на мен са ми по 1/7..последните три дни се запознах с десетки нови хора, запомних имената най- много на петима..

забелязах, че хората ме приемат много лесно..обикновено като отиде някъде да работи нов човек, попада в някакви водовъртежи на групички и коалиции, докато се окопити кой от кои е, половината вече клюкарят зад гърба му, защото се чувстват застрашени..сега няма такова нещо, или поне аз не усещам..прикачиха ме от първият ден към една свястна скорпионка и аз ходя след нея като кученце..водят ме на обяд, даже ме поканиха за уикенда на планина, но засега отказах..ще видим докога ще е така, макар че е приятно, но съм виждала как се променят бързо тези взаимоотношения, когато някой реши, че са му накърнени интересите..макар че може въобще да не е така...
може би понеже уран ми е в седми, затова така се получава..а пък сатурн в първи ме прави по- свита и мълчалива и затова ме приемат по- лесно, един вид закрила..днес за пръв път се почувствах добре на новото място..небосвода вече не изглежда толкова натежал от сиви облаци..

лошото е само, че не обичам да ходя на обяд по разни кръчми и да се храня с незнайнооткаквоприготвени неща, но няма как, взаимоотношенията изискват жертви.. :rolleyes: