Дияна, това колко време ти отне - та да вденеш в индийската астрология. Аз от миналата година правя отчаяни опити и всеки път се отказвам....Щото май първо трябва да науча санскрит...
аз преди това исках ама вече не ....неудобно ми е пък и аз нямам какво да дам в замяна...в смисъл....за да са равностойни нещата.....
Цитат на: vanilla в Юни 23, 2010, 04:05:16 pmЦитат на: aiia в Юни 23, 2010, 03:24:55 pmЗа да няма сърдити и пренебрегнати, предлагам да се направи график по дати.23 юни - Ванила24 юни - Романтика25 юни - Белика26 юни - Дивна27 юни - Мия2128 юни - Дейзи29 юни - Мама яя30 юни - жълтолилава и т.н. и т.н. да не ги изброявам всички съфорумки. Това бяха примерни дати... всяка една да си има една дата и в този ден се обсъждат само нейните карти, по сидерал и тропикал ( това да е нейния ден) и така няма да стават сръдни , опашки и така... ех, дево дево, ще ядеш бой някъде... в БГ на никой не му се чака на опашката ако можем с връзки да влезем през тайния вход aiia да ти кажа не, че няма да ми е хубаво ако се отдели време за мен...както си направила списъка примерно...ама май по-добре да не занимвам хората....с мойта карта...аз преди това исках ама вече не ....неудобно ми е пък и аз нямам какво да дам в замяна...в смисъл....за да са равностойни нещата.....Не си длъжна да даваш нещо. Ние тук ПРАКТИКУВАМЕ. Както има хора, които обичат кръстословици, други ребуси, трети редят пъзели, 4-ти плетат гоблени, 5-ти решават математически задачки, ние обичаме да обследваме градус по градус планетите и тяхното движение. Който иска се включва, който не иска просто си чете. Няма неудобно ми е, а има ''готов съм да си предоставя данните, за практикума''. Та така.. хубаво би било, да се отдели по 1 ден за всяка една от желаещите и да се говори само по нейните казуси. След 00ч обаче нейното време свършва и се пристъпва към следващия. Така наистина всички ще бъдат удовлетворени. Защото наистина става една каша, когато започнем едни през други да говорим и да слагаме карти. Да, всички въпроси са важни и не търпят отлагане. В живота на ВСЕКИ има по една драма. Когато всеки си има ''ден'' си мисля, че и двете страни ще са доволни. И практикуващите и начинаещите и търсещите помощ.
Цитат на: aiia в Юни 23, 2010, 03:24:55 pmЗа да няма сърдити и пренебрегнати, предлагам да се направи график по дати.23 юни - Ванила24 юни - Романтика25 юни - Белика26 юни - Дивна27 юни - Мия2128 юни - Дейзи29 юни - Мама яя30 юни - жълтолилава и т.н. и т.н. да не ги изброявам всички съфорумки. Това бяха примерни дати... всяка една да си има една дата и в този ден се обсъждат само нейните карти, по сидерал и тропикал ( това да е нейния ден) и така няма да стават сръдни , опашки и така... ех, дево дево, ще ядеш бой някъде... в БГ на никой не му се чака на опашката ако можем с връзки да влезем през тайния вход aiia да ти кажа не, че няма да ми е хубаво ако се отдели време за мен...както си направила списъка примерно...ама май по-добре да не занимвам хората....с мойта карта...аз преди това исках ама вече не ....неудобно ми е пък и аз нямам какво да дам в замяна...в смисъл....за да са равностойни нещата.....
За да няма сърдити и пренебрегнати, предлагам да се направи график по дати.23 юни - Ванила24 юни - Романтика25 юни - Белика26 юни - Дивна27 юни - Мия2128 юни - Дейзи29 юни - Мама яя30 юни - жълтолилава и т.н. и т.н. да не ги изброявам всички съфорумки. Това бяха примерни дати... всяка една да си има една дата и в този ден се обсъждат само нейните карти, по сидерал и тропикал ( това да е нейния ден) и така няма да стават сръдни , опашки и така... ех, дево дево, ще ядеш бой някъде... в БГ на никой не му се чака на опашката ако можем с връзки да влезем през тайния вход
Ванила, та то почти никой не разбира тук от индийска астрология. 3-4 да са най-много.А когато се интересуваш и практикуваш нещо екзотично, в случая Дияна/Лили/Кая, за тях е интересно ( от полза им е) да разглеждат карти. Поне аз така предполагам де... На един астролог винаги е нужна обратна връзка, за да си свери часовника. Разбира се, те не са длъжни да го правят, и ние не трябва да се сърдим ако ни откажат. Защото това е време... , има хора, които само срещу заплащане биха погледнали карта, но Дияна/Лили и Кая не го правят за пари... Така че..
Така Раху в седми ще бъде удовлетворен, предсказанията му - изпълнени, а Господин Х - запазен за нас си .
днес ми избива на разни чувства и дългове и всякви подобни.... :lol:
Цитат на: vanilla в Юни 23, 2010, 04:44:19 pmднес ми избива на разни чувства и дългове и всякви подобни.... :lol: Хвърли си на лични данните на Дияна и стига го оплаква толкова положението. Тя, ако и като реши, ще те оправи.
Цитат на: Diyana в Юни 23, 2010, 04:36:18 pmТака Раху в седми ще бъде удовлетворен, предсказанията му - изпълнени, а Господин Х - запазен за нас си . Сега кажи как да удовлетворя Кету в 7 дом? И той е един палавник... :57:
По картата на Мия, от януари е в МД на Юпитер, която ще продължи до 25-та година. За асц. Близнаци Юпитер е кендра адхипати - благотворен, защото владее ъглови домове - 7 и 10, в случая Юпитер е в ъглов дом и в обител. В картата на Мия асц. е Близнаци и в навамша и в рази, като Меркурий е и сигнификатор на Мия. Юпитер управлява седми - на брака и партньора, и А7, който съще се намира в Риби. AL e Овен, управителят му е отново в Риби. UL e в Рак, аспект към него хвърлят Юпитер и Раху. Юпитер в навамша съвпада с UL, като тук е в знак на дебилитация и в осми дом, получава аспект от Сатурн и от Раху. Като цяло мисля, че тук има показатели също за забавяне на брака. Периодът на Юпитер/Юпитер може да докара любовта, а Юпитер/Меркурий може да донесе брак (09.2013-12.2015), при съответните транзити, и т.н. влияния
Ох, Мия, това, което съм написала, въобще не е по твоята карта, а по нечия друга. Извини ме, утре на свежа глава ще ти пиша.
Цитат на: Diyana в Юни 23, 2010, 11:30:30 pmОх, Мия, това, което съм написала, въобще не е по твоята карта, а по нечия друга. Извини ме, утре на свежа глава ще ти пиша. Няма проблем, Дияна. Не се притеснявай- когато можеш.Виждам, че сме много желаещите и ми става съвестно да те натоварвам. То е ясно, че само ти ще анализираш. Другите или не знаем или нямаме време.
Аз продължавам да си чета, че имам много да наваксвам, А ако Диди й се разглежда - отворена съм за въпроси :blink:
Другото е, че като е имало кандидати винаги са били по много и все е имало конкурентки Суша-изобилие,суша-изобилие...
Цитат на: Uran в Юни 24, 2010, 09:37:27 amДругото е, че като е имало кандидати винаги са били по много и все е имало конкурентки Суша-изобилие,суша-изобилие... Раху в седми, ил не?