Здравей Гост

Синтетичен знак в хороскопа

• 77 Отговора
  • 12878 Прегледи
*

holanda

Re:Синтетичен знак в хороскопа
« Отговор #40 -: Юли 13, 2010, 11:34:46 pm »

няма ли накоя друга опция,това със синтетичността ме кара цял ден да се чувствам некомфортно.Не съм Козирог  :91:-имам само 3 планети там-Нептун,Уран,Сатyрн.

Всичко хубуу и аз ги имам, ама ти имаш и Мерк и Луна в Дева и като се има в предвид, че 2/3 от знаците са ти кардинални..  :57:

да.Излиза,че съм тиранин от класа  :-\.За кардиналността няма да отричам..в земни знаци имам 5 знака,а във вода са 4..но акцентите в Дева не дават усещане за твърдост /хах,малко sexy мисъл/ и ми е трудно да се възприема за акцентирана земя.Не проявявам търпение,не съм организирана,не служа,не уважавам правила,не ме задържа никакво чувство на дълг и дори не проявявам интерес към корените си.

*

holanda

« Отговор #41 -: Юли 13, 2010, 11:41:55 pm »

въобще не го мисли, методи за изчисление много и не винаги водят до един и същ резултат..според мен си по- скоро водолей по излъчване, но не ти знам картата и планетите, сега ще видя дала ли си я някъде в темата ;)

не,не ми е в тази тема.Пуснала съм я да покълва из няколко теми ;D,ако искаш да видиш нещо,мога да ти я дам на лични,примерно.
Иначе не ми е проблем,де.но се дразня,защото се получават несъответствия,а обичам като се дава нещо-да действа на 100 % .

*

holanda

« Отговор #42 -: Юли 13, 2010, 11:50:30 pm »

и стига си ревал,че ми е изгаснал фитила  :mellow:.То не може само за любов да се говори /опитвам се да вляза в Козирожкото амплоа/

Не е нужно да се говори само за любов за да ти изгасне ..  ;D
аwе,момче,не ме таковай,че много паля и съвсем малко остана до полета..не се занасяй с фитила,че..знаеш как е.

не разбирам шегата ти за това,че съм кардинална чак в мозъка на костите.Сигурно затова все се тикаш у фитила или..както Vision го е написаla 'нежните ми прегръдки' :85:

« Последна редакция: Юли 14, 2010, 02:59:17 am от жълтолилава »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #43 -: Юли 14, 2010, 09:28:30 am »
Аз пък съм синтетичен Водолей и се харесвам като такъв!

Значи ще се допълваме по остта с теб.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #44 -: Юли 14, 2010, 10:12:17 am »
Аз малко се омотах по тая схема, сметнах в двата варианта - първия дадох на планетите стойностти от 1 точка и на фикциите по 1 точка, а втория на планетите по 3 точки и на фикт.оси по 1 точка. В първия вариант излизам - че съм синтетичен Водолей, а по втория излиза, че съм синтетичен Скорпион. Чеки и трети вариант да пробвам, без АС, МС и СЛВ/ЮЛВ - повтаря се сентенцията на синтетичния Скорпион... :scorpios: - ихууу, я съм била жилава бре....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #45 -: Юли 14, 2010, 01:43:46 pm »
и моя синтетичен е Скорпион...и какво ....? :unsure:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #46 -: Юли 14, 2010, 02:43:58 pm »
Как какво !?  ;D

Желаеш да владееш и манипулираш другите чувствено чрез психо-сексуалната си енергия.   :72:

би ли направил анализ на изречението...моля  :blink:
звучи някак общо...

*

holanda

« Отговор #47 -: Юли 14, 2010, 02:47:46 pm »
Как какво !?  ;D

Желаеш да владееш и манипулираш другите чувствено чрез психо-сексуалната си енергия.   :72:

би ли направил анализ на изречението...моля  :blink:
звучи някак общо...

СКОРПИОН – неподвижна вода. Прониква и се налага чрез интензивна, емоционална сила. Способен да фокусира психическата си енергия в една цел. Силни, постоянни чувства. Желае да владее и манипулира другите чувствено чрез психо-сексуалната си енергия.

..из дебрите на astroto.com  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #48 -: Юли 14, 2010, 02:54:55 pm »
http://www.astroto.com/sarticle.php?id=10

Явно трябва да се поства на всяка страница. Напоследък забелязвам, че първите и предходните въобще никой не ги чете.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #49 -: Юли 14, 2010, 02:58:59 pm »
Ако използваме само планетите без Хирон и осите- синтетичен водолей.

*

holanda

« Отговор #50 -: Юли 14, 2010, 03:01:14 pm »

Явно трябва да се поства на всяка страница. Напоследък забелязвам, че първите и предходните въобще никой не ги чете.  ;D

бе те се четат,ама не от всички ;).Пък аз най-си падам по късите и сбити статийки и нямаше как да я пропусна :rolleyes:.В този сайт ме дразни,че взимат само 1 произволен аспект и го плесват :P в прогнозата за месеца или седмицата.Примерно,имам транзитен Плутон квадрат Марс-хващат го и ми тълкуват седмицата според него.Иначе са им хубави статийките

*

holanda

« Отговор #51 -: Юли 14, 2010, 04:42:07 pm »
астро5 и астрото бяха първите сайтове, в които почнах преди години да следя какво що става  ;D

тъй ли,може да се познаваме от астро5  ;D

Голяма тръпка беше този сайт-'какво ще кажете за комбинация Лъв-Дева'' ;D..'а за Лилит в Скорпион какво ще кажете'' ;D ...голям смех,аз дебютирах със 'Слънце в 12 дом''

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #52 -: Юли 14, 2010, 05:28:49 pm »

тази статия я прочетох, но много общо....

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #53 -: Юли 14, 2010, 05:43:49 pm »
Аз съм си стрелец-)))). Но няма нищо чудно,след като и марс е в стрелец и е рамо на тау-квадратура
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #54 -: Юли 14, 2010, 05:54:27 pm »
кардинални - 5
фиксирани - 5
подвижни - 4

огън -3
вода -3
земя -4
въздух -4

Аз май нищо конкретно не съм :-\

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #55 -: Юли 14, 2010, 05:59:00 pm »
сега видях, че се вземат само 10 планети, аз сложих и МС и АС, и СЛВ.....
. :mellow:
оправям ги:

кардинални - 3
 фиксирани - 3
 подвижни -4

огън -2
 вода -2
 земя - 3
 въздух - 3

хм, пак съм нищо!

или пък не - близнаци съм май!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #56 -: Юли 15, 2010, 06:04:27 am »
нещо не мога да вдяна това... то верно, че мозъка ми е изпържен с тая температура и толкова много сън ама...  ;D

някой ще ми каже ли какъв е моя знак? пускам табличката от наталната ми карта  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #57 -: Юли 15, 2010, 06:53:56 am »
най-много подвижни + земни = подв. земя = Дева

синтетична Дева , така ли е :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #58 -: Юли 15, 2010, 07:09:26 am »
нещо не мога да вдяна това... то верно, че мозъка ми е изпържен с тая температура и толкова много сън ама...  ;D

някой ще ми каже ли какъв е моя знак? пускам табличката от наталната ми карта  :blink:

аз мисля, че е Водолей твоя.....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #59 -: Юли 15, 2010, 07:14:56 am »

аз мисля, че е Водолей твоя.....

бе и аз така сякаш го мислех, ма ся още се чуда дето преди време го определихме като близнаци... може и да сме се объркали тогава... и на мен на водолей ми мяза  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/