:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: , личи си от всички постове за какво приказваме!
егото нали знаеш какво е и къде се намира в натала,и не без значение кой е кацнал в/у него...
добре ,че имаш един нептун ,че иначе хептен нямаше да можем те стигнеме :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
виж ,много си готина ,много забавна ,много интересна като индивид ,но все още не си личност! и въобще не си уранянка , а просто нептунианка...
що не видиш и другите планети къде и какво правят!
ще падна от смях! :rolf: :rolf:
изпростяваш и то много! върви да си пиеш енергия на друго място 
Re:Пустотата...
« Отговор #60 -: февруари 22, 2010, 09:30:23 » Цитат
--------------------------------------------------------------------------------
Цитат на: jinom в февруари 22, 2010, 12:41:52
Не знам на какво е равно. Знам само, че вече няма как да станем "обичащи и развълнувани", даже потоп да стане.
хахааа аз му викам дебилизъм но това просто е другата страна на медала. тогава когато си разбрал, когато си осъзнал и т.н. вече знаеш кой е твоят път и кой е пътят на човек срещу теб и оставяш другите да си го вървят... това не значи, че си нямаш сърце, това е разбирането на същността и съществуването ти вътре в нея... достигането на точката на хармония и в тази точка катарзиси няма, защото е достигната...
Цитат на: Veselin в февруари 22, 2010, 11:51:36
Казват, че желанията на духа понякога може да са много силно и тогава се получава объркване у човека. Има ли начин тези желания да се надвият, един вид препрограмиране, за да може човек да се вслушва единствено в това, което разумът му казва? Установил съм, че човек е щастлив (и избягва доста неприятности), когато се вслушва най-вече в разума си.
скъпи, с притеглянето само на разума към себе си, даваш приоритет на материалната страна на живота и игнорираш духовната. ти /както и всеки друг на тази планета/ си роден за да достигнеш определено духовно ниво. това само по себе си ти казва, че трябва да слушаш и духа си. номера е да достигнеш златната среда, или така нареченият баланс между материалното и духовното. във всяка една езотерична дисциплина е засегнато точно това - целта на духа ти в това прераждане и съобразяването с материалната действителност където се осъществява това прераждане...
не трябва да пренебрегваш нищо, просто трябва да балансираш нещата!
mrid.d ir jwu!
m,f'ejr====
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4080.60.html