12:17:11 amДа не е някой гей-вълшебник или пък да е еднополово. Гей-вълшебник в астрологичен сайт? Стига бе! :rolf:
Da ot zala pi6a.Pozna.No koi e tozi s kogoto me sravni? :unsure:
тоз Марс транзитния ми квадратира Слънцето в 6-ти дом..... :angry: :angry: :angry: :41: :41:не мога да търпя никой, почти всички ме дразнят :41: ....най-лошото е, че който ме издразни и ставам агресивна към него....не издържам....нито в къщи ...нито на работа...да се маха от там, че ще лудна.... енергия да вървя нямам, а да се карам бол.....
Цитат на: vanilla в Август 06, 2010, 12:20:29 pmтоз Марс транзитния ми квадратира Слънцето в 6-ти дом..... :angry: :angry: :angry: :41: :41:не мога да търпя никой, почти всички ме дразнят :41: ....най-лошото е, че който ме издразни и ставам агресивна към него....не издържам....нито в къщи ...нито на работа...да се маха от там, че ще лудна.... енергия да вървя нямам, а да се карам бол..... Дишай дълбоко помедитирай поплувай малко :blink:в краен случай лапни едно розово хапче. Аз като съм ядосана почвам да разтребвам или да готвя(Марс в Рак секстил АС Дева)
Слънце във Везни, асц. Везни....сега са активирани от Сатурн, Марс и Венера от утре във Везни....нормално е все някога да включиш сладкото. Ако не си го чела никъде, хората с акцент на Везни обичат сладкишите. :blink:
Цитат на: Скарлет в Август 06, 2010, 06:55:36 pmСлънце във Везни, асц. Везни....сега са активирани от Сатурн, Марс и Венера от утре във Везни....нормално е все някога да включиш сладкото. Ако не си го чела никъде, хората с акцент на Везни обичат сладкишите. :blink: мисля,че си права,от Сатурн ще да е.Нали ме хвърля в стагнация,явно сладкото е начина да изклинча и да възстановя баланса.Но напук на слънчевия си знак и асцендента-през целия си живот съм страняла от сладкото.Никога не ми е било вкусно и не съм имала потребност да хапвам ''лакомства'' .По-скоро си падах по месото,само месо да имам на масата /пилешко де/.Пържолките ме хвърляха в пълен екстаз.И още е така.Но сега това сладко е взело връх п.с. днес голямо отричане на слънчевия знак си направихме