Milkyway, проблемът е генерален, но няма как да не се съобразим с общата ситуация валидна за всички в този момент. Другият избор е революционно всеобщо поведение, което все повече започва да ми звучи твърде добре

Ниски са праговете на заплащане като цяло в повечето сфери, не за всички работещи, разбира се, но другите са по-скоро изключение и се обуславят от няколко по-специфични фактори.
Та, отчитайки социалната действителност, няма как да не се равниш с нея...
В този ред на мисли ми хрумват няколко въпроса,на които е добре да си отговориш сама на себе си:
* Имаш ли образование, по-високо от средното общо
* Притежаваш ли по-специални умения от вдигане на телефон и работа с Word
* Имаш ли опит по гореописаните
* Работи ли ти се (оставам с впечатлението, че не си опряла до тези пари, след като можеш да си позволиш три години майчинство :blink:)
* Колко са ти важни социалните контакти :blink: или трупането на опит в тази работа, сами по себе си
* При всички случаи не е добра идея да тръгнеш с претенции още при завръщането си от чисто стратегическа гледна точка, ако държиш на тази си работа
Прости ми за директния подход, целта съвсем не е да те обидя :blink:
Нямам представа за каква фирма става дума, но истината е, че в София продавачките в магазините (не кварталните) получават повече, разбира се не ги осигуряват на тези пари и нямат социални придобивки. Хубаво е да си дадеш сметка и от какво естество искаш да е работата ти, все пак….
Ако можеш да си позволиш да не работиш за момента е добре да се развиваш в посока, която те влече, да учиш...