Здравей Гост

Братята и сестрите в натала - показатели

• 58 Отговора
  • 6365 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Братята и сестрите в натала - показатели
« Отговор #40 -: Юли 27, 2010, 03:47:34 pm »
А защо да не се съди за броя? В такъв случай и за децата не може да се определи в една карта тогава колко има вероятност да бъдат.

Може, по Джйотиш се определя евентуалния брой /и пол/ на децата, може да се извлече информация за това как ще протича животът им, какви зодиакални/планетни типажи може да са, както и вероятния тайминг, т.е. кога тези деца да бъдат заченати/родени.

Е и колко процента достоверност даваш?

Аз не давам проценти достоверност, питай ведите.
Но при всички положения процентът достоверност е в пъти по-висок, отколкото в модерната западна астрология, масово практикувана. Иначе съм правила сравнения, сверявала съм дали техниките и производните карти работят. Работят си, няма смисъл да ви лъжа.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #41 -: Юли 27, 2010, 03:49:25 pm »
Елфидка, поздравления за темата. :blink:
 Итак, на принципиальную возможность иметь брата или сестру, я думаю должны указывать один из следующих показателей:

1. Наличие планеты в 3 доме;

2. Наличие планеты или асцендента в знаке близнецов;

Дъщеря ми има Слънце в трети дом и Асцендент и Юпитер в Близнаци, а няма братя и сестри.

Има време......

Напротив....няма време!  :tongue2:

За теб ли няма време или за баща ѝ ?
/quote]

И за двамата. Въпросът е изяснен и двамата сме категорични. познавам бившия си съпруг, а и новата му е по-голяма на възраст от мене, така че.....Разбирам ти тайната мислА, но забрави!

ОК.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #42 -: Юли 27, 2010, 03:49:47 pm »

Аз не давам проценти достоверност, питай ведите.
Но при всички положения процентът достоверност е в пъти по-висок, отколкото в модерната западна астрология, масово практикувана. Иначе съм правила сравнения, сверявала съм дали техниките и производните карти работят. Работят си, няма смисъл да ви лъжа.

Това, че те имат система за определяне на броя на братята и сестрите, не означава, че работи 1:1. А за теб съм сигурна, че ни лъжеш.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #43 -: Юли 27, 2010, 03:54:07 pm »
Ох тази индийска астрология, кога ли ще намеря време да почета малко.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Юли 27, 2010, 03:56:25 pm »
Имаме тема за периодите за зачеване, където можеш да пишеш. Там сме разглеждали Везните на Хермес, за които знам, че работят със 100 % достоверност, убедила съм се. Та като си намериш информацията, можеш да я поставиш там. Не, че ще я разберем, де! Тука най-много 3-4 души разбират от ведическа астрология, но доколко - не мога да преценя. Казват, че разбирали....на мен ми говорят на патагонски.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Юли 27, 2010, 03:57:04 pm »
В интерес на истината, и в Джйотиш при мъжете по-трудно може да се прогнозира и предвиди броят на децата. При тях малко по друг начин стоят нещата - хвърля си семето, не се знае къде и дали ще покълне. Тоест зависи дали почвата ще е благодатна - дали жената може да зачене, дали ще го износи и роди това дете. Например, има карти на мъже, в които няма показатели за това, че не могат да имат деца, но се случва да попадат на съпруги, които не са в състояние да износят или имат проблем със зачеването. Докато мъжът може и да няма показатели за безплодие, липса на деца. В такива случаи той може да няма свои собствени, кръвни деца, а доведени, осиновени - всички онези, които закриля, обгрижва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Юли 27, 2010, 04:00:34 pm »
Там сме разглеждали Везните на Хермес, за които знам, че работят със 100 % достоверност, убедила съм се.

Не знам какво разбираш под стопроцентова достоверност, но дават отклонение в часа на раждане. И в това съм се убедила и на практика, и съм го чула от друг астролог, който преподава и е изследвал обстойно тези техники.
Иначе за определяне знака на АС и Луната работи, но за точния час техниката не дава сигурен резултат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Юли 27, 2010, 04:02:32 pm »
А за теб съм сигурна, че ни лъжеш.

