че си собственик и ще готвиш 
само готвя засега..ама вчера преди да си легна извадих пилето от фризера и нали ми се спеше, без да искам съм извадила домашно, защото се полакомих, че е нарязано, да не се мъча..сега има да го варя сума ти време..то домашното става и по- вкусно, ама много повече време отнема..добре поне, че не е дебело, сигурно е младо, поне се надявам..трябва да променя и плановете за вида супа..мислех да я направя с моркови, лук, треви и застройка с кисело мляко и яйца..обаче с домашното няма да се получи добре така, има друг вкус..затова ще го сваря, обезкостя, махна кожите и сваря после с лук, домати, картофи, треви и за застройка- оцет и яйца..пилешка супа по селски, както я готвеше баба..ще стане идеална, вече се носи навсякъде аромата на домашно пиле..

ама сигурно ще закускообядвам чак към три часа..ако не умра дотогава от обезводняване с това слюнкоотделяне..
