о,много мразя да ми взимат кръв..вътрешно си умирам от ужас , нищо че на външен вид докaрвaм спокойно изражение. Не виждам с какво ще си помогна ако изкарам притеснението наяве.
При мен проблема е психологически,не ме е страх от болката,а през цялото време си мисля как някакъв предмет влиза и продупчва тъканите ми,съсипва ми тялото..все едно съм балон и някои забива спринцовка в този балон..и той вече не е балон,а спаружена еластика..
а за другото.. не съм отишла ,за да ме върне.Въпреки шеговития тон ,бях много убедена и му обясних,че се притеснявам. Остава и да ме прати да си ходя :lol:.
представи си тогава, че си портокал..забиват иглата, теглят малко сок, но си оставаш цяла и с още много сок вътре..

и никакви бактерии не могат да проникнат през дупката, защото иглата е стерилна и след това държиш памук със спирт и зараства бързо отвора, споко.. :blink: на мен са ми вземали кръв, гледам само в ръцете им, за да съм сигурна, че отварят стерилна игла, нямам доверие много много..

ти знаеш ли какво е Cordon Bleu ..кордон явно е ширит, лентата на медала, но Bleu май е на френски..

намерих само това:
CORDON BLEU
['kɔ:dənblə:]
1. n фр. първокласен готвач
2. награда/отличие на първокласен готвач/ресторант
възможно ли е да се казва така ястието?
BLEU готвач ли означава??май Прия знаеше френски.. :blink:
ако е блу на фр., значи синя лента, абе мани..няма да мирясам сега, докато не разбера :lol: