Здравей Гост

ПОДАРЪК ЗА СЪНРЕЙН И ВИЖЪН

• 156 Отговора
  • 22450 Прегледи
*

tool

Re:ПОДАРЪК ЗА СЪНРЕЙН И ВИЖЪН
« Отговор #120 -: Август 09, 2010, 04:07:42 pm »

видя ли, че тази нощ си намерих песента??  Everything But The Girl - Missing е.. :72:

ай, ето виждаш ли .. трябваше само да го възнамериш ..  :blink:  за съжаление не мога да я чуя, че нета ми е много скапан, но си я записвам и като се прибера това ще ми е песен от топ тен-а ..  :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #121 -: Август 09, 2010, 07:14:18 pm »
Възможни са проблеми с брат , роднина ,сестра ,колега , риск за здравето и живота им  ,нещастен инцидент поради попадането на 3-ти соларен в 8-ми натален и то почти в/у Хирон.опасности от нови връзки , запознанства и преумора.
Идея нямам защо но съм много сигурна ,че предстои любовна връзка с човек от далеч ,възможно е да е чужденец , друговерец или от друг град.

не, Марая!!..казах ти, че винаги има и друг поглед върху нещата!! казах ли ти?!! ;D

днес брат ми ми каза, че в годината, която идва ми оставят наследственият ни апартамент, в който живеем сега всички заедно, защото е голям, и отиват в апартамента на жена му, който е до нас и който тя делеше със сестра си преди време, но сестра и се омъжи за един богат кипърец, сега ще си имат близнаци и освен всички къщи по морето и кипър си купиха и един апартамент пак близо до нас, за да могат, като идват два- три пъти годишно да си видят родата, да има къде да спят, пак всички сме наблизо  ;D..ето ти и трети дом, и осми дом..и няма никакви катастрофи и трагедии..просто се оказва, че както винаги съм знаела, че нямам нищо, защото никога не съм искала нищо друго, освен бюро за компа и легло за през ноща, изведнъж ще ставам собственик на недвижима собственост.. :lol: може би трябва да стана много важна персона изведнъж..добре че са близо пак, че никога не съм живяла сама и ако бяха далеч, щях да полудея.. :-[

юпитер ми е в трети дом, брат ми е един от моите ангели пазители..някой ден ще сканирам наши снимки като деца и ще ви ги покажа, ще разберете за какво говоря.. :72:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Asol

• 4140
« Отговор #122 -: Август 09, 2010, 07:36:21 pm »
  :unsure: ;D Знаеш ли, това ми хрумна за момент във връзка с Марс/Венера във втория ти дом в солара за тази година. Марс - У8, Венера - 2, но не го писах, па то излезе вярно  ;D
Синухе и него може някое евро да го удари, не другото - казва ли ти някой  :rolleyes: Май има развижване в сферата на 2,8,11 дом.

*

Vision

• 3523
« Отговор #123 -: Август 09, 2010, 07:46:10 pm »
 :unsure: ;D Знаеш ли, това ми хрумна за момент във връзка с Марс/Венера във втория ти дом в солара за тази година. Марс - У8, Венера - 2, но не го писах, па то излезе вярно  ;D
Синухе и него може някое евро да го удари, не другото - казва ли ти някой  :rolleyes: Май има развижване в сферата на 2,8,11 дом.

аз този апартамент го бях отписала отдавна, защото като се ожени брат ми и му се народиха дечица, нашите ме привикаха /тогава живеех в моя човек, който също не е далеч от нас/ и ми казаха, че понеже брат ми е женен и има деца, апартамента ще оставят на него, за да се чувства сигурен като мъж и баща..и аз нямах нищо против, е в началото малко ми стана кофти, защото са го решили предварително, и ми го съобщават така, но наистина така беше най- правилно..сега съм си в нас и си имам моя стая, и постоянно мислех как трябва да спечеля от тото-то, за да се изнеса /наблизо, ест./, защото децата растат и скоро ще трябва да имат свои стаи и т.н...даже планирах да излизам на квартира скоро, обаче има някой горе, който мисли по- добре.. ;D е, някой ден сигурно родителите ми ще дойдат да ги гледам, като остареят, ама моето слънце в 12-ти дом не се плаши от това.. ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #124 -: Август 09, 2010, 07:50:55 pm »
Е, все хубави неща да ти се случват оттук нататък  :blink:  Обаче определено се вижда, че имаш Меркурий на трон  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #125 -: Август 09, 2010, 07:55:59 pm »
Е, все хубави неща да ти се случват оттук нататък  :blink:  Обаче определено се вижда, че имаш Меркурий на трон  ;D

сега чакам Марая да се появи и да каже- а аз казах ли ти, че ще имаш промяна на 180 градуса!??  ;D

защо мерк на трон- защото обичам брат си ли?? :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #126 -: Август 09, 2010, 08:00:09 pm »
Пишеш романи  :P Имаш усет към писането - начина, по който си подреждаш мисълта и я "обличаш".

*

Vision

• 3523
« Отговор #127 -: Август 09, 2010, 08:08:20 pm »
Пишеш романи  :P Имаш усет към писането - начина, по който си подреждаш мисълта и я "обличаш".
а, благодаря..ако ми даваха по левче всеки път, когато ми казваха това, да съм милионерка досега..това ме кара да се чувствам много задължена, обаче..още от времето, когато ми четяха съчиненията в час и учителката ми по литература, като идваше с нас на екскурзии /понеже обичаше да си пийва/ ни рецитираше стихове с подпийнал патос и се кълнеше в мен.. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #128 -: Август 09, 2010, 08:12:43 pm »
Възможни са проблеми с брат , роднина ,сестра ,колега , риск за здравето и живота им  ,нещастен инцидент поради попадането на 3-ти соларен в 8-ми натален и то почти в/у Хирон.опасности от нови връзки , запознанства и преумора.
Идея нямам защо но съм много сигурна ,че предстои любовна връзка с човек от далеч ,възможно е да е чужденец , друговерец или от друг град.

не, Марая!!..казах ти, че винаги има и друг поглед върху нещата!! казах ли ти?!! ;D

днес брат ми ми каза, че в годината, която идва ми оставят наследственият ни апартамент, в който живеем сега всички заедно, защото е голям, и отиват в апартамента на жена му, който е до нас и който тя делеше със сестра си преди време, но сестра и се омъжи за един богат кипърец, сега ще си имат близнаци и освен всички къщи по морето и кипър си купиха и един апартамент пак близо до нас, за да могат, като идват два- три пъти годишно да си видят родата, да има къде да спят, пак всички сме наблизо  ;D..ето ти и трети дом, и осми дом..и няма никакви катастрофи и трагедии..просто се оказва, че както винаги съм знаела, че нямам нищо, защото никога не съм искала нищо друго, освен бюро за компа и легло за през ноща, изведнъж ще ставам собственик на недвижима собственост.. :lol: може би трябва да стана много важна персона изведнъж..добре че са близо пак, че никога не съм живяла сама и ако бяха далеч, щях да полудея.. :-[

юпитер ми е в трети дом, брат ми е един от моите ангели пазители..някой ден ще сканирам наши снимки като деца и ще ви ги покажа, ще разберете за какво говоря.. :72:

Дано Вижън!!! Радвам се за теб! Дано е само това!!! :wub: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Август 09, 2010, 08:59:28 pm »
Вижън , това с апартамента го има и солара за 2009/2010. има го и в дир.карта! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #130 -: Август 09, 2010, 09:05:09 pm »
Вижън , това с апартамента го има и солара за 2009/2010. има го и в дир.карта! :blink:

ама то още не е станало  :P сега сестра и трябва първо а роди, да си обзаведат новия апартамент /тя ще ражда тук, понеже забременя с инвитро тук и не мърда - за задържане/, дано всичко да е наред, май се чакат козирогчета :), та затова чаак другата година, освен ако не стане на моето де, защото ако ме пита някой мен, ще живеем в дядовата ръкавичка, мога да преустроя 3 стаен на 5 стаен, и малките змейове /племенниците/ ще ми висят на главата, нека ме боли.. ;D
иначе е много тихо..

