Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165804 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 3
« Отговор #4740 -: Август 20, 2010, 08:43:14 pm »
Гарфилд е изчезнал ли...ще дам своя принос, за да го върнем.  :blink: Мисля, че той би трябвало да си дойде, знае къде му е дома, знае къде го глезят.  :wub:

А всъщност има ли как да се прибере? Нали не сте в къща?

В къща сме Съни... :03: Голщма къща с 4 изжода и входа....Ще полудея! Къде ми е котето...?! :03: :03:

Марая, ще се прибере след 2-3 дена, гладен, жаден, изпостял, омършавял от много мърсуване....и стига рева, че ще предизвикаш лошото.  :wub:

Мерси Дейзи ,дано се прибере!Лелеее ,казвам ти ,не издържам! Всичко живо го търси...Синухе пусна хорар ,ама нещо мълчание... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4741 -: Август 20, 2010, 08:52:26 pm »
Имам огромна молба към ВСИЧКИ ВАС! :58: :03:
Както стана ясно от хорарната тема Гарфилд изчезна вчера след обяд! Цял ден обикаляме и чакаме....но безрезултатно!
МОЛЯ ВИ В 20:30 МИН. НЕКА ВСИЧКИ СЕ ПОМОЛИМ ДА СЕ ПРИБЕРЕ ПРИ МЕН В КЪЩИ :03:

Ето го.... :03: :03: :03:

сега се прибирам от кръчма и не съм участвала в 20.30, ама дано се прибере блудният син..но ако сте вече в къща, това те чака..не мисли, че можеш да го задържиш вътре..

Той да се прибере , и каишката му е в кърпа вързана , слагам му GPS и приключвам с проблема.... :'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #4742 -: Август 20, 2010, 08:58:49 pm »
Той да се прибере , и каишката му е в кърпа вързана , слагам му GPS и приключвам с проблема.... :'( :'( :'(

котка която е живяла дълго време в дом и изведнъж попадне навън, няма много навици да се бие с другите мъжки, а ако е разгонен, ще му се наложи да се бие, или ако надуши разгонена женска..дано да не му се случи нещо, но ти трябва да знаеш, че ще е чудо, ако се върне невредим..и няма как да го сложиш на каишка, защото ще го осакатиш..просто приеми, че сега е щастлив там, с другите котки и ако се върне трябва да го оставиш да живее както иска..дано да е силен, за да оцелее..това е, Марая- дивото го зове, това му е в кръвта..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #4743 -: Август 20, 2010, 09:00:30 pm »
Марая, написах едно мнение в хорарната тема за хубавеца. Там проверихте ли?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4744 -: Август 20, 2010, 09:11:39 pm »
да споделя..преди време си направих профил във VBOX-a, и се включих в някакви групи е така, и аз не знам защо, от скука, ама не че следя какво става там и сега гледам някакво чаве на 17 ме задява, абе тия дечорлига побъркаха ли се, какво им става!! даже не слуша същата музика като мен, а гледам че кълве на Еминем..тоя свят не отива на добре.. :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #4745 -: Август 20, 2010, 09:16:49 pm »
Марая, написах едно мнение в хорарната тема за хубавеца. Там проверихте ли?

Проверихме , но него го няма там.....в мазето търсих, оххх....

*

Vision

• 3523
« Отговор #4746 -: Август 20, 2010, 09:54:02 pm »
една реклама на MTV, доколкото разбрах.. ;D

Бебе Разтрива Гърдите На Майка Си- той е малък, но вече знае!! ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #4747 -: Август 20, 2010, 10:26:27 pm »
И моите са така, по-умни са от кучетата.  :blink: Като дойде някое от тях в леглото ми, ме почуква с лапичка да вдигна завивката и да се гушне там. А като взема някое на ръце, направо съм като Богородица с младенеца  ;D - заема същата поза като бебетата и притиска гърдата ми с лапичка.

понеже скучая, преди малко гледах ТОВА и като те прочетох, се сетих за него.. ;D

сега слушам Мръсни вицове, забранени до 18 години.. ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4748 -: Август 21, 2010, 04:37:13 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:51:34 pm от kris »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4749 -: Август 21, 2010, 01:48:27 pm »
http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/mind/surveys/smiles/

Девойки, я се проверете доколко познавате кога човек се смее изкуствено и кога истински.
Сложете в началото там каквото си искате и после ще стигнете до хора, които се смеят. Всеки клип е по 15 секунди и се пуска само веднъж.
Отдолу има опции
genuine - истински
fake - изкуствено.
Аз имам 17 попадения от 20.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4750 -: Август 21, 2010, 02:08:47 pm »
аз имам 12 от 20....за някои, които се двоумях съм сгрешила...

