мислех да си трая , но понеже Вещичка все е на терсене , ще го кажа!
Беше зимата , с нея си бъбрих в скайпа и споделях , нали и двете имахме дилеми за разводи! :blink:
Та тогава тя ме свърза с ЕЛЕН /известен от Господари на Ефира/ , като маг

. страшен шарлатанин. В този период тя много му вярваше и все казваше ,че е много просветен.
ОТИВАМ АЗ НА СРЕЩА С НЕГО

, пристига един дебел и неугледен мъж с една торбичка , извади една линия сложи ми я от дланта към лакатя и започна да си мърмори под носа ,вадейки най- простото махало направено от пласмаса.
Рече и отсече- имаш магия и ще трябва да я развалям! съгласих се ,какво да правя - у зор имам ли друг избор!?

на следващия ден трябваше да отида у тях. Взех голямата ми дъщеря и тръгнах. В центъра на пешаходната зона на София ме прие човека

в една схлупена съборетина във вътрешен двор.
ужас! дъщеря ми ме изгледа ,реши ,че съм побъркана , но благо ми рече:
Мамо , ако това ще те успокой ,аз съм с теб!
Влязохме -мръсна стая , една кушетка ,библиотека и много книги , само по магия. Тъкмо беше излщзла една книга за акашовите записи и той много категорично заяви ,че отдавна чете от тях. Сподели ,че неговия учител е на 84г. , а изглежда на 34 , че е много добър астролог и ми показа едно пано свързано с астрологията - правено от учителя му!
Каза , че ще ме запознае с него , но след като ме *ИЗЧИСТИ*.

И се започна едно чистене си е е*ало мамата! :57: :57: :57: хвана човека няколко ножа , бая големи с дива скорост започна да ги върти над главата ми и вика НЕМА СЕ ПЛАШИШ! ГОНИМ ВСИЧКО.Да де , ама как да не се плашиш ,като гледам с/у мен дъщеря ми как присвива очи и какви мимики прави! Бях седнала с гръб към него ,на един паянтов стол ,а оня размахваше хладнокръвни оръжия!
С това не приключи 8ЧИСТЕНЕТО*

, взе един буркан с едната ръка ,а с другата над главата ми започна да чупи живачни термометри! Дъщеря ми беше в потрес от случилото се , а той явно виждайки ужаса в очите й вика и ти си за чистене! а тя му вика -ДА ,АМА НЕ! ТИ КАТО ИЗЧИСТИШ МАМА И ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД!
След тая процедура ми даде некакви восъчни пити на които да спя! първия сеанс беше 200лв. абе искаше ми 240 ,ама нали съм била приятелка на Вещицата ,а пък тя негова приятелка , та ми направи човека отстъпка!

След два дни трябваше да отида на *зареждане* и да се видя с учителя му!
оказа се ,че учителя му е кабалист ,който губи говора си ,но доста ерудиран мъж и много вещ в астрологията.
Елен също се бараше разбиращ астрология!
Същата веяер направихме конферентен разговор аз,Вещичка и АЛДЕБАРАН, през скайпа. учител ,говореше леко,говорен дефект -лоша венера!

След 2 дни казаха ,че ще ми гостуват...,дадох си адреса, поканили ги у нас и....в един момент малките ми щерки излизат от стаята и виждат Елен.

;DТой работел във фризьорския салон на баба им , като маг-масажист , но нещо го гонели...децата бяха изумели ,като разбраха за какво става дума ,защото свекърва ми и тях беше подложила на *ТЕРАПИЯ*

прибирам се аз гледам децата ме гледат странно ,само учителя му ме чака...
Няма да навлизам повече в подробности , но разбрах едно -магия е всяка мисъл , а ритуала е молба-материализирана молба! не ходя по магове , тоя ми беше ИНАФ

мога много неща сама и ми се дава...,но на никой не бих си позволила да правя каквото и да било с/у вселената. не помагам и без да е потърсена помоща ми!