Здравей Гост

Любов в Натала

• 267 Отговора
  • 50026 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Потенциал за изживяна Любов в Натала
« Отговор #100 -: Юни 23, 2010, 04:14:40 pm »
  Дияна, това колко време ти отне - та да вденеш в индийската астрология. Аз от миналата година правя отчаяни опити и всеки път се отказвам....Щото май първо трябва да науча санскрит...

Термините не са толкова много всъщност ;). И ми е твърде рано да кажа, че съм вдянала. Първата ми книжка на Рао дойде от Индия преди 3 години, а след това го намерих напълно фрий из нетя  ;D. Но така с прекъсване и започване отново, горе-долу от тогава.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #101 -: Юни 23, 2010, 04:16:15 pm »
аз преди това исках ама вече не ....неудобно ми е пък и аз нямам какво да дам в замяна...в смисъл....за да са равностойни нещата.....
vanilla и отпреди това, и от сега все си нямам данните ти, иначе вече да те бях нарисувала ;D. Ако си ми ги пратила, извинявай, но не ги открих :-[

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #102 -: Юни 23, 2010, 04:22:09 pm »
За да няма сърдити и пренебрегнати, предлагам да се направи график по дати.
23 юни - Ванила
24 юни - Романтика
25 юни - Белика
26 юни - Дивна
27 юни - Мия21
28 юни - Дейзи
29 юни - Мама яя
30 юни - жълтолилава
 и т.н. и т.н.  да не ги изброявам всички съфорумки. Това бяха примерни дати... всяка една да си има една дата и в този ден се обсъждат само нейните карти, по сидерал и тропикал ( това да е нейния ден) и така няма да стават сръдни , опашки и така...  ;D

ех, дево дево, ще ядеш бой някъде... в БГ на никой не му се чака на опашката  ;D  ако можем с връзки да влезем през тайния вход  ;D

aiia да ти кажа не, че няма да ми е хубаво ако се отдели време за мен...както си направила списъка примерно...ама май по-добре да не занимвам хората....с мойта карта...аз преди това исках ама вече не ....неудобно ми е пък и аз нямам какво да дам в замяна...в смисъл....за да са равностойни нещата.....

Не си длъжна да даваш нещо. Ние тук ПРАКТИКУВАМЕ. Както има хора, които обичат кръстословици, други ребуси, трети редят пъзели, 4-ти плетат гоблени, 5-ти решават математически задачки, ние обичаме да обследваме градус по  градус планетите и тяхното движение. Който иска се включва, който не иска просто си чете. Няма неудобно ми е, а има ''готов съм да си предоставя данните, за практикума''. Та така.. хубаво би било, да се отдели по 1 ден за всяка една от желаещите и да се говори само по нейните казуси. След 00ч обаче нейното време свършва и се пристъпва към следващия. Така наистина всички ще бъдат удовлетворени. Защото наистина става една каша, когато започнем едни през други да говорим  и да слагаме карти. Да, всички въпроси са важни и не търпят отлагане. В живота на ВСЕКИ  има по една драма. Когато всеки си има ''ден'' си мисля, че и двете страни ще са доволни. И практикуващите и начинаещите и търсещите помощ.
аз се чувствам така...в смисъл то хубаво да практикуваме ....ама аз като не разбирам хич от индийска какво да практикувам....а пък Diyana сигурно си има и други по-важни и по-интересни неща от това да ми гледа картата... :-[
така ги мисля аз нещата де...то за данните ми проблем няма...... :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #103 -: Юни 23, 2010, 04:36:18 pm »
За всички с Раху в седми дом - прочетох много интересна препоръка - първо - успех в бизнеса в чужбина или с чужденци или въобще свързан с пътувания, зад граница и т.н. Не се женете преди 21 си година. Ако много си харесвате първия мъж и държите да си го запазите, е добре да си спретнете развод и втора сватба пак за него. Така Раху в седми ще бъде удовлетворен, предсказанията му - изпълнени, а Господин Х - запазен за нас си ;D. Сещам се, че има допълнителна възможност - граждански брак и черковен брак след някоя и друга година - броят ли се за два  :57:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #104 -: Юни 23, 2010, 04:44:19 pm »
Ванила, та то почти никой не разбира тук от индийска астрология. 3-4 да са най-много.
А когато се интересуваш и практикуваш нещо екзотично, в случая Дияна/Лили/Кая, за тях е интересно ( от полза им е)  да  разглеждат карти. Поне аз така предполагам де...  На един астролог винаги е нужна обратна връзка, за да си свери часовника. Разбира се, те не са длъжни да го правят, и ние не трябва да се сърдим ако ни откажат. Защото това е време... , има хора, които само срещу заплащане биха погледнали карта, но Дияна/Лили и Кая не го правят за пари...  ;) Така че..