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Август 09, 2010, 09:10:12 pm »

ама то още не е станало  :P сега сестра и трябва първо а роди, да си обзаведат новия апартамент /тя ще ражда тук, понеже забременя с инвитро тук и не мърда - за задържане/, дано всичко да е наред, май се чакат козирогчета :), та затова чаак другата година, освен ако не стане на моето де, защото ако ме пита някой мен, ще живеем в дядовата ръкавичка, мога да преустроя 3 стаен на 5 стаен, и малките змейове /племенниците/ ще ми висят на главата, нека ме боли.. ;D
иначе е много тихо..

Със сигурност твърдя , макар да знам , че не ти харесва категоричния ми изказ  :blink: , промяната е на вратата ти....,ще мислиш по друг начин в следващата година! :blink: ;) и това ме радва!
наред с това искам да ти кажа , че всеки солар е фундамент в/у който се гради следващия! разглеждаики предходния 2009/2010 ,аз гледам и 2011/2012. солара е сцената,декора на който се развиват действията на дрекции и прогресии....

*

Vision

• 3523
« Отговор #132 -: Август 09, 2010, 09:16:03 pm »

Със сигурност твърдя , макар да знам , че не ти харесва категоричния ми изказ  :blink: , промяната е на вратата ти....,ще мислиш по друг начин в следващата година! :blink: ;) и това ме радва!
наред с това искам да ти кажа , че всеки солар е фундамент в/у който се гради следващия! разглеждаики предходния 2009/2010 ,аз гледам и 2011/2012. солара е сцената,декора на който се развиват действията на дрекции и прогресии....

и за 2011/2012 в солара какво се вижда..да не би най- накрая да удоволетворя един приятел, който постоянно ме ръчкаше кога ще се реализирам, а аз все му отговарям, че тогава, когато разбера какво означава това.. :rolleyes:

добре, Марая..дано да си права..аз постоянно се променям, така че още една промяна няма да ми е в повече.. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Август 09, 2010, 09:51:20 pm »
и за 2011/2012 в солара какво се вижда..да не би най- накрая да удоволетворя един приятел, който постоянно ме ръчкаше кога ще се реализирам, а аз все му отговарям, че тогава, когато разбера какво означава това.. :rolleyes:

добре, Марая..дано да си права..аз постоянно се променям, така че още една промяна няма да ми е в повече.. ;)

Връзката , която ще започне през тази година 2010 ще стане явна през 2011! ;D И още нещо .....вероятно е да се свърже с шеф на работното място! ;D ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #134 -: Август 09, 2010, 09:58:04 pm »
Връзката , която ще започне през тази година 2010 ще стане явна през 2011! ;D И още нещо .....вероятно е да се свърже с шеф на работното място! ;D ;)

е сега вече ме уби!! :85:
тук вече се налага да признаеш, че погледна в кристалните топки на Крис!! :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #135 -: Август 09, 2010, 10:04:49 pm »

ето ги и топките на Крис  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #136 -: Август 09, 2010, 10:11:00 pm »

ето ги и топките на Крис  :rolf:

това е информация от бъдещето, като му стъпи нептуна върху слънцето, сигурно си пуснала една търсачка в акашовите записи, за да го намериш този клип, ама е страхотен!! :clap: :clap: :clap:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #137 -: Август 09, 2010, 10:13:50 pm »
оооооооо това ми е любимият клип. ама като заговорихте за топки и се сетих за мантрахулките на елена и го потърсих в тубата, защото го имам на рс-то си, а няма как да го кача тук от рс  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Август 09, 2010, 10:16:26 pm »

Защо? Той да не е единствения с кристални?  :rolf: Имаме и други съфорумци с изявени окултни способности, недейте тъй.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #139 -: Август 09, 2010, 10:20:14 pm »

Защо? Той да не е единствения с кристални?  :rolf: Имаме и други съфорумци с изявени окултни способности, недейте тъй.

е*аваш се нещо със Синухе, ми се струва..искаш да те опровергае ли.. :19:

внимание, чупливо!!..предлагам да сложим този надпис на никнейма на всеки съфорумец.. :93: :72: