ми като типично любопитно диване си позволих да поискам да се запозная с него /косвено по имейл/ ей така за комуникация и обмяна на опит ако щеш или просто за дискусия относно кармичната астрология /знаеш, че тя ми е любимата/... та пича ми даде да разбера, че празни разговори /разбирай не платени/ не водел. да не казвам, че останах изумена от меркантилноста му, ама кво да направя. просто благодарих и го отсвирих. аз не исках да ми тълкува хороскопа, защото няма какво повече да ми каже от това, което аз знам и съм си разтълкувала, ноооо има хора, които само мангизи са им в главите... и така... ще кажеш, че е нещо велико и да иска да си плащаш за разговори, ми тъпо е... :unsure:
е да, ти си искала да сте си приятелчета, а той е искал да си му клиент..разминали са ви се очакванията и си била разочарована..той е изгубил потенциален приятел, а иска ли ти данните поне да види има ли възможност да си говорите, или направо те отряза??предполагам, че е казал, че е толкова зает да пише професионални прогнози и да говори по скайп срещу заплащане, че няма свободно време за други приказки??ако си беше направил труда да ти вземе данните първо, щеше да види, че неговото слънце съвпада с твоя уран и щяхте добре да си говорите за астрология, а и слънцето му е в трети дом, заедно с венера, можеше и нещо друго да се роди, ама не съжалявай, не е достатъчно плутонов за теб..

абе меркове в една стихия, твое слънце в негов осми дом, нептун в скорпион..май щеше да е доста добре работата..загубата е изцяло негова.. :lol: