Здравей Гост

:)

• 84 Отговора
  • 14376 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
:)
« -: Август 05, 2010, 02:36:51 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:17:12 pm от kris »

*

sunrain

• 6710
Re:8-ми дом и "параноите"
« Отговор #1 -: Август 05, 2010, 02:41:25 pm »
Че това последното кой го е отричал.  :blink: Точно това е. С желанието за контрол обаче настъпват и подобни проблеми, но ти не е задължително да споделяш това мнение или пък все още да нямаш достатъчно материал, за да се убедиш.

Затова си зависи.

Имах предвид, че темата много те влече, а аз за себе си знам къде да ги търся и защо. Не казах само 8 дом, казах психичните домове. Така, че с това обобщавам всичко, което ще кажа по този вълнуващ за теб въпрос. Оставям те да си го коментираш, но се надявам, че и другите ще вземат участие, да не е скучно.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2 -: Август 05, 2010, 02:42:28 pm »
    ;D Чеки да се изходя набързо. Имам празен осми дом в Козирог, управителя му е в 12 дом, Слънцето ми е на 2 градуса от куспидата на 8....Паранои нямам...Май имаше тема за страховете....къде я забатачихме...не се ли припокриват тези теми ?
     Понякога ме е яд на самоконтрола, който имам.....правя микроинфаркт....сърцето ми се пръска на хиляди тресчици, а аз стоя като истукан... :-X

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3 -: Август 05, 2010, 02:49:55 pm »
Може.  :blink: 8 дом мисля все пак, че има сериозно отношение към параноите.   
омг .. това пък от къде, дай ми само една адекватна причина  ;D

GMO.  ;D Че за мен си има, трите психични домове имат. А ти - нова тема и съответните доводи, щом напира желанието в теб.  :P

Както и това.  :blink: Как пропусна едното, а улови другото за влечението примерно. Определено, ако имаш потребност да дискутираш този въпрос, съжалявам, аз нямам.   

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4 -: Август 05, 2010, 02:51:01 pm »

.. просто искам обяснение, което явно съм твърде млад и незрял да асимилирам  ;D

;D И аз така. Нека по-зрелите ти обяснят.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5 -: Август 05, 2010, 02:58:06 pm »
Крис, не може да получиш обяснение от човек, който не желае да ти дава такова. Дори ти казах, че съжалявам, но ти реши, че съм велика, няма как да се досетиш за причините, защото винаги първо скачаш, после мислиш.

Хайде няма нужда от повече празнословия, вече сме го играли, нямам време за губене.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6 -: Август 05, 2010, 03:13:05 pm »
омг .. това пък от къде, дай ми само една адекватна причина  ;D

;D Крис, незнаех, че търсиш контакт с мен, не го приемай лично, аз съм си дръпната и въпреки това се извинявам, не е хубаво така да ме караш да се отричам от себе си, нали.  ;)

Единственото, което не желая е да навлизам в спорове и дискусии кой как вижда астрологията, затова не само сега, но и друг път не съм го правила и не го правя.
Марая изрази мнението си, аз добавих моето, не виждам да има място за убеждение в правотата на единия или другия.

Ти смяташ като нея явно и аз не напирам да те питам ама защо, защо, разбираш ли.

Много са поводите за спорове в този форум, аз обичам разговори, които водят до вдъхновение и плодове, а не излишно хабене на енергия и в крайна сметка дори обиди. Затова поначало ги избягвам, но щом искрено държиш, мога някой ден да седна да напиша нещо по въпроса, което да предаде в по-голяма цялост това, което имам като разсъждение. А кой ще ти тръгне тук и сега да чете такива дълги писания, а и нямам готовност. Ти обаче обичаш да ме натиснеш в ъгъла и почваш с въпросите. Мислех, че аз съм цербер, ма ти ще ме задминеш, бе. ;D

Дай да не се вълнуваме, а да има една толерантност и разбиране, нямам нещо по-специално и лошо към теб, да знаеш.    

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7 -: Август 05, 2010, 03:19:49 pm »
Знам, че се забавляваш. Може би заради това не уцелваш момента в комуникацията с мен, защото често съм на далеч по-сериозна вълна. Просто ми се налага, не, че се правя на велика.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8 -: Август 05, 2010, 03:23:48 pm »
Ako щеш и на ЛС да ми беше отговорила пак по-добре щеше да е..

Става все по-интимно.  ;D Що ли обелих дума за тоя пустия 8 дом... :57:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #9 -: Август 05, 2010, 03:31:49 pm »
4-ти дом: род , фамилия ,дълбоките корени ,наследство. наследственост по отношение на здраве, характер,наклонности.
3-ти дом: отношението в ежедневните контакти ,интелекта ,способността за изразяване при контактите , отношение към близката среда и начина на приемането и в ежедневието , психиката.
8-ми дом: психическите трансформаций.интереса към отвъдното, окултизма.
9-ти дом: чуждите вмешателства, гурото или духовните водачи , мечти ,сънища ,свръх естествени и пророчески способности,склонност към отделяне, сектанство,фантазий.
12-ти дом: тайните ,комплексите ,скритите страни на личността , непознатото за другите, липсата на свобода , тук аз търся телесните ,психически и физически аномалий.

не сте длъжни да се съобразявате с това , просто опит за размишление. Даже като се замисля бих включила и 6-ти дом ,като падащ зависим дом, разбира се не толкова психичен като останалите. 
6-ти дом: ограниченията ,зависимостта , ежедневието.

