Здравей Гост

ВЛАСТНА ЛУНА

• 211 Отговора
  • 33322 Прегледи
*

missKapriz

Re:ВЛАСТНА ЛУНА
« Отговор #180 -: Декември 29, 2010, 03:49:46 am »
Мерси :blink:Това не го знаех наистина
А за Венера и Меркурий има ли подобна закономерност

*

tadj-all

« Отговор #181 -: Декември 29, 2010, 03:50:24 am »
Ropotamo,

ти си била голям дзвер ;) Осите кардинални, управителите им кардинални...бах де'а да го е'а...

Ще помисля върху хороскопа ти, но...още от сега ти казвам, че вероятно не бих се справил с разтълкуването на семейната среда. Мен ми се виждат съвсем други сценариите.

Утре по обед, ако не ме юрне живота нанякъде - ще драсна, каквото измъдря...

*

tadj-all

« Отговор #182 -: Декември 29, 2010, 03:50:58 am »
Мерси :blink:Това не го знаех наистина
А за Венера и Меркурий има ли подобна закономерност

Разбира се. Но те са вътрешни планети и е по-особена врътката ;)

« Отговор #183 -: Декември 29, 2010, 04:54:18 am »
Ropotamo,

ти си била голям дзвер ;) Осите кардинални, управителите им кардинални...бах де'а да го е'а...

Ще помисля върху хороскопа ти, но...още от сега ти казвам, че вероятно не бих се справил с разтълкуването на семейната среда. Мен ми се виждат съвсем други сценариите.

Утре по обед, ако не ме юрне живота нанякъде - ще драсна, каквото измъдря...

То има цяла тема тук за кризата на кардиналните знаци - жертва до жертва, не ми се мисли...

Чакам с нетърпение утрешния ти опит, и смело, хич да не ти пука,  то и аз не си я разбирам семейната среда  ;D

« Отговор #184 -: Декември 29, 2010, 07:53:09 am »
Луната попива, особено като е във воден знак или в аспект с Нептун. Затова има нужда при такива Луни да се изгради по-стабилна защита.

Замислих се над това мнение, или астро факт и всъщност всичките ми познати, които имат Луна в съвпад с Нептун са малко или много "био вампири", в добрия смисъл. Забелязала съм, че одста бързо губят енергия като се съберат с други хора, защото не могат да се концентрират..... има нещо объркано при тях. Особено ако водата е доминантна стихия в картата.

*

Divna

• 2478
« Отговор #185 -: Декември 29, 2010, 11:51:53 am »
Възможно ли е Луната да означава просто един от родителите, не непременнно майката?

Не, Луната е винаги майката.

*

holanda

« Отговор #186 -: Декември 29, 2010, 12:10:44 pm »
Възможно ли е Луната да означава просто един от родителите, не непременнно майката?

Не, Луната е винаги майката.

дойде ми една еретична идея..
възможно ли е Луната,която е в аспект със Сатyрн,Уран,Нептун или Плутон дори чрез плавен аспект(изключвам секстила) да е показател пак за някакви проблеми,свързани с майката и отношението и към натива?
Все пак Луната е нестабилна в своята същност,докосната от Сатyрн в 4 или 10 дом примерно ще отразява студен родител.
Въпреки,че малко тъпо се отнасяме към бедното светило-уж е индикатор за емоционалност,после показател за майката,кармата и направо мамата си дjaса (Дивна,сори,не можах да го задърja в себе си  ;D )
Незнам.Сложно е.
Предпочитам да гледам управител на асцендент в аспект със Сатyрн/Уран и Луна/Плутон или управител на асц в аспект с управител на 10 и 4 дом.

...

