Здравей Гост

Странно едно такова...

• 265 Отговора
  • 63152 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Странно едно такова...
« Отговор #100 -: Юли 16, 2010, 02:51:42 pm »
Навремето и мен една астропсихоложка ме изнасили, като ми посочи някои проблематини фрагменти от хороскопа ми.  :-[ Направо щеше да ме откаже от асторогията, а може би това й е била целта. Но нищо де, съвзех се.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #101 -: Юли 16, 2010, 02:52:47 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:50:13 am от kris »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #102 -: Юли 16, 2010, 02:53:40 pm »
нямам нищо против пиячите, ебачите, свалячите, многознаещите - обаче, като не ви викам не ми се месете.

Е, убу де. Следващия път речи отначало - "Питам този, този и този." Или пък "Не питам този, този и този." Поименно. Да не стават сакатлъци.

душата, или са бъзикаш или не разбра  :P   визирах факта, че аз казвам на Марая да не ми обсъжда нищо, а тя го прави - ми това си е вид насилие и това е!

иначе за другите нищо не мога да кажа. затова не се впрягай  ;D

А, щото аз в две от четирите категории в подчертаното червенко горе, тутакси и охотно се припознавам, та рекох да си река.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #103 -: Юли 16, 2010, 02:53:50 pm »
Навремето и мен една астропсихоложка ме изнасили, като ми посочи някои проблематини фрагменти от хороскопа ми.  :-[ Направо щеше да ме откаже от асторогията, а може би това й е била целта. Но нищо де, съвзех се.  ;D

нямам в предвид това, но явно ти харесва да се лигавиш. твоя си работа  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #104 -: Юли 16, 2010, 02:55:53 pm »
което те накара да напишеш всички тия глупости, за да се почувстваш "над нещата".  ;D

И аз мислех да го напиша, но не по този начин. Някои хора винаги си търсим възвишени "оправдания", за да се чувстваме по определен начин...слагам и себе си в числото понякога.

не мога да разбера що за стаден инстинкт да натиквате главата на човек, който се опитва да изплува от блатото! защо да няма възвишени оправдания? защо да няма духовни пътеки по които да вървим? защо опорочавате всичко по-извисено? защо действате точно както е описано в Матрицата - като редови опо-ве, които единствената им цел да върнат заблудената овца в стадото? това злоба ли е от ваша страна или завист?

я, по-кротко! Не е нито злоба, нито завист. Аз не знаех, че си в блатото....сори! По нищо не личи. ти така говориш, все едно си в безтегловност, което ще рече в небесата. А, ако си в блатото, значи даваш грешни послания. нищо не съм казала с лошо чувство. Даже сложих и себе си в числото на търсещите възвишени оправдания за състоянието си...А към себе си определено злоба не изпитвам..значи и към тебе е така.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #105 -: Юли 16, 2010, 02:59:50 pm »
я, по-кротко! Не е нито злоба, нито завист. Аз не знаех, че си в блатото....сори! По нищо не личи. ти така говориш, все едно си в безтегловност, което ще рече в небесата.

под блато визирам редовият обикновен живот, който го живее 99% от населението на тази планета. ми не ми харесва тоя живот и затова търся и ровя за нещо различно. когато се опитам да изкажа различно мнение вие абсолютно винаги интерпретирате неправилно...

няма значение, аз ще си продължа търсенето въпреки вас и въпреки всичко. нищо, че според вашите виждания си витая във въздуха...

*

Uran

• 6041
« Отговор #106 -: Юли 16, 2010, 03:01:43 pm »
Как сте със секса бе хора, правите ли го, липсва ли ви, само без не ми е нужен аз съм над него  ;D

И как е да си над секса? Или да питаме Капризния?  :rolf:

ОК сме. Тр. Юпитер и Уран са ми в/у наталната Венера и правят хубав тригон към наталния Нептун в 5 дом. :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Юли 16, 2010, 03:04:03 pm »
под блато визирам редовият обикновен живот, който го живее 99% от населението на тази планета.

Страшна работа, ти казвам! Навсякъде само ОП-ове ни дебнат!  :72:

*ОП - органичен портал, термин от езотериката.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #108 -: Юли 16, 2010, 03:23:22 pm »
Не знам кой какво проектира, но може би отговорът се крие в синастрията ви.
Ако в случая става въпрос за психологическа проекция, тук най-вероятно имаме пренасяне на представата за Идеалния Аз в общуването с отсрещния - Нептун в съвпад със Слънце/Меркурий в Стрелец.

Нептун символизира способността ни за идентификация с Висшия АЗ, идеализъм, съпричастност и социална ангажираност, служене и творчество чрез разтваряне в някой висш идеал.

