Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163847 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Дърдорилня
« Отговор #8160 -: Декември 02, 2010, 09:20:46 pm »

Форумът смирено си ги чака, па като се върнат, си им се и радва. И това човещинка.

Завръщане на блудните дъщери/синове.  ;D Но обикновено са дъщери.

Никога не съм си трила профилите, макар че освен този имам още два ника, с които пишех в други астрологични форуми.
Верно, че една истеричка навремето разправяше, че съм банната от всички астрологични форуми... ако разбира нейния под "всички".  ;D Но за мен това са изживяни и забравени истории и не мисля, че след поредната виртуална кавга трябва демостративно да се затрива профилът на потребителя. Може просто да се оттеглиш без излишно драматизиране, а профилът да си остане. В един момент, след като томахавките се заровят надълбоко, може пък да те хване носталгия и да поискаш да се завърнеш в същия виртуален образ, а не да създаваш нов за тази цел. Никовете си можеш да мениш, но не можеш с един замах да затриеш "историята" си.  :blink:

Пътят към бисерите.....знаеш ли го....? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8161 -: Декември 02, 2010, 09:24:49 pm »
Само последното изречение, моля те.  :blink:
Няма смисъл да се разнасят моите споделянки във всички теми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #8162 -: Декември 02, 2010, 10:58:49 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 07:00:53 am от Синухе »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8163 -: Декември 02, 2010, 11:03:18 pm »
Вече не знам колко пъти съм казвал на Марая да не цитира целия текст,особено пък да пуска цитати на някой ако неговия пост е бил последния...

Малко като клюкарник започва да изглежда като тръгнем да цитираме в поста си всички предходни постове.
Но кой каквото иска да прави, негово право.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #8164 -: Декември 03, 2010, 01:48:32 am »
правя супа,но нещо стана много гъста,а почти е готова.Досега не ми се е случвало.Ако долея малко вода дали няма да се получи зле  :-\? Остава да повари около 7-8 мин и да добавя застройка

*

Марая

• 28287
« Отговор #8165 -: Декември 03, 2010, 01:50:58 am »
правя супа,но нещо стана много гъста,а почти е готова.Досега не ми се е случвало.Ако долея малко вода дали няма да се получи зле  :-\? Остава да повари около 7-8 мин и да добавя застройка

Затопли водата и след това долей като разбъркваш постоянно , докато доливаш.... ;D
Каква супа? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8166 -: Декември 03, 2010, 01:51:45 am »
Тъкмо и аз щях да пиша същото. Добави вряла вода, да не е студена, и разбъркай.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #8167 -: Декември 03, 2010, 01:54:29 am »

Каква супа? :-\

пилешка супа за душата  ;D

мерси Марая и Лили  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #8168 -: Декември 03, 2010, 01:58:48 am »
Такава ли ...?  ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #8169 -: Декември 03, 2010, 02:00:04 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 03:51:36 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

holanda

« Отговор #8170 -: Декември 03, 2010, 02:08:32 am »
Такава ли ...?  ;D

;D uu да бе,подправки за отгоре ми трябват  ;D

(обичам да слагам и магданоз,но този път забравих да взема)
вкусна е,много съм добра  :mellow:  ;D

*

holanda

« Отговор #8171 -: Декември 03, 2010, 02:44:20 am »
да не започнахте да си пишете на лични,нещо спря движението във форума за цели 5 минути  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8172 -: Декември 03, 2010, 02:45:29 am »
Взехме да преглъщаме с тази твоя супичка. А ти не даваш нищо, само се хвалиш.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #8173 -: Декември 03, 2010, 02:56:14 am »
Взехме да преглъщаме с тази твоя супичка. А ти не даваш нищо, само се хвалиш.  ;D

моя вълшебeн прашец се активира само когато хората изпаднат в житейска криза,а ти не си Кардинален знак  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8174 -: Декември 03, 2010, 02:58:17 am »
Е няма се натискам да съм в кризата, но и аз си имам кардинално, колкото да не е без хич. Абе от всичко си имам, че като заплаче някой да го утеша, че не е сам в мъката.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #8175 -: Декември 03, 2010, 03:13:00 am »
И аз искам супичка...пишете ме в списъка.... ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #8176 -: Декември 03, 2010, 06:05:21 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 03:49:32 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #8177 -: Декември 04, 2010, 02:49:13 am »
http://www.webcafe.bg/id_210665799

Вирусът на СПИН бе официално победен вчера - в световния ден за борба с ХИВ.