Разбира се, това ми е мисията в този сайт.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #48 -: Юли 27, 2010, 04:15:27 pm »
Иначе за определяне знака на АС и Луната работи, но за точния час техниката не дава сигурен резултат.

Ами приятелка, за която знаехме кога е заченала, се оказа друг Асц бебето й, не по знака на Луната. Аз не съм запозната доколко са точни тези техники, де, само споделям информация. То и затова не ми се подхващат някои неща да ги усвоя, както е с ректификацията, щото все се разминават нещата.

Иначе съм сигурна, че може да се види всичко в картата, но това че ние в даден момент не знаем как или не умеем, вече е друг въпрос.      
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #49 -: Юли 27, 2010, 04:16:09 pm »
А за теб съм сигурна, че ни лъжеш.

Разбира се, това ми е мисията в този сайт.  :blink:

:57: Може би това "ни" е "не", допускам само.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Юли 27, 2010, 04:18:02 pm »
Мисия Нептун в първи дом  :P, сключващ само тригонални аспекти. Като онзи с "вЕрвайте ми!".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Юли 27, 2010, 04:19:34 pm »
Ами приятелка, за която знаехме кога е заченала, се оказа друг Асц бебето й, не по знака на Луната.

Имаш предвид, че се знае денят, в който е станало зачеването, и в кой знак тогава е била Луната?  :-\ Еми не знам, Съни, всичко е възможно...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #52 -: Юли 27, 2010, 04:23:55 pm »
Да, беше във Везни, даже трябваше да е момиче по тази схема, нали.  :blink: А се роди с асц Телец, момче. Пак има Венера поне.  ;D   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Юли 27, 2010, 04:28:32 pm »
Да, беше във Везни, даже трябваше да е момиче по тази схема, нали.  :blink: А се роди с асц Телец, момче. Пак има Венера поне.  ;D   

Луната е била във Везни по време на акта  :-[, така ли да разбирам? Но сигурна ли си, че точно тогава е станало зачеването, т.е. сперматозоидът се е вградил където трябва? Ами ако това се е случило, след като Луната е минала в Скорпион? Тогава има повече резон АС на детето да е Телец, в отсрещния знак.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #54 -: Юли 27, 2010, 04:30:22 pm »
Може, Лили.  :blink: Нали понякога става отсрещния, може това да е обяснението. Трябва непременно да го проверя, някъде имам записани данните, да не греша за знака на Луната, но не съвпадаше. Възможно е малко по-късно да стане зачеването, да.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Юли 27, 2010, 04:31:25 pm »
Само предполагам... Те доФторите знаят най-добре как и защо, ама аз не съм.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #56 -: Юли 27, 2010, 04:31:57 pm »
Там сме разглеждали Везните на Хермес, за които знам, че работят със 100 % достоверност, убедила съм се.

Не знам какво разбираш под стопроцентова достоверност, но дават отклонение в часа на раждане. И в това съм се убедила и на практика, и съм го чула от друг астролог, който преподава и е изследвал обстойно тези техники.

Първо трябва да имаме точни данни, за да работим с Везните на Хермес. Аз не ги ползвам за ректификация на часа. Ползвам фазовия лунар-проучвала съм майки и дъщери.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Юли 27, 2010, 04:39:19 pm »
Между другото, не всички зачеват по време на фазовия Лунар, макар че д-р Йонас наистина има попадения.
Все пак ъгълът между светилата, повтарящ наталния, трябва да се падне и по време на овулация.
Моята приятелка /с бебето/ забременя два пъти при лунна фаза, различна от наталната. Но мисля, че и двата пъти бяха около квадратурата на Луната със Слънцето - растяща и намаляваща. А тя има светила в секстилни знаци, но по градуси е по-малко от секстила.
« Последна редакция: Юли 27, 2010, 04:43:45 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #58 -: Юли 27, 2010, 05:11:07 pm »
Относно темата с братя и сестри ... имам един брат само. Щяла съм да имам още един брат или сестра, но по стечение на обстоятелствата нямам.
Нямам планети в трети дом. К3 е в Овен. Марса ми е в осми дом в квадратура със Слънцето. Може би затова е брат, а не сестра ... Марс... Овен.... Между другото той е със слънце  Козирог, а аз с АСЦ Козирог. Наште май и двамата са с АСЦ Рак, но не съм много сигурна.