« Последна редакция: Декември 29, 2010, 12:25:20 pm от жълтолилава »

*

missKapriz

« Отговор #187 -: Декември 29, 2010, 03:32:29 pm »
Цитат
Предпочитам да гледам управител на асцендент в аспект със Сатyрн/Уран и Луна/Плутон или управител на асц в аспект с управител на 10 и 4 дом.
Ж.Л.,по тази логика аз имам тригон на Луната/у10/ с У1 ама да не ни чуеш как разговаряме с майка ми ;)тя е много плашлива и нерешителна и аз никак не се примирих с това овчедушие бе/тоз пък термин кой го е измислил,като овните са борбени ;D/-само се караме,без да имаме някакви конкретни проблеми ,чисто поведенчески .Но тя има Луна в Риби ,а аз определено имам проблем с такива Луни,нищо,че и моята е водна и са ни в тригон Луните.
Имам и секстил Луна/Плутон-изпитвам загриженост за майка ми,винаги съм готова да помагам,но предпочитам да нямам много контакти,че става патаклама ;D

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #188 -: Декември 29, 2010, 03:49:43 pm »

Не съм казала, че тя " цвъка от радост".

Защо ли ми се струва, че тук майката е играела ролята и на двамата родители? Развели ли са се или е починал бащата? Да не е избягал в чужбина?  :unsure:

« Отговор #189 -: Декември 29, 2010, 03:59:10 pm »
Ето мойта карта, която е много силен пример по темата: майка ми и баща ми са разведени, майка ми играе ролята и на двамата родители, тя ме е насочила като посока във всяка една стъпка от моето развитие, включително и кариерно /Луна в 10ти дом/.

Не мисля, че някога ще мога да прекъсна връзката си с майка ми изцяло, мисля, че цял живот ще съм свързана с нея по някакъв начин, нейното влияние в моя живот е много, много силно.
 :unsure:

Според класическата астрология, в моя натал Сатурн е невидим, и тъй като според класиците той е бащата, ето че и на практика в моя живот бащата е невидим - той просто не съществува, ако го видя на улицата, няма да разбера, че е той /виждала съм го само 2 пъти в ранните си детски години/.

« Отговор #190 -: Декември 29, 2010, 04:13:29 pm »

Не съм казала, че тя " цвъка от радост".

Защо ли ми се струва, че тук майката е играела ролята и на двамата родители? Развели ли са се или е починал бащата? Да не е избягал в чужбина?  :unsure:

Много правилно ти се струва. Нито е забягнал, нито са се развели, нито е починал, но е отсъствал като родителска фигура.

« Отговор #191 -: Декември 30, 2010, 09:59:24 am »
луна във водолей
ако питаш водолейската луна ,която чете астрология и разбира от астрология ,ще ти каже ,че точно по водолейски ме вижда. при нея луната е в 4-ти дом.т.е тя е на трон по дом.

Да, така е... ама къде изпускаш "красивия" квадрат с Плутон? И то в 1-ви дом в Скорпион?  ;D
В крайна сметка не си кой знае колко обсебваща де.. Отпускаш веригите тук таме  :57:
Голям ужас ще е цял живот с този квадрат 1/4 дом  ;D ;D ;D .. добре, че поне е водолейска..
Иначе отговаряш на описанието на водолейската луна ;)
Няма пряк път до мястото, до което си струва да стигнеш!

« Отговор #192 -: Декември 30, 2010, 10:43:06 pm »
Извинявам се за глупавия въпрос,но кога се предполага,че една луна е властна? :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #193 -: Декември 30, 2010, 10:53:06 pm »
луна във водолей
ако питаш водолейската луна ,която чете астрология и разбира от астрология ,ще ти каже ,че точно по водолейски ме вижда. при нея луната е в 4-ти дом.т.е тя е на трон по дом.

