Аз не злобях, само питах лелка ли съм или духовен учител.
Цитат на: Hi в Юли 06, 2010, 10:35:01 pmЦитат на: Марая в Юли 06, 2010, 10:27:34 pmХело , нямам намерение да се оправдавам или да те апострофорим....защото съм сигурна в себе си и знам дали познавам или не!а иначе....пожелавам ти да родиш няколко пъти , да изживееш това което аз съм преживяла и да изглеждаш така както аз на тези години....и не на последно Марая и ти много познаваш. Помислих за теб, когато писах поста. Но не съм включила името ти, защото рядко пишеш тук. Сега се сетих и за Синухе. И за Зъболекар. Но понеже вие напоследък не пишете тук ви забравих. Прибавям и вас към Лили, но иначе от думите си за другите не се отмятам. просто не съм лелка! и държа да ми се извиниш! :34:
Цитат на: Марая в Юли 06, 2010, 10:27:34 pmХело , нямам намерение да се оправдавам или да те апострофорим....защото съм сигурна в себе си и знам дали познавам или не!а иначе....пожелавам ти да родиш няколко пъти , да изживееш това което аз съм преживяла и да изглеждаш така както аз на тези години....и не на последно Марая и ти много познаваш. Помислих за теб, когато писах поста. Но не съм включила името ти, защото рядко пишеш тук. Сега се сетих и за Синухе. И за Зъболекар. Но понеже вие напоследък не пишете тук ви забравих. Прибавям и вас към Лили, но иначе от думите си за другите не се отмятам. просто не съм лелка! и държа да ми се извиниш!
Хело , нямам намерение да се оправдавам или да те апострофорим....защото съм сигурна в себе си и знам дали познавам или не!а иначе....пожелавам ти да родиш няколко пъти , да изживееш това което аз съм преживяла и да изглеждаш така както аз на тези години....и не на последно Марая и ти много познаваш. Помислих за теб, когато писах поста. Но не съм включила името ти, защото рядко пишеш тук. Сега се сетих и за Синухе. И за Зъболекар. Но понеже вие напоследък не пишете тук ви забравих. Прибавям и вас към Лили, но иначе от думите си за другите не се отмятам.
Цитат на: kaily в Юли 07, 2010, 10:52:45 amАз не злобях, само питах лелка ли съм или духовен учител. Що бе, Кайли, лелка не може ли да бъде и духовен учител?
до сега не съм видяла бебе- духовен учител, трябва си време да постигнеш просветление
Цитат на: strelicka в Юли 07, 2010, 09:48:41 pmдо сега не съм видяла бебе- духовен учител, трябва си време да постигнеш просветлениеОсвен ако някой не се е родил просветлен. :72:
И по някаква случайност сме се събрали в този форум.
Стига плюхте по Хилото де, аман вече.
Независимо от положителната емоция, която влагаме в тях, вибрацията на думите страх, ужас, ад и жестокост няма как да бъде положителна.