4-ти дом: род , фамилия ,дълбоките корени ,наследство. наследственост по отношение на здраве, характер,наклонности.
3-ти дом: отношението в ежедневните контакти ,интелекта ,способността за изразяване при контактите , отношение към близката среда и начина на приемането и в ежедневието , психиката.
8-ми дом: психическите трансформаций.интереса към отвъдното, окултизма.
9-ти дом: чуждите вмешателства, гурото или духовните водачи , мечти ,сънища ,свръх естествени и пророчески способности,
склонност към отделяне, сектанство,фантазий.12-ти дом: тайните ,комплексите ,скритите страни на личността , непознатото за другите, липсата на свобода , тук аз търся телесните ,психически и физически аномалий.
не сте длъжни да се съобразявате с това , просто опит за размишление. Даже като се замисля бих включила и 6-ти дом ,като падащ зависим дом, разбира се не толкова психичен като останалите.
6-ти дом: ограниченията ,зависимостта , ежедневието.
планети:
луна-психика ,емоция , въображение , инстинктивни реакции, настроения, страхове.
сатурн-предпазливост, уединение,песимизъм ,мъка ,страх.
нептун- блянове,въображение ,интуитивност. лабилност ,податливост на влияния, лесно внушаеми са хората с твърдо аспектиран нептун склонност кум фобий имат въздушните знаци или тези при които липсва елемента земя. защото те са склонни да летят без цел и без посока ,като корабукрушенци.
наред стова и водните при които липсва балансиран въздух биха могли да имат същите проблеми , ръководени единственно и само от силата на емоцията.
п.п. разсъжденията са изцяло мой ,ЕГОТО МИ СЕ ОБАДИ

, така ,че могете спокойно да репликирате и поставяте под съмнение ,както и опровергавате. :blink: