Здравей Гост

Болежки и транзити

• 150 Отговора
  • 18852 Прегледи
Re:Болежки и транзити
« Отговор #20 -: Август 14, 2010, 12:39:06 pm »
Преди време бях чела една книга ''Излекувай тялото си'' на Луиз Хей,много е интересна,то си е направо като справочник,като имаш проблем,ходиш търсиш думата и ти пише причината и начина да го преудолееш.Според книгата причините за болестите ни са скрити някъде в душата.  :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #21 -: Август 14, 2010, 05:28:31 pm »
А пък според мен работата опира до древните предсказания на маите, промяната в човешкото тяло преди 2012, промяната на климата и промяна в магнитното поле.
Затова питам.

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Август 14, 2010, 06:06:06 pm »
Напоследък всичко ме боли - мускули, месо, жили, кокали, гръб, ръце, крака.
 :-\

Има един популярен виц: "Ако си на възраст над четиридесеттака и ако се събудиш сутрин и установиш, че нищо не те боли....значи си умрял. :rolf: Майтапче! мен нищо не ме боли. По цял ден лежа на плажа и се кисна в морето, за да смуча енергия от природата.

*

kaily

• 5145
Re: Болежки и транзити
« Отговор #23 -: Септември 07, 2011, 08:29:15 pm »
Така,
от няколко дена ми се вие свят та чак ми се гади, болеше ме глава и тия 4 дена почивни щях да падладея. Днес ходих при мойта аптекарка и тя ми каза, че много хора се оплакват от световъртеж, но не било вирус, няма как.
После пред блока питах висящите на пейката и те в едни глас рекоха, че същото положение и при тях.

Пита се в задачката от какво ще да е? Някой друг има ли такива симптоми или са само в София?

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Септември 07, 2011, 08:57:38 pm »
Д-Р Методи Константинов е един от учениците на Петър Дънов. Той е написал книга за психологическите причини на болестите. За съжаление не може да се намери в книжарниците, защото скоро не е преиздавана, а и я няма в електронен вариант. Аз съм си я купувала много отдавна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Септември 07, 2011, 08:59:09 pm »
Така,
от няколко дена ми се вие свят та чак ми се гади, болеше ме глава и тия 4 дена почивни щях да падладея. Днес ходих при мойта аптекарка и тя ми каза, че много хора се оплакват от световъртеж, но не било вирус, няма как.
После пред блока питах висящите на пейката и те в едни глас рекоха, че същото положение и при тях.

Пита се в задачката от какво ще да е? Някой друг има ли такива симптоми или са само в София?

Аз съм във Варна и днес ми е страхотен ден.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #26 -: Септември 07, 2011, 10:30:48 pm »
Аз нямам световъртеж, но наскоро ми откриха много кисти по различни органи из тялото. Не ми изглежда нормално. Особено когато и докторите не могат да поставят точна диагноза, а само изписват лекарства, които не стига, че не помагат, но и могат много да навредят.
Планетата Земя е толкова натровена, че се съмнявам вече и в лечебните свойства на билките.
Изобщо - накъде вървим?!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #27 -: Септември 08, 2011, 09:18:36 am »
Снощи ми хрумна една теория на конспирациите.  ;)

В общестевното пространство, включително и по Канал 1 се пусна фаливата информация, че Марс сега е по-блзио до Земята и не е бил толкова близо от хиляди години. Много хора започнаха да се оплакват от главоболие, да се ядосват и имаха типично Марсови симптоми. А Марс не беше по-близо от обичайното.

Може това с фалшивата информация за близостта на Марс да е било нарочно пусната дезинформация, която е целяла да прикрие следите на таен заговор - пускане на психотронно оръжие или пък на най-обикновени химически вещества във въздуха на България (поради разни печалбарски цели) и за да не се усъмнят хората, след като установят, че всички имат общи симптоми, да решат, че причината е близостта на Марс.

А аз имам следните симптоми - отпадналост, слабост в мускулите, особено в мускулите на ръцете. Вие имате ли такива симптоми напоследък?

Може би има нещо във водата или във въздуха. Като се има предвид, че Нептун и Хирон са в Риби, може да е във водата. Може да се направи проверка като пишещите тук спрат да пият чешмяна вода, а пият само минерална и да видим дали симптомите ще изчезнат. Може водата да е замърсена поради заводски и печалбарски причини.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #28 -: Септември 08, 2011, 09:27:14 am »
Хело,
това се прави отдавна. честно казано последните два-три месеца не съм виждала чемтрейлове над нас, но над Варна наскоро пак имаше следи. уж бяха поспряли за малко и там...

относно водата - аз обожавам чешмяната вода, но напоследък една такава бяла тече. то верно и че постоянно някъде копат и поправят, ама това вече на нищо не прилича... има една чешма в гората. от нея пият кравите и овцете. водата там е много вкусна - извира от земята. когато се разжодам до там и винаги се налоквам, но ме мързи да ходя да пълня вода от нея чешма, че много голям баира после  ;D  принципно казват, че не била за пиене от хората /за животните можело/, но до ден днешен за толкова години лично на мен нищо не ми е станало - вкусна си е водата  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
« Отговор #29 -: Септември 08, 2011, 01:04:16 pm »
Всякакви симптоми ме тресат периодично.
Отпадналост, болки в мускулите, световъртеж, главоболие, гадене и после пак отначало. Това в последните години,то го пишеше това някъде из темите за календара на маите и преминаването към новата епоха - че ще има такива симптоми.
Ма сега дали е от вселенския цикъл или от психотронни опити - щото това е напълно възможно, кой знае...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #30 -: Септември 08, 2011, 04:39:58 pm »
Всякакви симптоми ме тресат периодично.
Отпадналост, болки в мускулите, световъртеж, главоболие, гадене и после пак отначало. Това в последните години,то го пишеше това някъде из темите за календара на маите и преминаването към новата епоха - че ще има такива симптоми.
Ма сега дали е от вселенския цикъл или от психотронни опити - щото това е напълно възможно, кой знае...
Това са симптоми на депресия  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #31 -: Септември 08, 2011, 05:04:21 pm »
Има такъв вирус, аз го карах два пъти, децата също.