Да, така е... ама къде изпускаш "красивия" квадрат с Плутон? И то в 1-ви дом в Скорпион?  ;D
В крайна сметка не си кой знае колко обсебваща де.. Отпускаш веригите тук таме  :57:
Голям ужас ще е цял живот с този квадрат 1/4 дом  ;D ;D ;D .. добре, че поне е водолейска..
Иначе отговаряш на описанието на водолейската луна ;)

Риска на професията..., да въведеш и дъщеря си в дебрите на астрологията... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #194 -: Декември 30, 2010, 10:55:34 pm »
Марая ти май ще го закъсаш здраво с тая щерка    ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #195 -: Декември 30, 2010, 11:03:33 pm »

Доста надобря за 2 години астрология..., направо мога да и пиша 5.... ;D...
Поколението ИНДИГО си идва със знанията...То само си припомня... ;D Уран в трети дом в съвпад с Нептун не е шега работа....
В хода на анализите които се опитвам да правя за Нептун от няколко години , мисля , че конюкцията на двете планети отлично се свързва с няколко ключови думи....Прозрение , прочит от космическата информационна банка , достигане до чужди мисли без препятствия и любов от онази любов за която все още света не е напълно готов.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #196 -: Декември 31, 2010, 03:22:33 am »
Риска на професията..., да въведеш и дъщеря си в дебрите на астрологията... ;D ;D

Айде айде.. ти изкара нещата все едно с пистолет в главата си ме накарала да чета... То е ясно, че ако ти не се занимаваше и аз нямаше да имам интерес... ако те нямаше тебе и мене нямаше да ме има... ама ако продължавам да изброявам.. ако-тата ще станат много... така че вместо да си говорим празни приказки удари 1 рамо... с тия знания и прозрения доста ще ми помогнеш... не се разпилявай.. канализирай си енергията... и по възможност в мойта карта!  :25:  ;D
Не си слънце.. неможеш да огрееш на всякъде, но поне огрей щерка си...  :P

« Отговор #197 -: Декември 31, 2010, 03:29:28 am »

elfidka, Марая го е закъсала още през 1991г.
Все Марая това, Марая онова.. а мен никой не ме пита как е да си в къщата на Марая!  :41:
Като й кажа "хайде, моля те.. погледни ми картата" трябва да минат поне 3 месеца да се хване.. после отваря.. каже това което и е изгодно и друго не вижда естествено!  :( Оправдава се... пристрастна била.. дрън дрън.. ама аз съм се зарекла, че ще потърся услугите на професионален астролог :blink: ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #198 -: Декември 31, 2010, 03:35:59 am »

Айде айде.. ти изкара нещата все едно с пистолет в главата си ме накарала да чета... То е ясно, че ако ти не се занимаваше и аз нямаше да имам интерес... ако те нямаше тебе и мене нямаше да ме има... ама ако продължавам да изброявам.. ако-тата ще станат много... така че вместо да си говорим празни приказки удари 1 рамо... с тия знания и прозрения доста ще ми помогнеш... не се разпилявай.. канализирай си енергията... и по възможност в мойта карта!  :25:  ;D
Не си слънце.. неможеш да огрееш на всякъде, но поне огрей щерка си...  :P

Ще си сменя подписа... ;D ;D

Добре бе , като не ми вярваш питай другите....Аз лошо не виждам....Пристрастна или не , няма значение....ЛОШО НЯМА НА ТОВА ЗАТЪМНЕНИЕ.... ;D ;D
Човек , които вижда лоши работи само , добро не вижда! :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #199 -: Декември 31, 2010, 03:38:51 am »

elfidka, Марая го е закъсала още през 1991г.
Все Марая това, Марая онова.. а мен никой не ме пита как е да си в къщата на Марая!  :41:
Като й кажа "хайде, моля те.. погледни ми картата" трябва да минат поне 3 месеца да се хване.. после отваря.. каже това което и е изгодно и друго не вижда естествено!  :( Оправдава се... пристрастна била.. дрън дрън.. ама аз съм се зарекла, че ще потърся услугите на професионален астролог :blink: ..

Аз си имам една теория за картата на майка ти, макар, че тя не е много съгласна, но за мен нейния асцедент не е на този градус.
А иначе не се коркай , че не ти поглежда картата. Наистина когато човек е пристрастен, се правят грешки.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!