планети:
луна-психика ,емоция , въображение , инстинктивни реакции, настроения, страхове.

сатурн-предпазливост, уединение,песимизъм ,мъка ,страх.
нептун- блянове,въображение ,интуитивност. лабилност ,податливост на влияния, лесно внушаеми са хората с твърдо  аспектиран нептун

склонност кум фобий имат въздушните знаци или тези при които липсва елемента земя. защото те са склонни да летят без цел и без посока ,като корабукрушенци.
наред стова и водните при които липсва  балансиран въздух биха могли да имат същите проблеми , ръководени единственно и само от силата на емоцията.

п.п. разсъжденията са изцяло мой ,ЕГОТО МИ СЕ ОБАДИ ;D ;D, така ,че могете спокойно да репликирате и поставяте под съмнение ,както и опровергавате. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #10 -: Август 05, 2010, 03:41:30 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4395.220.html

Ето темата за страховете, който я пожела.

Между другото някои помнят, че пуснах карта на жена с фобия, понеже става на дума в писаното от Марая.

Беше интересно да видим дали от картата може да се разбере що за страх има, е с малки изключения за някои истини, точната фобия не се видя. Аз мога май и друга карта да намеря, щото ми се струва, че трябва да може да се види.
 Но тук е тема за параноите, трябва предполагам да се направи някакво разграничение, за да не си говори всеки, каквото му е наум. Все пак в основата на всяка параноя май отново стои страхът с главно "С".  ;D

« Последна редакция: Август 05, 2010, 03:47:48 pm от sunrain »

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Август 05, 2010, 03:50:07 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4395.220.html

Ето темата за страховете, който я пожела.

Между другото някои помнят, че пуснах карта на жена с фобия, понеже става на дума в писаното от Марая.

Беше интересно да видим дали от картата може да се разбере що за страх има, е с малки изключения за някои истини, точната фобия не се видя. Аз мога май и друга карта да намеря, щото ми се струва, че трябва да може да се види.
 Но тук е тема за параноите, трябва предполагам да се направи някакво разграничение, за да не си говори всеки, каквото му е наум. Все пак в основата на всяка параноя май отново стои страхът с главно "С".  ;D

мисля , че трябва да се прави разлика м/у фобия и параноя.
фобия според мен е конкретика , а параноя е перманентен страх. :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #12 -: Август 05, 2010, 03:55:41 pm »
Параноята е тревожно състояние на страх, което се дължи на психиката и много често е без сериозни основания. Психиката аз отнасям към трите водни домове, затова и споменах така грозно /как можах  :P/ 8 дом.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Август 05, 2010, 03:56:26 pm »
защото наистина разликата е голяма, параноята граничи с халюцинацията

Именно затова казах да се направи разграничение, за да не се смесват нещата. 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #14 -: Август 05, 2010, 04:00:35 pm »
Окей, Крис.  ;D

Между другото всяка фобия също може да доведе до разстройване на психиката, ако не се овладее страха към конкретното нещо - било то гадина, обстоятелства или случки.

Така, че източник е самия страх. 

*

holanda

« Отговор #15 -: Август 05, 2010, 04:05:40 pm »
Хубао де психиката, ама самия 8-ми дом не мога да го свържа свържа с параноите, психиката при него е на съвсем съвсем друго ниво.. то няма нищо общо с това на 12-ти примерно
12-домните проблеми не се осъзнават от човека.Мисля,че от връзката между 12 и 6 дом се раждат параноите.
По 8 дом са може би страховете-тези,които осъзнаваш и от теб зависи дали ще се пребориш с тях.Изисква се явна трансформация на личността,убежденията,психиката.Неща по Плутон.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #16 -: Август 05, 2010, 04:05:58 pm »
Разрушаваща сила за съжаление. Не случайно е по-лесно да се оставиш на тъмната страна, на гнева, на самия страх, който изяжда душата, отколкото да го преодолееш.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Август 05, 2010, 04:18:58 pm »
Страх в 8-ми не търсете! според мен ,де :-[ :blink:.
8-ми е дома на трансформацийте. дори ,може да ви изглежда лудост ,но понеже предпочитам да мисля , а не да дъфкам наготово стари и употребени клишета свързвам домовете така: 4-ти генетика ,раждане , начало и край , в 8-ми трансформацията на 4-ти , а в 12-ти изпращане на готовия продукт на двата дома. сиреч кошчето. :blink:

*

holanda

« Отговор #18 -: Август 05, 2010, 04:26:07 pm »
Страх в 8-ми не търсете! според мен ,де :-[ :blink:.
8-ми е дома на трансформацийте. дори ,може да ви изглежда лудост ,но понеже предпочитам да мисля , а не да дъфкам наготово стари и употребени клишета свързвам домовете така: 4-ти генетика ,раждане , начало и край , в 8-ми трансформацията на 4-ти , а в 12-ти изпращане на готовия продукт на двата дома. сиреч кошчето. :blink:
е,страха присъства неизменно в човешкия живот :blink:.Особено когато се изисква от теб трансформация.В такъв момент се потапяш в личния си хаос и се налага да се справиш с него.Незнанието провокира страховете.
но този страх,за който говорите тук,според мен се търси по 6 и 12 дом

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #19 -: Август 05, 2010, 04:26:31 pm »
според мен 12-ти дом има силна връзка със страховете...осъзнати или не....те идват от дълбоко и са нерационални....
освен това Сатурн също има връзка със страховете....но те са някак по-его такива...