« Отговор #32 -: Септември 08, 2011, 05:40:08 pm »
всички,които сте имали оплакванията от виене на свят,слабост и т.н...-мериха ли ви АН.....щото при нас идваха много хипертоници и на всички им беше понижено АН/ кръвно налягане/....това оплакване беше доста изразено по време на  точната квадратура на тр Сатурн с тр Марс.......то отделно беше "летния "вирус,ама той дава стомашни разстройства и беше преди около месец...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

AH

• 2201
« Отговор #33 -: Септември 08, 2011, 06:58:14 pm »
всички,които сте имали оплакванията от виене на свят,слабост и т.н...-мериха ли ви АН.....щото при нас идваха много хипертоници и на всички им беше понижено АН/ кръвно налягане/....това оплакване беше доста изразено по време на  точната квадратура на тр Сатурн с тр Марс.......то отделно беше "летния "вирус,ама той дава стомашни разстройства и беше преди около месец...

вярно, кръвното - не помислих за него, а забелязах, че като ми стане зле и хапна нещо, се чувствам по-добре. Отделно, че от 10-на дена смених кафето.
Да се надяваме, че не е нещо много сериозно - Сатурн е общ сигнификатор на здравето, вярно, че в знака си на екзалтация сега може точно така да се прояви, но поне не е в напрегнати аспекти с други планети.

« Отговор #34 -: Септември 08, 2011, 07:05:25 pm »

вярно, кръвното - не помислих за него, а забелязах, че като ми стане зле и хапна нещо, се чувствам по-добре. Отделно, че от 10-на дена смених кафето.
Да се надяваме, че не е нещо много сериозно - Сатурн е общ сигнификатор на здравето, вярно, че в знака си на екзалтация сега може точно така да се прояви, но поне не е в напрегнати аспекти с други планети.

ако това нещо е течност някаква и се подобряваш от нея-бъди сигурна,че ти е било проблемно кръвното налягане  :P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #35 -: Септември 08, 2011, 11:17:41 pm »
при мен не е кръвно, не съм го мерила, но пробвах с кафе
ако е кръвно, се оправя след кафето
Ма сега не щя.
Аз като бях болна на младини, си мерих кръвното, 2 седмици държах с лека настинка кръвно 150 на 120 нещо в тоя дух беше. И повече високо кръвно не съм отчитала.
За сметка на това като бях бременна и винаги държах 90 на 60 и си бях добре.
Нормално се върти 125-110 на 90-75, но много играе. Ма аз съм така цял живот и си знам като ми се вие свят от това.
Сега беше друго.

« Отговор #36 -: Септември 08, 2011, 11:40:07 pm »
Не знам какво става, но и аз не се чувствам много в ред - главоболие, леко повишена Т, появи се пукане в лявото ухо, отпадналост, замаяване, апатия :34:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #37 -: Септември 08, 2011, 11:44:02 pm »
намалямането на магнитното поле ви влияе  :P

преди година го сънувах това - хората вървяха по улиците леко неориентирано, държаха се за главите, а на някои просто им се пръскаха главите - буквално... и като ги гледах си пипнах моята си глава и осъзнах, че фонтанелата ми се е отворила и имах голяма дупка под скалпа отгоре  :unsure:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #38 -: Септември 09, 2011, 08:29:07 am »
при мен не е кръвно, не съм го мерила, но пробвах с кафе
ако е кръвно, се оправя след кафето
Ма сега не щя.
Аз като бях болна на младини, си мерих кръвното, 2 седмици държах с лека настинка кръвно 150 на 120 нещо в тоя дух беше. И повече високо кръвно не съм отчитала.
За сметка на това като бях бременна и винаги държах 90 на 60 и си бях добре.
Нормално се върти 125-110 на 90-75, но много играе. Ма аз съм така цял живот и си знам като ми се вие свят от това.
Сега беше друго.

не знам дали си наясно, но кафето не вдига кръвното, а по-скоро стеснява кръвоносните съдове и прави усещане за покачено кръвно, тъй като и аз често съм с ниско кръвно доктора ми ме инструктира да внимавам с кафетата, защото така можело само да се колабира.. по-добре хапни нещо сладко - шоколад, или ако падне много (лятото особено е много гаден период) малко топла водичка със захар. За кола не бих те посъветвала - никого не съветвам да пие киселина.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #39 -: Септември 09, 2011, 08:30:42 am »
Не знам какво става, но и аз не се чувствам много в ред - главоболие, леко повишена Т, появи се пукане в лявото ухо, отпадналост, замаяване, апатия :34:

Когато се появи фалшивата информация за близостта на Марс до Земята и се бях ядосала ама наистина много и се чувствах зле, също имах чувството, че имам повишена температура и като си пипнех главата ми беше доста топла.

Сега не. Но установих, че една моя роднина има същите симптоми като моите в момента - отпадналост и слабост в мускулите, особено на ръцете и краката. И тя като мен си мислела, че причината е, че не е яла достатъчно.