Здравей Гост

Посланието на HELO/HI към съфорумците

• 65 Отговора
  • 15895 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Посланието на HELO/HI към съфорумците
« Отговор #20 -: Юли 06, 2010, 10:52:06 pm »
Бреееее, Хелото..Дойде Марая и виждам в теб нов човек! Много бързо превключваш. До сега плю, руга, обижда всичко де що има пулс тук и изведнъж кротна. То е неестествено това твоето...Ти много ясно отрази на всички имената, които уж ставали и не ставали. Не се измъквай сега, с някой който видиш ли" си го забравила"...Хайде много те моля! ;)
Лелки, не знам си какво. Бас ловя, ако някои от дамите тук не изглеждат по-млади и по-поддържани от теб...Някои от тях съм ги виждала и изглеждат перфектно. Стига се пъна и засяга хората на възраст-не вървиш... ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Юли 06, 2010, 10:53:41 pm »
НА много хора в този форум не им се налага да се гледат в очите.  ;)

хареса ми това! за бисерите е! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #22 -: Юли 06, 2010, 11:00:12 pm »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 04:20:35 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Юли 06, 2010, 11:01:40 pm »
Това трябва да е Подводни.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #24 -: Юли 06, 2010, 11:03:56 pm »
Подводни за Хелото.  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #25 -: Юли 06, 2010, 11:04:35 pm »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 04:20:20 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Юли 06, 2010, 11:17:56 pm »

ето я темата, помня, че я четох тогава, защото помня, че направих паралел с интерпретациите в ЗЕТ-а, но сега я виждам по друг начин :)

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,600.msg7922.html#msg7922

темата е страхотна!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #27 -: Юли 06, 2010, 11:29:06 pm »
Темата аз съм я сваляла и превеждала от интернета, кога господ още ходеше по земята и Подводни имаше свободен достъп до книгите си.

А за Хело и темата- ми аз не се считам астролог, чешам си крастата и си гледам на звезди, че даже си и познавам.
И даже съм във възрастта за лелки.
И сега кво праим, аз се мислим за духовен учител, Хело ме мисли за лелка, вот какая беда.
А, Хело?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Юли 06, 2010, 11:32:53 pm »
И сега кво праим, аз се мислим за духовен учител, Хело ме мисли за лелка, вот какая беда.

:rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #29 -: Юли 07, 2010, 09:42:30 am »
 :rolf: :rolf: Тук пак имало емоциии - хахахаха. Аз пък понеже няма да се пенсионирам - ще ми трябват 100 години, за това ще ставам астролог на 60-70 години /като изкукам - ще звуча по-достоверно/  ;D ;D ;D. Ще пукна от смях....
    Па, че съм лелка, лелка съм..... ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #30 -: Юли 07, 2010, 09:51:02 am »
мм дааа  ;D ;D ;D  обаче ми стана интересно кое в астрологичен мунданен план кара хората да изтрещяват  :-\  ся то е ясно, че тау квадрата бие наред по гъза всички ни ама стига беееееееееееее  ;D ;D ;D  като в детската градина сте - а пък моята кукла е по-хубава от твоята! и ареееееее женски бой в кал става работата  :57:

обичайте божествената искра, която се намира вътре в сърцето на Хело /нищо, че тя не я е открила още/. па току виж прясната люцерина на мегданя и покаже пътя занапред  :57: :57: :57:

олееееееееее от сутринта пак взех да се хиля тука във форума  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Юли 07, 2010, 09:51:32 am »
ха-ха! Страхотна си! Дейзи, някои на 26 години са по-големи "лелки" от други, които са на 40. Само наблюдавайте кой си запълва времето с жълтата преса, клюкарските истории и сапунените сериали и ще разберете колко много са "лелките" по душа, а не по възраст.

ПП. Много ти отива този цвят на косата. повече от русото.

