Възможни са проблеми с брат , роднина ,сестра ,колега , риск за здравето и живота им ,нещастен инцидент поради попадането на 3-ти соларен в 8-ми натален и то почти в/у Хирон.опасности от нови връзки , запознанства и преумора.
Идея нямам защо но съм много сигурна ,че предстои любовна връзка с човек от далеч ,възможно е да е чужденец , друговерец или от друг град.
не, Марая!!..казах ти, че винаги има и друг поглед върху нещата!! казах ли ти?!!

днес брат ми ми каза, че в годината, която идва ми оставят наследственият ни апартамент, в който живеем сега всички заедно, защото е голям, и отиват в апартамента на жена му, който е до нас и който тя делеше със сестра си преди време, но сестра и се омъжи за един богат кипърец, сега ще си имат близнаци и освен всички къщи по морето и кипър си купиха и един апартамент пак близо до нас, за да могат, като идват два- три пъти годишно да си видят родата, да има къде да спят, пак всички сме наблизо

..ето ти и трети дом, и осми дом..и няма никакви катастрофи и трагедии..просто се оказва, че както винаги съм знаела, че нямам нищо, защото никога не съм искала нищо друго, освен бюро за компа и легло за през ноща, изведнъж ще ставам собственик на недвижима собственост.. :lol: може би трябва да стана много важна персона изведнъж..добре че са близо пак, че никога не съм живяла сама и ако бяха далеч, щях да полудея..

юпитер ми е в трети дом, брат ми е един от моите ангели пазители..някой ден ще сканирам наши снимки като деца и ще ви ги покажа, ще разберете за какво говоря.. :72: