Здравей Гост

Странно едно такова...

• 265 Отговора
  • 63065 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Странно едно такова...
« Отговор #80 -: Юли 16, 2010, 01:49:21 pm »
с малка подробност ;) ,тънка е нишката м/у индивидуалност и ЕГО!

ми научи се да ги различаваш бе!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #81 -: Юли 16, 2010, 01:54:12 pm »
Ех,това съвпада днес на Луна/Сатурн не прощава  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Юли 16, 2010, 01:54:57 pm »
с малка подробност ;) ,тънка е нишката м/у индивидуалност и ЕГО!

ми научи се да ги различаваш бе!

Отдавна съм се научила на това!
и няма като как да не се науча с конфигурацийте и аспектите в картата си! ;)
квадратурата на слънце и сатурн отдавна е изтрила егото и е оставила само индивидуалността на слънцето.
егото се свързва с емоцийте и желанията ,които са по луната....излишно е да споменавам ,че наранената луна е виновна не само за външните събития , а и за патологията на човешкия характер...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #83 -: Юли 16, 2010, 01:56:51 pm »

Виж сега, Веще! Съзерцанието е хубаво нещо и на мен ми стана ясно, че си в такова състояние от ПЪРВИЯ ПЪТ. Но това не обяснява факта, че си неудовлетворена. Ти казваш имам нужда от още нещо, това не ми е достатъчно. Аз ти гарантирам, че като замениш състоянието на съзерцание и превключиш на състояние търсене, нещата ще се променят....и хормоналната ти настнройка ще се промени - вместо серотонин - малко адреналин ще ти се влее в кръвта. То всичко е свързано и с биохимията, колкото и да е странно...Но мозъкът диктува- важното е да знаеш дали го искаш.

тцъ не е неудовлетворение! не е и това! различно е!... да си неудовлетворен е нещо негативно като емоция - нещо като неначесана слива /шефе да ма прощаваш ма на егото ми иска да дрънка дивотии/... при мен такова нещо просто няма!

всичко е продиктувано от вътрешните трансформации и края на времената. самата настройка на планетата е такава в момента /дори и да не вярвате това е факт/. бързите вибрации забавят времето - и това е неоспорим факт. аз се оплаквам от забавянето на времето... всъщност не, че се оплаквам - просто сега го осъзнавам. стига с това всичко да се гледа на небето. да, планетите са важни, но в тях виждате само отделните дървета, а не цялата гора....

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Юли 16, 2010, 01:56:55 pm »
Ех,това съвпада днес на Луна/Сатурн не прощава  :P

как да прости! повтаря аспекти в натала на някой от нас и кваратира ! А САТУРН е отрезвяването и осъзнаването;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #85 -: Юли 16, 2010, 01:58:02 pm »
а и за патологията на човешкия характер...

ми пий си хапченцата по-честичко тогава...

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #86 -: Юли 16, 2010, 02:04:02 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:39:29 pm от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Юли 16, 2010, 02:04:50 pm »
а и за патологията на човешкия характер...

ми пий си хапченцата по-честичко тогава...

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

не пия хапчета бре жено , и да ти кажа ,да не вземеш сега и доктор да станеш след толкова наблюдения.... :57: :72:,но ти определено имаш необходимост да погледнеш малко и земята и да слезеш на нея...,щото може и да стигнеш по-далеч! ;D ,ако слезеш на нея!
айде чао за сега ,аспекта ще омине и се надявам да си добре.....по-късно!
марс е в сходящ квадрат към нат.сатурн -оправдание за агресивното ти поведение към мен! ;D ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #88 -: Юли 16, 2010, 02:11:36 pm »

марс е в сходящ квадрат към нат.сатурн -оправдание за агресивното ти поведение към мен! ;D ;)

търси си външни оправдания за това - по лесно е, а и няма нужда от мислене  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Юли 16, 2010, 02:16:03 pm »
но тъй като Вещичка винаги е проектирала в/у мен собственото си ЕГО ;D ;D ,като ме е обвинявала в РАЗДУТО ТАКОВА ;D ;D ;D , а себе си ,че няма затова си позволих да го напиша.... :blink:

Не знам кой какво проектира, но може би отговорът се крие в синастрията ви.
Ако в случая става въпрос за психологическа проекция, тук най-вероятно имаме пренасяне на представата за Идеалния Аз в общуването с отсрещния - Нептун в съвпад със Слънце/Меркурий в Стрелец.

Нептун символизира способността ни за идентификация с Висшия АЗ, идеализъм, съпричастност и социална ангажираност, служене и творчество чрез разтваряне в някой висш идеал.

Имате и опозиция Марс-Меркурий, и както се вижда, често се поддавате на нейната провокация.  :P Синастричният съвпад Слънце-Сатурн също е интересен.
В крайна сметка в спора се ражда истината, както се казва, само че във вашите спорове Истината, към която сте устремени и двете, може да се прозре не чрез противопоставяне, а чрез обединяване, синтезиране на възгледи и представи - синастричен съвпад Юпитер-Сатурн.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #90 -: Юли 16, 2010, 02:18:53 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 09:16:12 am от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Юли 16, 2010, 02:23:24 pm »
Как сте със секса бе хора, правите ли го, липсва ли ви, само без не ми е нужен аз съм над него  ;D

И как е да си над секса? Или да питаме Капризния?  :rolf:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #92 -: Юли 16, 2010, 02:26:31 pm »
Хапвам си бирени фъстъчки и цъквам на "обновени теми" през 5 мин и все тук попадам. Дали след оттеглянето на Марая ще се преместите в друга тема  :rolleyes: или ...
Lillie, като стана дума за Нептун, Стрелец, Луна... Сатурн, дали ще ти представлява трудност да ми обясниш за мойто положение в натала - съвпад Луна-Нептун-Стрелец квадратиран от Сатурн-Дева?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Юли 16, 2010, 02:27:29 pm »
Тук говорех за синастрични аспекти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #94 -: Юли 16, 2010, 02:30:03 pm »
Ок, и без това няма особено значение.  :sagittariuss:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #95 -: Юли 16, 2010, 02:37:04 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:50:31 am от kris »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #96 -: Юли 16, 2010, 02:38:51 pm »
Не знам кой какво проектира, но може би отговорът се крие в синастрията ви.
Ако в случая става въпрос за психологическа проекция, тук най-вероятно имаме пренасяне на представата за Идеалния Аз в общуването с отсрещния - Нептун в съвпад със Слънце/Меркурий в Стрелец.

Нептун символизира способността ни за идентификация с Висшия АЗ, идеализъм, съпричастност и социална ангажираност, служене и творчество чрез разтваряне в някой висш идеал.

Имате и опозиция Марс-Меркурий, и както се вижда, често се поддавате на нейната провокация.  :P Синастричният съвпад Слънце-Сатурн също е интересен.
В крайна сметка в спора се ражда истината, както се казва, само че във вашите спорове Истината, към която сте устремени и двете, може да се прозре не чрез противопоставяне, а чрез обединяване, синтезиране на възгледи и представи - синастричен съвпад Юпитер-Сатурн.

да и в случая става въпрос за мой Нептун, който е в съвпад с нейното Слънце и Мерк. когато говоря за нещо, което ама няма никакво касателство за този свят тя винаги го пречупва през призмата на личното си его е дай да назидаваме. ми няма как да приема такова отношение. не търпя някой да ме назидава постоянно и да ми набива канчето, че видиш ли той бил живял повече от нас и докато въпросната персона е добивала житейски опит ние тука видиш ли още сме правили свирки под масите...

ми нейният житейски опит ми е точно през оная ми работа, щото това е нейният опит! да хвърча във въздуха и това е моят начин да живея. когато кажа, че не желая да ми обсъжда картата - тя няма право да го прави, защото е злоупотреба - все пак не и давам това разрешение. като иска да си зяпа, обаче да си затваря плювалника.

като пусна тема за обсъждане от такова естество, то не е за да рева на нечие рамо както го прави тя, а защото търся нещо, което ми убягва. може и да е много просто, но понякога виждам сложните неща, а простите не ги отразявам и затова ето - Кайли и Синухе ми отговориха на търсенията и терзанията. всичко друго беше излишно - психоанализи и провокации. ми няма как да ми прави психоанализа човек, който страда от тежка депресия и трябва да пие лекарства постоянно и се налива отделно с алкохол като замаян...

нямам нищо против пиячите, ебачите, свалячите, многознаещите - обаче, като не ви викам не ми се месете. може и да съм егоистка, с надуто его и хвърчаща в облаците, обаче аз съм Личност, колкото и на кака ви Мара да не и харесва!

ей затова имам против - не желая мнение без да съм го искала! на Марая и казах, че не искам нейното мнение, но тя си го дава... за чеп се доказва не ми е ясно. то в тоя форум ебачи няма... а доколкото знам въпреки всичките ми провокации никой не кандиса на лесбо вариант  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #97 -: Юли 16, 2010, 02:45:03 pm »
нямам нищо против пиячите, ебачите, свалячите, многознаещите - обаче, като не ви викам не ми се месете.

Е, убу де. Следващия път речи отначало - "Питам този, този и този." Или пък "Не питам този, този и този." Поименно. Да не стават сакатлъци.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Юли 16, 2010, 02:46:46 pm »
В спора се ражда истинската караница - НИКАКВА ИСТИНА не излиза от неговата дупка..........

Понякога излиза, но зависи от дупката, де. Дупките по Сатурн и Кету са доста тъмни, направо са си пещери, само едно интегрирано Слънце може да ги освети. Именно Слънцето символизира нашето самосъзнание в неговата цялост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #99 -: Юли 16, 2010, 02:48:53 pm »
нямам нищо против пиячите, ебачите, свалячите, многознаещите - обаче, като не ви викам не ми се месете.

Е, убу де. Следващия път речи отначало - "Питам този, този и този." Или пък "Не питам този, този и този." Поименно. Да не стават сакатлъци.

душата, или са бъзикаш или не разбра  :P   визирах факта, че аз казвам на Марая да не ми обсъжда нищо, а тя го прави - ми това си е вид насилие и това е!

иначе за другите нищо не мога да кажа. затова не се впрягай  ;D