Не знам кой какво проектира, но може би отговорът се крие в синастрията ви.
Ако в случая става въпрос за психологическа проекция, тук най-вероятно имаме пренасяне на представата за Идеалния Аз в общуването с отсрещния - Нептун в съвпад със Слънце/Меркурий в Стрелец.
Нептун символизира способността ни за идентификация с Висшия АЗ, идеализъм, съпричастност и социална ангажираност, служене и творчество чрез разтваряне в някой висш идеал.
Имате и опозиция Марс-Меркурий, и както се вижда, често се поддавате на нейната провокация.
Синастричният съвпад Слънце-Сатурн също е интересен.
В крайна сметка в спора се ражда истината, както се казва, само че във вашите спорове Истината, към която сте устремени и двете, може да се прозре не чрез противопоставяне, а чрез обединяване, синтезиране на възгледи и представи - синастричен съвпад Юпитер-Сатурн.
да и в случая става въпрос за мой Нептун, който е в съвпад с нейното Слънце и Мерк. когато говоря за нещо, което ама няма никакво касателство за този свят тя винаги го пречупва през призмата на личното си его е дай да назидаваме. ми няма как да приема такова отношение. не търпя някой да ме назидава постоянно и да ми набива канчето, че видиш ли той бил живял повече от нас и докато въпросната персона е добивала житейски опит ние тука видиш ли още сме правили свирки под масите...
ми нейният житейски опит ми е точно през оная ми работа, щото това е нейният опит! да хвърча във въздуха и това е моят начин да живея. когато кажа, че не желая да ми обсъжда картата - тя няма право да го прави, защото е злоупотреба - все пак не и давам това разрешение. като иска да си зяпа, обаче да си затваря плювалника.
като пусна тема за обсъждане от такова естество, то не е за да рева на нечие рамо както го прави тя, а защото търся нещо, което ми убягва. може и да е много просто, но понякога виждам сложните неща, а простите не ги отразявам и затова ето - Кайли и Синухе ми отговориха на търсенията и терзанията. всичко друго беше излишно - психоанализи и провокации. ми няма как да ми прави психоанализа човек, който страда от тежка депресия и трябва да пие лекарства постоянно и се налива отделно с алкохол като замаян...
нямам нищо против пиячите, ебачите, свалячите, многознаещите - обаче, като не ви викам не ми се месете. може и да съм егоистка, с надуто его и хвърчаща в облаците, обаче аз съм Личност, колкото и на кака ви Мара да не и харесва!
ей затова имам против - не желая мнение без да съм го искала! на Марая и казах, че не искам нейното мнение, но тя си го дава... за чеп се доказва не ми е ясно. то в тоя форум ебачи няма... а доколкото знам въпреки всичките ми провокации никой не кандиса на лесбо вариант