Здравей Гост

Странно едно такова...

• 265 Отговора
  • 63064 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Странно едно такова...
« Отговор #60 -: Юли 16, 2010, 01:27:48 pm »
....голям смях, голямо нещо  :P В момента и двете ако говорим по така   :57:сте водени от егото си,  :P което си е съвсем нормална човешка реакция. Обаче и двете сте прави за себе си.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #61 -: Юли 16, 2010, 01:30:08 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:36:19 pm от kris »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #62 -: Юли 16, 2010, 01:33:13 pm »
в момента изпитвам противоречиви чувства, защото и двете много ме кефите....ама така като се разправяте  ..... :unsure:...къде изчезна "любовта и всичко положително, красиво и т.н."?
 :unsure:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Юли 16, 2010, 01:33:53 pm »
:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: , личи си от всички постове за какво приказваме!
егото нали знаеш какво е и къде се намира в натала,и не без значение кой е кацнал в/у него...
добре ,че имаш един нептун ,че иначе хептен нямаше да можем те стигнеме :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
виж ,много си готина ,много забавна ,много интересна като индивид ,но все още не си личност! и въобще не си уранянка , а просто нептунианка...
що не видиш и другите планети къде и какво правят!
ще падна от смях! :rolf: :rolf:

изпростяваш и то много! върви да си пиеш енергия на друго място  ;)

Re:Пустотата...
« Отговор #60 -: февруари 22, 2010, 09:30:23 » Цитат  

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: jinom в февруари 22, 2010, 12:41:52

Не знам на какво е равно. Знам само, че вече няма как да станем "обичащи и развълнувани", даже потоп да стане.  

хахааа аз му викам дебилизъм    но това просто е другата страна на медала. тогава когато си разбрал, когато си осъзнал и т.н. вече знаеш кой е твоят път и кой е пътят на човек срещу теб и оставяш другите да си го вървят... това не значи, че си нямаш сърце, това е разбирането на същността и съществуването ти вътре в нея... достигането на точката на хармония и в тази точка катарзиси няма, защото е достигната...

Цитат на: Veselin в февруари 22, 2010, 11:51:36
Казват, че желанията на духа понякога може да са много силно и тогава се получава объркване у човека. Има ли начин тези желания да се надвият, един вид препрограмиране, за да може човек да се вслушва единствено в това, което разумът му казва? Установил съм, че човек е щастлив (и избягва доста неприятности), когато се вслушва най-вече в разума си.

скъпи, с притеглянето само на разума към себе си, даваш приоритет на материалната страна на живота и игнорираш духовната. ти /както и всеки друг на тази планета/ си роден за да достигнеш определено духовно ниво. това само по себе си ти казва, че трябва да слушаш и духа си. номера е да достигнеш златната среда, или така нареченият баланс между материалното и духовното. във всяка една езотерична дисциплина е засегнато точно това - целта на духа ти в това прераждане и съобразяването с материалната действителност където се осъществява това прераждане...

не трябва да пренебрегваш нищо, просто трябва да балансираш нещата!

mrid.d ir jwu!
m,f'ejr====

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4080.60.html

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #64 -: Юли 16, 2010, 01:34:20 pm »
в момента изпитвам противоречиви чувства, защото и двете много ме кефите....ама така като се разправяте  ..... :unsure:...къде изчезна "любовта и всичко положително, красиво и т.н."?
 :unsure:

ааааааааааааа тцъ! никва либоф - аз съм за БАЛАНСА  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #65 -: Юли 16, 2010, 01:34:33 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:39:59 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Юли 16, 2010, 01:36:47 pm »
не може да ти бъде тъпо , при условие ,че си опознал себе си и си стигнал до себепознанието...

С това съм напълно съгласна.  :blink:

Цитат
егото е над състоянието "тъпо".....то е над нещата!

Но според мен не Егото е "над нещата", ако позволиш да не се съглася с написаното от теб.
Вярно е обаче, че именно Егото ни кара да доказваме, че сме над нещата, над еди кой си или еди какво си... Именно Егото ни скучае, усеща празнота, има нужда от дефиниции, оценки и самооценки, от сравняване.
В момента, в който човек спре да дава оценка и да търси огледала, които да го отразяват, т.е. да гради собствената си самооценка, сравнявайки се с другите, може да се каже, че той е на път да преодолее Егото си! Това не означава да го затрие, елиминира, Егото си остава, но в един момент спираме да изпълняваме неговите заповеди. И така постигаме повече свобода.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Юли 16, 2010, 01:37:59 pm »
Ало, Стрелец и Риби няма да се разберат, така че не спорете. Имам чувството, че не говорите една на друга изобщо.
Странно аз пък защо ли се разбирам  ;D
защото вибрацийте работят на еднакви честоти....
защото асц-тата са в синхрон....
 :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #68 -: Юли 16, 2010, 01:38:46 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:39:55 pm от kris »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #69 -: Юли 16, 2010, 01:38:53 pm »
И аз се чудя да се включвам ли или да си остана само Наблюдател  :rolleyes: ;D

Чисто астрологично мисля,че това е проблем по баланса на възлите (състоянието на Вещичка) и то по-точно за всички въздушни ЮЛВ.
Мен примерно без да си губя вродената позиция на Наблюдател,СЛВ в Лъв-Твореца и участието в живота ми помага да не се задържам в крайността на въздуха и по-точно на Водолея (крайна форма на безразличие).