сигурно си права, но аз се чувствам като паразит по този начин..... :lol: :lol: :lol:
aiia спирам....защото, днес ми избива на разни чувства и дългове и всякви подобни.... :lol: :-\ :-X :-X
и аз не мога да се понасям с моите обяснения вече.... :-X :-X :lol:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Юни 23, 2010, 04:53:01 pm »
Така Раху в седми ще бъде удовлетворен, предсказанията му - изпълнени, а Господин Х - запазен за нас си ;D.

Сега кажи как да удовлетворя Кету в 7 дом? И той е един палавник...  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #106 -: Юни 23, 2010, 04:54:29 pm »
днес ми избива на разни чувства и дългове и всякви подобни.... :lol: :-\ :-X :-X

Хвърли си на лични данните на Дияна и стига го оплаква толкова положението.  ;D Тя, ако и като реши, ще те оправи.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #107 -: Юни 23, 2010, 05:05:19 pm »
днес ми избива на разни чувства и дългове и всякви подобни.... :lol: :-\ :-X :-X

Хвърли си на лични данните на Дияна и стига го оплаква толкова положението.  ;D Тя, ако и като реши, ще те оправи.

sunrain ако го направя сега след толкова приказки ....ще си наруша принципите..... ;D :85: :85: :85:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #108 -: Юни 23, 2010, 05:08:17 pm »
Виж си актуалните транзити и прогресии, може пък да те бутат към нарушаване на някои принципи, понякога и това е нужно.  :wink2:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #109 -: Юни 23, 2010, 06:32:27 pm »
Така Раху в седми ще бъде удовлетворен, предсказанията му - изпълнени, а Господин Х - запазен за нас си ;D.

Сега кажи как да удовлетворя Кету в 7 дом? И той е един палавник...  :57:
  Търся, търся... ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #110 -: Юни 23, 2010, 11:11:58 pm »
По картата на Мия, от януари е в МД на Юпитер, която ще продължи до 25-та година. За асц. Близнаци Юпитер е кендра адхипати - благотворен, защото владее ъглови домове - 7 и 10, в случая Юпитер е в ъглов дом и в обител. В картата на Мия асц. е Близнаци и в навамша и в рази, като Меркурий е и сигнификатор на Мия. Юпитер управлява седми - на брака и партньора, и А7, който съще се намира в Риби. AL e Овен, управителят му е отново в Риби. UL e в Рак, аспект към него хвърлят Юпитер и Раху.
Юпитер в навамша съвпада с UL, като тук е в знак на дебилитация и в осми дом, получава аспект от Сатурн и от Раху.

