Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168832 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 3
« Отговор #4100 -: Август 08, 2010, 03:36:54 pm »
На мен пък първата снимка /с бебето/ ми заприлища малко на издевателство върху котето, като гледам как се е оцъклило и се съдира от писъци.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4101 -: Август 08, 2010, 03:43:32 pm »
На мен пък първата снимка /с бебето/ ми заприлища малко на издевателство върху котето, като гледам как се е оцъклило и се съдира от писъци.

на малко по-голяма от тази крехка възраст /около 6месеца в повече/ синковецът изяде половината ухо на сиамчето дето го имахме... милото коте то отдавна не зная къде живее, щото то няма такава одисея като неговата, ама като се сетя детето как го ухапа още ме втриса... после децата били безобидни, а животните диви... да бе да...

сега магарето много се разбира с Будичката, ама като беше малък ги имаше за плюшени играчки...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

« Отговор #4102 -: Август 08, 2010, 03:48:10 pm »
Нормално е да лапат всичко и да искат да дъвчат. В тази възраст започват да прокарват зъбчетата и каквото им е под ръка това и налапват. Но си е опасно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4103 -: Август 08, 2010, 03:48:24 pm »
после децата били безобидни, а животните диви... да бе да...

И децата не бива да се винят, те не осъзнават какво правят. Но и агресията не бива да се поощрява.
Малките деца и те са като животните, следват инстинкта.
Най-жестоки са децата в училищна възраст, трябва да се наблюдават някой път. Повтарят модела, следван от възрастните, без да спазват някои "социалноприемливи" рамки, към които възрастните се придържат. Интересно, но децата винаги мачкат най-слабото и крехко дете, по-чувствително или различно от тях - друг произход, по-нисък социален статус на родителите...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4104 -: Август 08, 2010, 03:59:35 pm »
ДНес от обяд ми е тръгнало да ми е нервно  :angry: и да се карам с хората около мен, а то Луната прави квадрат на нат съвпад Сл/Уран.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4105 -: Август 08, 2010, 04:05:20 pm »
Тр. Марс не прави ли квадрат с наталния ти Сатурн?
На мен ми е в квадрат с Луната, но тия дни съм толкова преуморена и размазана от жегата, че нямам сили и да се скарам с някой.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #4106 -: Август 08, 2010, 04:11:47 pm »
ДНес от обяд ми е тръгнало да ми е нервно  :angry: и да се карам с хората около мен, а то Луната прави квадрат на нат съвпад Сл/Уран.

Споко, Аврора! Ще мине.
Вчера Луна ми квадратира Слънце. Бях много нервна, и най-малките неща ме дразнеха. След няколко часа обаче премина.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4107 -: Август 08, 2010, 04:14:42 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:15:59 pm от kris »

« Отговор #4108 -: Август 08, 2010, 04:15:08 pm »
Даммм, момичета. Транзитния Марс е решил да аспектира половината хороскоп  :lol:
Обаче, гл'ей как Луната се явява спусък, м*****а й! Аз тъкмо се успокоих, че вчерашния квадрат отмина....
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #4109 -: Август 08, 2010, 04:29:02 pm »
абе и аз съм много нервна днес,вчера ме беше хванала депресията  :unsure:

уж Луната е в 10 дом,прави секстил към личните планети в 12 и купчинката Марс/Венера/Сатурн,че и в тригон с натална Венера..а ми е едно гадно..влизам в една аптека да си купувам нещо /нищо определено,просто да имам нещо ново/ и заглеждам някакви шампоани-медицинска козметика.Попитах аптекарката за повече информация и жената започна да ми обяснява.По едно време ми писна да я слушам,тя вярно,че се вживя в повече,ама реакцията ми към нея ме ядоса.Казах й-''нямам много време,искам кратка и точна информация'' :unsure:
после с приятелка тръгнахме на кафе и полудях от бавното й ходене.Кряснах й и я зарязах да се дотътря сама до кафето,като аз се забързах,за да не губя време.Там пък стоях 15 минути и ми писна от масата,слънцето,бавната ми дружка и станах без нищо да кажа.Тръгнах към един търговски център да разгледам книжарницата- там се изнервих на себе си.Нищо не намерих,само притичвах от един ''сектор'' на друг и се побърквах от хаоса в главата ми  :lol: Егати деня..
освен всичко това имам нужда от промяна-омръзнах си да се гледам!Транзитна Венера в квадрат с нат.Уран и транзитен Плутон.Много нерва днес..това да си Везни хич не е лесно  :lol:
« Последна редакция: Август 08, 2010, 04:38:29 pm от жълтолилава »

« Отговор #4110 -: Август 08, 2010, 04:45:11 pm »
   Прибрах се от риба и бързам да споделя, такава красота отдавна не бях съзерцавала. Нощното небе, при това новолуние, беше като звезден купол, захлупило язовира и и блещукаше с хиляди лампички...А колко метеора прелетяха в звездното пространство  :rolleyes:, абсолютно черна нощ и милиард звезди....Какво ли си отработих....

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4111 -: Август 08, 2010, 04:46:28 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 09:42:27 am от Синухе »

« Отговор #4112 -: Август 08, 2010, 04:46:45 pm »
Дейзи, всичките сетива  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4113 -: Август 08, 2010, 04:51:30 pm »
ако не забравя, ще ти напомня ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4114 -: Август 08, 2010, 05:14:21 pm »
...ей хора, има ли във форума тема за слънчевото хранене?....и някой практикува ли го?...ако да ..нека сподели аз смятам от тази вечер да започна... :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4115 -: Август 08, 2010, 05:15:35 pm »
...ей хора, има ли във форума тема за слънчевото хранене?....и някой практикува ли го?...ако да ..нека сподели аз смятам от тази вечер да започна... :blink:

има в мистиката някъде е  :P  трябва да си поровиш малко  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4116 -: Август 08, 2010, 05:24:54 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 09:42:05 am от Синухе »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4117 -: Август 08, 2010, 05:33:01 pm »
това следващото може да сте го гледали...
някакъв извънземен от плеядите, който обяснява, че съвсем скоро американците и другите напреднали държави ще признаят, че контактуват с извънземни и ще ги предтсавят като добри, но те всъщност били от лошите....
ето линк..
http://www.youtube.com/user/777ALAJE#p/c/634C4AE41BD1EF0A/0/bn9HEfTsHLE

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4118 -: Август 08, 2010, 07:14:45 pm »
Това хлапе ако не е Ошо па на!
http://rutube.ru/tracks/3209337.html?v=ef1e392a49ce7c1b658cc74523a3e15c

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4119 -: Август 08, 2010, 07:27:35 pm »
Транзитния Марс в твърд аспект към натална Луна работи като по часовник при мен.  ;D При всеки такъв повтарящ се транзит задължително си порязвам някой пръст до кръв, докато готвя в кухнята. Вече е закономерност.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.