Но пък и аз мисля,че има влияния,които са отвъд картата и обстоятелствата,които извеждат много хора в подобна позиция и те са част от тези ускорени времена на преход.Но си мисля,че повечето разбираме за какво иде реч,че да пиша още  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Юли 16, 2010, 01:40:34 pm »
може , не знам каква е причината за тази ти реакция , ако наистина нямаш ЕГО!

Не се е родил човек, който да няма Его.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Юли 16, 2010, 01:41:03 pm »
не може да ти бъде тъпо , при условие ,че си опознал себе си и си стигнал до себепознанието...

С това съм напълно съгласна.  :blink:

Цитат
егото е над състоянието "тъпо".....то е над нещата!

Но според мен не Егото е "над нещата", ако позволиш да не се съглася с написаното от теб.
Вярно е обаче, че именно Егото ни кара да доказваме, че сме над нещата, над еди кой си или еди какво си... Именно Егото ни скучае, усеща празнота, има нужда от дефиниции, оценки и самооценки, от сравняване.
В момента, в който човек спре да дава оценка и да търси огледала, които да го отразяват, т.е. да гради собствената си самооценка, сравнявайки се с другите, може да се каже, че той е на път да преодолее Егото си! Това не означава да го затрие, елиминира, Егото си остава, но в един момент спираме да изпълняваме неговите заповеди. И така постигаме повече свобода.  :blink:

и с това съм съгласна :blink:
говоря за ЕГОТО над нещата ,защото нали сме духовни...

« Отговор #72 -: Юли 16, 2010, 01:41:20 pm »
   Търся си Егото - ама де го - немааааа.....Ама верно де, чувствам се свободна  и винаги си казвам, всеки е свободен дотолкова, доколкото си позволи....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #73 -: Юли 16, 2010, 01:43:12 pm »

Но пък и аз мисля,че има влияния,които са отвъд картата и обстоятелствата,които извеждат много хора в подобна позиция и те са част от тези ускорени времена на преход.

браво! още едно попадение благодаря за което!

останалите нека си поплювате колкото ви душа сака - гледам сеир само и се чудя искрено на някои интерпретации... забавни сте  ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #74 -: Юли 16, 2010, 01:44:45 pm »

в духовността ЕГО НЯМА!!! това е един от най-главните уроци! няма его над или под - то е само едно и на високите етапи просто го няма. има само индивидуалност!

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Юли 16, 2010, 01:45:43 pm »
може , не знам каква е причината за тази ти реакция , ако наистина нямаш ЕГО!

Не се е родил човек, който да няма Его.

и аз така мисля ,Лили!
но тъй като Вещичка винаги е проектирала в/у мен собственото си ЕГО ;D ;D ,като ме е обвинявала в РАЗДУТО ТАКОВА ;D ;D ;D , а себе си ,че няма затова си позволих да го напиша.... :blink:
с его или без его , ние вървим по пътя...и винаги стигаме до там до където ни е дадено! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Юли 16, 2010, 01:46:06 pm »
егото нали знаеш какво е и къде се намира в натала,и не без значение кой е кацнал в/у него...

Слънце, Луна и Сатурн са его-планети, всичко зависи от това в какви аспектни отношения са помежду си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #77 -: Юли 16, 2010, 01:47:24 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:39:50 pm от kris »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #78 -: Юли 16, 2010, 01:47:53 pm »
но тъй като Вещичка винаги е проектирала в/у мен собственото си ЕГО ;D ;D ,като ме е обвинявала в РАЗДУТО ТАКОВА ;D ;D ;D , а себе си ,че няма затова си позволих да го напиша.... :blink:
с его или без его , ние вървим по пътя...и винаги стигаме до там до където ни е дадено! :blink:

брей каква наблюдателност и каква силна липса на его... ма права си - всеки стига там докъдето може  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Юли 16, 2010, 01:48:05 pm »

в духовността ЕГО НЯМА!!! това е един от най-главните уроци! няма его над или под - то е само едно и на високите етапи просто го няма. има само индивидуалност!

с малка подробност ;) ,тънка е нишката м/у индивидуалност и ЕГО!