Причината се в крие в общите усилия на милионите жители на планетата, които загрижено поставиха червени лентички на дрехите си, както и на снимките си във Фейсбук. Пасивната борба се оказа последен пирон в ковчега на най-популярната в съвременната култура болест.

Оказва се обаче, че именно това е отегчило ХИВ, който се е разпаднал и вече не се разпространява. Вирусът се интересувал само от научната борба срещу него, като се мотивирал от това, че учените не са открили все още начин да го сломят.

След като борбата срещу чумата на 20-ти век обаче прерасла главно в скъпоплатени рекламни кампании, които няма как да достигнат основните цели на вируса, защото са продали телевизорите си, за да си набавят дневната доза, както и в многомилионна съпричастност, вирусът загубил интерес и обявил, че ще се пенсионира и отдаде на градинарство.

Затова е допринесла и последната телевизионна рекламна кампания с надслов "Презерватирай се", заради която много трезвомислещи хора са си пожелали вирусът ебола да се разпръсне своевременно и да заличи цивилизацията, породила този фарс.

Чрез огромната безполезна активност и ирелевантни дейности, светът става все по-добро място. Скоро се очаква и болните от рак да бъдат тотално изцерени, след като около 70% от човечеството попадне сред "онези 3% от приятелите ми, които копират този статус на стената си".

Както е известно, през последните седмици чрез такова поведение много майки се оказаха обичани, поне в рамките на статуси във Фейсбук, тъй като потребителите на социални мрежи сметнаха за по-удачно да изразят обичта си, copy-paste-вайки едно и също безлично послание, вместо да се обадят на родителката си, да я попитат как е и да ѝ изкажат благодарност, че е прежалила половия си орган преди години, за да може да се похвали и с увиснали гърди, безсънни нощи и ходене на родителски срещи.

Международната организация на хора, желаещи да вършат добро, без да стават от компютъра, обяви, че обмисля още мерки за подобрение на човечеството - верижни статуси в подкрепа на борбата с глобалното затопляне, рекламна кампания на стойност 3 млрд. долара за борба с бедността, както и колосално пиротехническо шоу за демонстрация на съпричастността с глухите и слепите.
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8178 -: Декември 05, 2010, 03:29:33 pm »
Всички спят. ;D Днес има именници, да са живи и здрави и да се готвят утрешните!  

Св. Сава.
На този ден се почита духът покровител. Всеки дом и всяко семейство имат дух покровител, който обикновено приема образа на смок, змия.
Свети Сава бил роден през 6 в. в Кападокия в богато семейство. Той отрано се посветил на монашески, а по-късно на отшелнически живот. Раздал имуществото си и дал парите за строеж на болници и манастири.

Народът ни приема великомъченица Варвара и св. Сава като две „сестри” или като „слуги” на св. Никола. Много е разпространена поговорката: ”Варвара вари, Сава пече, Никола яде с голямата лъжица и гости гощава.”
В Северна България на Варвара, Сава и Никулден се правят семейно-родови служби. Тогава се колят и курбаните за новите къщи, построени през изминалата година.

Именници са: Варвара, Сава, Савина

Традиционна храна за денят на св. Варвара и Сава е:

* Варени зърна
    * Пълнени чушки с ориз и булгур
    * Питка с мед
    * Жито
    * Шаран с доматен сос
    * Баница с праз

След св. Сава българите почитат и Св. Никола.

http://www.momentofpeace.net/2009/varvara-sava

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #8179 -: Декември 05, 2010, 11:38:21 pm »
Не искам да натъжавам никого,но днес на 5ти декември любимата ми баба щеше да навърши 93 години.
Много ми липсва,и имам чувството ,че отвъден свят не съществува :(
Изобщо "не ми се обажда" и затова се съмнявам. :'(
Освен да й казвам "обичам те",друго не се сещам.

А времето лети и януари ще стане една година откакто я няма :'(