Имате и опозиция Марс-Меркурий, и както се вижда, често се поддавате на нейната провокация.  :P Синастричният съвпад Слънце-Сатурн също е интересен.
В крайна сметка в спора се ражда истината, както се казва, само че във вашите спорове Истината, към която сте устремени и двете, може да се прозре не чрез противопоставяне, а чрез обединяване, синтезиране на възгледи и представи - синастричен съвпад Юпитер-Сатурн.

да и в случая става въпрос за мой Нептун, който е в съвпад с нейното Слънце и Мерк. когато говоря за нещо, което ама няма никакво касателство за този свят тя винаги го пречупва през призмата на личното си его е дай да назидаваме. ми няма как да приема такова отношение. не търпя някой да ме назидава постоянно и да ми набива канчето, че видиш ли той бил живял повече от нас и докато въпросната персона е добивала житейски опит ние тука видиш ли още сме правили свирки под масите...

ми нейният житейски опит ми е точно през оная ми работа, щото това е нейният опит! да хвърча във въздуха и това е моят начин да живея. когато кажа, че не желая да ми обсъжда картата - тя няма право да го прави, защото е злоупотреба - все пак не и давам това разрешение. като иска да си зяпа, обаче да си затваря плювалника.

като пусна тема за обсъждане от такова естество, то не е за да рева на нечие рамо както го прави тя, а защото търся нещо, което ми убягва. може и да е много просто, но понякога виждам сложните неща, а простите не ги отразявам и затова ето - Кайли и Синухе ми отговориха на търсенията и терзанията. всичко друго беше излишно - психоанализи и провокации. ми няма как да ми прави психоанализа човек, който страда от тежка депресия и трябва да пие лекарства постоянно и се налива отделно с алкохол като замаян...

нямам нищо против пиячите, ебачите, свалячите, многознаещите - обаче, като не ви викам не ми се месете. може и да съм егоистка, с надуто его и хвърчаща в облаците, обаче аз съм Личност, колкото и на кака ви Мара да не и харесва!

ей затова имам против - не желая мнение без да съм го искала! на Марая и казах, че не искам нейното мнение, но тя си го дава... за чеп се доказва не ми е ясно. то в тоя форум ебачи няма... а доколкото знам въпреки всичките ми провокации никой не кандиса на лесбо вариант  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

тишината на самотната спалня ражда безумия! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Юли 16, 2010, 03:26:49 pm »
нямам нищо против пиячите, ебачите, свалячите, многознаещите - обаче, като не ви викам не ми се месете.

Е, убу де. Следващия път речи отначало - "Питам този, този и този." Или пък "Не питам този, този и този." Поименно. Да не стават сакатлъци.

душата, или са бъзикаш или не разбра  :P  визирах факта, че аз казвам на Марая да не ми обсъжда нищо, а тя го прави - ми това си е вид насилие и това е!
иначе за другите нищо не мога да кажа. затова не се впрягай  ;D

що ми пречиш да правя това което искам да правя?! ;D ;D ;D!!!!
това си е мое право и моя живот ,и какво ме интересува твоето мнение!
допусни го! след като приказваш и апелираш за това!!1 :tongue2: :tongue2: :wink2: :57:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #110 -: Юли 16, 2010, 03:29:10 pm »

казала мара общата  :rolf:

*

tanina80

« Отговор #111 -: Юли 16, 2010, 03:36:51 pm »
Женски му работи, защо така се дразните една друга? Като стана въпрос за лесбийки те дали така се дразнят една друга? Защото ми се струва, че по-скоро не  :-\ иначе как ще се изтраят ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Юли 16, 2010, 03:39:55 pm »

Ако в случая става въпрос за психологическа проекция, тук най-вероятно имаме пренасяне на представата за Идеалния Аз в общуването с отсрещния - Нептун в съвпад със Слънце/Меркурий в Стрелец.

проекцията по нептун ни е известна на всички! ;D

Нептун символизира способността ни за идентификация с Висшия АЗ, идеализъм, съпричастност и социална ангажираност, служене и творчество чрез разтваряне в някой висш идеал.

Нептун може да бъде и непректачин фантазьор!

Имате и опозиция Марс-Меркурий, и както се вижда, често се поддавате на нейната провокация.  :P Синастричният съвпад Слънце-Сатурн също е интересен.
В крайна сметка в спора се ражда истината, както се казва, само че във вашите спорове Истината, към която сте устремени и двете, може да се прозре не чрез противопоставяне, а чрез обединяване, синтезиране на възгледи и представи - синастричен съвпад Юпитер-Сатурн.

а това е излишно въобще да се тълкува в този случай! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Юли 16, 2010, 03:40:21 pm »
Цитат
Като стана въпрос за лесбийки те дали така се дразнят една друга?