*

Vision

• 3523
« Отговор #4751 -: Август 21, 2010, 06:29:28 pm »
прочетох едно интервю с астролога Любомир Червенков, т.е. още не съм го дочела- голямо е, а аз съм разсеяна, но ми направи впечатление нещо, което той казва, че както за момента на раждането се прави карта за живота на човека на земята, така за момента на смъртта се прави карта за раждането му в духовният свят..вие правили ли сте такова нещо и какво мислите по въпроса..ето ТУК е сайта му, но статията е във вестник и няма как да ви я покажа, в последния брой на в-к ''Уикенд'' е, ако някой го има, на 73-та страница.. :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4752 -: Август 21, 2010, 07:05:42 pm »
прочетох едно интервю с астролога Любомир Червенков, т.е. още не съм го дочела- голямо е, а аз съм разсеяна, но ми направи впечатление нещо, което той казва, че както за момента на раждането се прави карта за живота на човека на земята, така за момента на смъртта се прави карта за раждането му в духовният свят..вие правили ли сте такова нещо и какво мислите по въпроса..ето ТУК е сайта му, но статията е във вестник и няма как да ви я покажа, в последния брой на в-к ''Уикенд'' е, ако някой го има, на 73-та страница.. :blink:

това е пълна тъпотия, защото законите валидни тук /визирам 3то измерение, планета Земя/ не са валидни горе. така че да правиш догадки за духовното ти поприще след като си изпълнил мисията си тук е меко казано несъстоятелно според мен  :-\

а и нямам добро мнение за този астролог, така че в случая и съм пристрастна  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #4753 -: Август 21, 2010, 07:08:59 pm »
това е пълна тъпотия, защото законите валидни тук /визирам 3то измерение, планета Земя/ не са валидни горе. така че да правиш догадки за духовното ти поприще след като си изпълнил мисията си тук е меко казано несъстоятелно според мен  :-\

а и нямам добро мнение за този астролог, така че в случая и съм пристрастна  :rolf:

добрее, я ме светни /може и не тук/- познаваш ли го този човек  ;) не че имам намерение да се възползвам от неговите услуги, но е така, да добия някакви странични впечатления.. :08:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4754 -: Август 21, 2010, 07:13:53 pm »
добрее, я ме светни /може и не тук/- познаваш ли го този човек  ;) не че имам намерение да се възползвам от неговите услуги, но е така, да добия някакви странични впечатления.. :08:

ми като типично любопитно диване си позволих да поискам да се запозная с него /косвено по имейл/ ей така за комуникация и обмяна на опит ако щеш или просто за дискусия относно кармичната астрология /знаеш, че тя ми е любимата/... та пича ми даде да разбера, че празни разговори /разбирай не платени/ не водел. да не казвам, че останах изумена от меркантилноста му, ама кво да направя. просто благодарих и го отсвирих. аз не исках да ми тълкува хороскопа, защото няма какво повече да ми каже от това, което аз знам и съм си разтълкувала, ноооо има хора, които само мангизи са им в главите... и така... ще кажеш, че е нещо велико и да иска да си плащаш за разговори, ми тъпо е...  :unsure:

« Отговор #4755 -: Август 21, 2010, 07:17:07 pm »
.. и така... ще кажеш, че е нещо велико и да иска да си плащаш за разговори, ми тъпо е...  :unsure:

такмо щях да напиша, че вероято и аз ако съм с неговите занимания ще отговоря по този начин  ;D и викам на тоя Мерка му е в Скоприон и верно му е в Скоприон  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #4756 -: Август 21, 2010, 07:19:42 pm »
искам да ми гледат на кафе или Таро.Никога не съм пробвала това..имате ли наблюдения какви са цените,каква е вероятността за добра познаваемост и кое според вас е по-добрия вариант ?  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4757 -: Август 21, 2010, 07:22:00 pm »
искам да ми гледат на кафе или Таро.Никога не съм пробвала това..имате ли наблюдения какви са цените,каква е вероятността за добра познаваемост и кое според вас е по-добрия вариант ?  :blink:

ми ела ми на гости и ще ти хвърля едни карти - то голямата работа пък  :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #4758 -: Август 21, 2010, 07:26:17 pm »
ми като типично любопитно диване си позволих да поискам да се запозная с него /косвено по имейл/ ей така за комуникация и обмяна на опит ако щеш или просто за дискусия относно кармичната астрология /знаеш, че тя ми е любимата/... та пича ми даде да разбера, че празни разговори /разбирай не платени/ не водел. да не казвам, че останах изумена от меркантилноста му, ама кво да направя. просто благодарих и го отсвирих. аз не исках да ми тълкува хороскопа, защото няма какво повече да ми каже от това, което аз знам и съм си разтълкувала, ноооо има хора, които само мангизи са им в главите... и така... ще кажеш, че е нещо велико и да иска да си плащаш за разговори, ми тъпо е...  :unsure:

е да, ти си искала да сте си приятелчета, а той е искал да си му клиент..разминали са ви се очакванията и си била разочарована..той е изгубил потенциален приятел, а иска ли ти данните поне да види има ли възможност да си говорите, или направо те отряза??предполагам, че е казал, че е толкова зает да пише професионални прогнози и да говори по скайп срещу заплащане, че няма свободно време за други приказки??ако си беше направил труда да ти вземе данните първо, щеше да види, че неговото слънце съвпада с твоя уран и щяхте добре да си говорите за астрология, а и слънцето му е в трети дом, заедно с венера, можеше и нещо друго да се роди, ама не съжалявай, не е достатъчно плутонов за теб.. ;D

абе меркове в една стихия, твое слънце в негов осми дом, нептун в скорпион..май щеше да е доста добре работата..загубата е изцяло негова.. :lol:

*

holanda

« Отговор #4759 -: Август 21, 2010, 07:26:38 pm »

ми ела ми на гости и ще ти хвърля едни карти - то голямата работа пък  :P

що да не  ;D..аз отдавна ти се кефя на гледката от вас   :rolleyes:/във Варна ли живееше? /опа,след малко ще ми падне батерията и съм изгубена :lol:/