*

Nebesna

« Отговор #32 -: Юли 07, 2010, 09:53:20 am »
обичайте божествената искра, която се намира вътре в сърцето на Хело /нищо, че тя не я е открила още/. па току виж прясната люцерина на мегданя и покаже пътя занапред  :57: :57: :57:

Ще те питам следващия път като те захапе за цитирам : "дебелия гъз", колко треви ще я изпратиш "да изпуши"...(пак цитирам).

:wink2:  :96:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #33 -: Юли 07, 2010, 10:02:57 am »
обичайте божествената искра, която се намира вътре в сърцето на Хело /нищо, че тя не я е открила още/. па току виж прясната люцерина на мегданя и покаже пътя занапред  :57: :57: :57:

Ще те питам следващия път като те захапе за цитирам : "дебелия гъз", колко треви ще я изпратиш "да изпуши"...(пак цитирам).

като ме захапе следващият път - пак ще си направя вятър в крачолите  ;D  аз съм и постоянния трън в задника на нея, тъй че не ми пука. обичам да комуникирам с хора, които нямат прегради в ума си, тъй че за мен Хело е последният приоритет  :57:

имам си гъз - храня си го! мой си е! я колко време, пари и храна е вложен в него  ;)  ми това са ценни неща и не трябва да се губят  ;D ;D ;D 

на който не му харесвам - да ме прибере у тях да не ме гледат хората и туй то  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #34 -: Юли 07, 2010, 10:08:22 am »

Аз немаааа си абя повече нервите с никого. Баш ме брига дали съм добър астролог в нечии очи и колко ми е дебел гъза. Живеем си животеца и се кефим.  :49: Пък който иска да се трови в собствен сос.  :tongue2:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #35 -: Юли 07, 2010, 10:09:06 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:49:23 pm от kris »

*

tool

« Отговор #36 -: Юли 07, 2010, 10:48:08 am »
..  обаче ми стана интересно кое в астрологичен мунданен план кара хората да изтрещяват  :-\ 

Според мен тр плутон в 4-ти дом / на форума .. като Хело се идентифицира с :plu:

.. може да се прояви като силно желание за освобождение от семейните връзки или да се реформират семейните отношения. Благоприятно време за преустройство в дома. Възможни са радикални промени в домашните и семейни въпроси. В най – лошия случай домът може да бъде разрушен ..

.. в опозиция с луната .. 

Негативните чувства и емоции са често срещани. При мъжете тирания от срана на жените. Жените стават тиранични, неуправляеми, съсипват околните със своите емоции. Емоционален взрив, излиза като гейзер.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #37 -: Юли 07, 2010, 10:52:45 am »
Аз не злобях, само питах лелка ли съм или духовен учител.  :-\ :'(

*

Kaya

• 2893
« Отговор #38 -: Юли 07, 2010, 10:54:58 am »
Който променя себе си, променя света. В света няма нищо за оправяне, но в нас има много.

:-[ подписът на  gal3
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #39 -: Юли 07, 2010, 10:59:03 am »

ето я темата, помня, че я четох тогава, защото помня, че направих паралел с интерпретациите в ЗЕТ-а, но сега я виждам по друг начин :)

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,600.msg7922.html#msg7922

темата е страхотна!
вибрацията на думите [съвремие]

Българите сме емоционален народ. Обичаме силните чувства. Изразяваме ги шумно. Това най-вече личи по думите, които използваме:
„Страхотно беше!”
„Адски много се изкефих!”
„Жесток купон!”
„Ужасно хубаво е тук!”
„Страшен си!”
Независимо от положителната емоция, която влагаме в тях, вибрацията на думите страх, ужас, ад и жестокост няма как да бъде положителна.

Крис, ти повдигаш много сериозен въпрос. Аз отдавна съм забелязала този дисонанс и е тъжно, хората употребяват подобни изрази и то съвсем несъзнателно, защото те са навлезли във всекидневния ни речник. Болшинството ги употребява автоматично.