Като цяло мисля, че тук има показатели също за забавяне на брака. Периодът на Юпитер/Юпитер може да докара любовта, а Юпитер/Меркурий може да донесе брак (09.2013-12.2015), при съответните транзити, и т.н. влияния
Дияна, би ли могла да кажеш нещо повече за позицията на Луната ми и стелиума ми в 10-ти в навамшата. Ако имаш възможност, разбира се. Какво означава новата позиция на Юпитер в съвпад с Кету в навамшата, как се тълкува?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #111 -: Юни 23, 2010, 11:30:30 pm »
Ох, Мия, това, което съм написала, въобще не е по твоята карта, а по нечия друга. Извини ме, утре на свежа глава ще ти пиша.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #112 -: Юни 23, 2010, 11:46:53 pm »
Ох, Мия, това, което съм написала, въобще не е по твоята карта, а по нечия друга. Извини ме, утре на свежа глава ще ти пиша.

Няма проблем, Дияна. Не се притеснявай- когато можеш.Виждам, че сме много желаещите и ми става съвестно да те натоварвам. То е ясно, че само ти ще анализираш. Другите или не знаем или нямаме време.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #113 -: Юни 24, 2010, 12:05:13 am »

Няма проблем, Дияна. Не се притеснявай- когато можеш.Виждам, че сме много желаещите и ми става съвестно да те натоварвам. То е ясно, че само ти ще анализираш. Другите или не знаем или нямаме време.

На всичкото отгоре програмата те е отчела с лятно часово време, а тогава то още не е било въведено. Тоест, и картата, която съм ти постнала, също не е вярна.  ZET-ката хвана проблема, стори ми се подозрително от Лъв да станеш Близнаци. Сега ще ти сменя картите и ще пиша отново. Съжалявам, надявам се не си се вкарала в размисли с постнатата си карта.

« Отговор #114 -: Юни 24, 2010, 08:48:07 am »
   Аз започнах лека полека да вдявам, е разбира се почнах от начало. Мога да ви предложа да разглеждате моя карта. Живяла съм като женена с мъж около 9 месеца /през 1994-1995г/, през които сменихме 4 държави и накрая мъжът изчезна, а аз останах сама - бременна. По западната астрология - като човек ги знае тези неща и ги потърси и види транзитите - нещата се получават...Но по индийската - излизат по-различни. Защото няма намесени тежки планети /които да отнесат вината  :P/, домовете се изместват, както  Луната и Слънцето - придобиват други характеристики....Та тези години - особено когато Плутон е транзитирал през Скорпион - ми са наситени със събития, които честно да ви кажа ми стигат за цял живот. Ама по Ведическата - кого ще виним - Сатурн, Раху, Кету  :-\.....
« Последна редакция: Юни 27, 2010, 01:04:44 pm от daisyline »

« Отговор #115 -: Юни 24, 2010, 08:51:25 am »
   Аз продължавам да си чета, че имам много да наваксвам, А ако Диди й се разглежда - отворена съм за въпроси  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #116 -: Юни 24, 2010, 09:05:11 am »
   Аз продължавам да си чета, че имам много да наваксвам, А ако Диди й се разглежда - отворена съм за въпроси  :blink:

Като начало, пусни ни и едно скриншотче с дашите? ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #117 -: Юни 24, 2010, 09:37:27 am »
Аз мога да си постна картата, но мисля, че не е много показателна. По отношение на 7 дом имам сходни констелации с тези на Дейзи, но на практика нещата са доста различни.
По отношение на връзките-промените са се случвали при тежки транзити и са водели до сериозни промени на среда и начин на живот. Другото е, че като е имало кандидати винаги са били по много и все е имало конкурентки ;D ;D Суша-изобилие,суша-изобилие... ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #118 -: Юни 24, 2010, 09:38:54 am »
Другото е, че като е имало кандидати винаги са били по много и все е имало конкурентки ;D ;D Суша-изобилие,суша-изобилие... ;D ;D

Раху в седми, ил не? ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #119 -: Юни 24, 2010, 09:40:34 am »
Другото е, че като е имало кандидати винаги са били по много и все е имало конкурентки ;D ;D Суша-изобилие,суша-изобилие... ;D ;D

Раху в седми, ил не? ;)
Не. Слънце и Меркурий в съвпад в 7 дом и водолей на десц.