абе и аз съм много нервна днес,вчера ме беше хванала депресията :unsure:
уж Луната е в 10 дом,прави секстил към личните планети в 12 и купчинката Марс/Венера/Сатурн,че и в тригон с натална Венера..а ми е едно гадно..влизам в една аптека да си купувам нещо /нищо определено,просто да имам нещо ново/ и заглеждам някакви шампоани-медицинска козметика.Попитах аптекарката за повече информация и жената започна да ми обяснява.По едно време ми писна да я слушам,тя вярно,че се вживя в повече,ама реакцията ми към нея ме ядоса.Казах й-''нямам много време,искам кратка и точна информация'' :unsure:
после с приятелка тръгнахме на кафе и полудях от бавното й ходене.Кряснах й и я зарязах да се дотътря сама до кафето,като аз се забързах,за да не губя време.Там пък стоях 15 минути и ми писна от масата,слънцето,бавната ми дружка и станах без нищо да кажа.Тръгнах към един търговски център да разгледам книжарницата- там се изнервих на себе си.Нищо не намерих,само притичвах от един ''сектор'' на друг и се побърквах от хаоса в главата ми :lol: Егати деня..
освен всичко това имам нужда от промяна-омръзнах си да се гледам!Транзитна Венера в квадрат с нат.Уран и транзитен Плутон.Много нерва днес..това да си Везни хич не е лесно :lol: