Снощи ми хрумна една теория на конспирациите.

В общестевното пространство, включително и по Канал 1 се пусна фаливата информация, че Марс сега е по-блзио до Земята и не е бил толкова близо от хиляди години. Много хора започнаха да се оплакват от главоболие, да се ядосват и имаха типично Марсови симптоми. А Марс не беше по-близо от обичайното.
Може това с фалшивата информация за близостта на Марс да е било нарочно пусната дезинформация, която е целяла да прикрие следите на таен заговор - пускане на психотронно оръжие или пък на най-обикновени химически вещества във въздуха на България (поради разни печалбарски цели) и за да не се усъмнят хората, след като установят, че всички имат общи симптоми, да решат, че причината е близостта на Марс.
А аз имам следните симптоми - отпадналост, слабост в мускулите, особено в мускулите на ръцете. Вие имате ли такива симптоми напоследък?
Може би има нещо във водата или във въздуха. Като се има предвид, че Нептун и Хирон са в Риби, може да е във водата. Може да се направи проверка като пишещите тук спрат да пият чешмяна вода, а пият само минерална и да видим дали симптомите ще изчезнат. Може водата да е замърсена поради заводски и печалбарски причини.