Дразнят се, ма на други места.  ;D И все пак, както казва един мой познат, идва момент, в който трябва някой да ти го вкара.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #114 -: Юли 16, 2010, 03:41:43 pm »
Определено да

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Юли 16, 2010, 03:44:16 pm »

казала мара общата  :rolf:

е квооо...., не е ли вярно? ;D ;D
Друго си е да е нещо,което те кара да действаш ,да мислиш ,да споделяш , да гориш ,да твориш...друго си е ,пробвай и ще видиш!
не ги ли обиколи вече нептун ,сатурн ,уран?! ;D ;D :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #116 -: Юли 16, 2010, 03:49:42 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:39:04 pm от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #117 -: Юли 16, 2010, 03:53:33 pm »
Как сте със секса бе хора, правите ли го, липсва ли ви, само без не ми е нужен аз съм над него  ;D
Няма лошо понякога да има въздържание, но такава раздразнителност от зрели хора е присъща на незадоволени "непукисти", налегнала ги големата липса и апатия към всичко :85:

та затова казах:
тишината на самотната спалня ражда безумия! ;D ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #118 -: Юли 16, 2010, 03:55:29 pm »
искам да споделя нещо с вас...

напоследък се чувствам много странно. някак си плувам извън времето сякаш... виждам и осъзнавам как живота тече на абсолютно бързи обороти край мен, виждам изнервените хора, виждам бързащите автомобили, но някак се чувствам сякаш съм страничен наблюдател и всичко изтича край мен, без да ме засяга...

мога да правя много неща, но първо че нямам никакво желание, а второ и не виждам смисъл. за мен живота като такъв в момента е тотално изчерпан някак... безмислени борби за власт, безмислени борби за пари, безмислени тунинги, безмислени спорове, безмислено съществуване... мога да ям, а мога и да не ям докато корема ми съвсем не изреве на умряло. мога да пуша, а мога и да не пуша - играла съм си със себе си по хиляди начини и вече дори и не ми е интересно... мога да пия, а мога и да не пия. мога да правя секс, а мога и да не правя... и така до безкрай...

чувствам се затворена в сетивата си и не ми стигат вече - прекалено малко са... като се случи нещо интересно го изживявам на макс и толкова...

времето твърдят учените, че се забързвало, а аз сякаш съм извън него. дните са баааавни и протяяяжни, а като се обърна назад например случка преди година все едно е била вчера... преди си играех да манипулирам времето, а вече и това не ми е интересно...

някак света ми е тесен вече, сетивата не ми достигат, ограниченията на човешкото тяло ме дразнят... имам чувството, че съществувам на ръба на апатията...

не знам дали ще ме разберете, но някак като го напиша и го синтезирам лично за себе си  :-[   не вярвам да е от транзити, а по-скоро е нещо лично... не знам, вече наистина се чудя какво да мисля...

аз те обичам и допускам да си всякаква, каквато си..дори и да не разбирам винаги за какво говориш, но е факт, че някои неща ги разбирам по- късно и затова допускам, че някога ще разбера какво казваш сега..и това не ме кара да се чувствам тъпа..знам, че хората са много различни и трябва да изтърпят да мине време, докато се напаснат, а това изисква търпение и желание за напасване..не да се уеднаквяват, защото уникалността на всеки е ценна..мисля, че в момента си като пеперудата, която вече се е оформила, но още е в пашкула, малко и остава да излезе и да бъде това, което вече е..вътре е тясно и задушно, може да те хване бяс, ако се бунтуваш много..но просто трябва да мине времето, което е необходимо..това, че буташ с глава е добре, така ще разчупиш пашкула..ти си нетърпелива уранианка :) ако можеше, бих ти дала малко от моята земя, за да ти е по- лесно, но няма как да стане..затова ти давам една прегръдка, като внимавам да не ти намачкам крилата.. :kissd:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #119 -: Юли 16, 2010, 04:29:43 pm »
Мили, дами, уважавайте различията. първо сме хора, после сме различни. Духът е безполов и асексуален, моля ви! Сексът понякога обърква работата. Аз разграничавам нещата. Най-удовлетворителни духовни отношения съм имала с хора, с които не съм била в любовна връзка. Даже понякога се е налагало да потиснем сексуалния нагон, за да се преоткрием на духовно ниво.

ПП. За лесбийките съм чувала, че много се ревнували. Виждала съм унищожителни сцени на ревност - познавах такива, но....всеки да си носи кръста, .....те не са от моята порода. не ми влиза в работата.
« Последна редакция: Юли 16, 2010, 04:35:17 pm от Небесна »